Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+10
NIC
florin
agenta008
taiko_delia
enryka
Cristen
Iubirik
XENA
matuka
fluturas_
14 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Ultima editare efectuata de catre fluturas_ in Sam Feb 20 2010, 06:11, editata de 1 ori
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Re: cafea cu aroma virtuala
se pare ca erai pudic ..io ti-am dat intalnire pe alt topicValenTinBr a scris:pai , eram dezbracat ....dar daca m-ati omis , pacatu vostru
hai ca nu era chiar asa departe .... https://deea.forum-canada.com/sex-f18/dezbracarea-t99-440.htm#29669ValenTinBr a scris:Atunci , sigur m-am ratacit pe aici
Poate ma ratasesc naibi iar , nu crezi ca mai bine m-ai duce tu de manutza pana acolo ?
ValenTinBr a scris:flory a scris:
deci...l-am ratat si pe asta...tre' sa aleaga...
Nu fii asa de sigura
nop...doar eu nu am iubiric ...restul sunt ocupate cu iubiricii lor...asa ca bine ai venit in inimiora mea ca patul nu l-am gasit....
Ultima editare efectuata de catre flory in Vin Feb 26 2010, 04:57, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
cu molia vorbesti????ValenTinBr a scris:Poate ma ratasesc naibi iar , nu crezi ca mai bine m-ai duce tu de manutza pana acolo ?
fai ..parca-l vroiai pe florin ..acum te dai la valyflory a scris:ValenTinBr a scris:
Nu fii asa de sigura
nop...doar eu nu am iubiric ...restul sunt ocupate cu iubiricii lor...asa ca bine ai venit in inimiora mea ca patul nu l-am gasit....
ea vrea realValenTinBr a scris:Nu ai iubiric zici a ? Nu ai nevoie de unu virtual ?
CELY a scris:fai ..parca-l vroiai pe florin ..acum te dai la valyflory a scris:
eu nu-l vroiam pe florin ....vroiam sa ti-l fur pe iubiric dar se pare ca te-a lasat si pe tine... asa ca nu mai am ce lua de la tine..
Vizitato- Vizitator
ValenTinBr a scris:Nu ai iubiric zici a ? Nu ai nevoie de unu virtual ?
ma mai gandesc ...depinde ce stii sa faci.si nu te lua dupa cely ca ea ii are pe toti...asa ca scapa cine poate..
Vizitato- Vizitator
ValenTinBr a scris:aaaaaaaa, asa deci vine treaba asta
ce treaba ...si pe cine bati...?
Vizitato- Vizitator
fai ..tu pe iubiricu mieu nu-l iei ...ca ma iubeste pi mini ..asa ca -l tin ascuns de cotoharle ca tineflory a scris:CELY a scris:fai ..parca-l vroiai pe florin ..acum te dai la valy
eu nu-l vroiam pe florin ....vroiam sa ti-l fur pe iubiric dar se pare ca te-a lasat si pe tine... asa ca nu mai am ce lua de la tine..
CELY a scris:ea vrea realValenTinBr a scris:Nu ai iubiric zici a ? Nu ai nevoie de unu virtual ?
fai' .... esti geloasa...?
Vizitato- Vizitator
nu sta fai in spatele meu ..sta in fata meaflory a scris:ValenTinBr a scris:Nu ai iubiric zici a ? Nu ai nevoie de unu virtual ?
ma mai gandesc ...depinde ce stii sa faci.si nu te lua dupa cely ca ea ii are pe toti...asa ca scapa cine poate..
CELY a scris:fai ..tu pe iubiricu mieu nu-l iei ...ca ma iubeste pi mini ..asa ca -l tin ascuns de cotoharle ca tineflory a scris:
de aia intreba-i daca e gata meciul...?
Vizitato- Vizitator
CELY a scris:nu sta fai in spatele meu ..sta in fata meaflory a scris:
Vizitato- Vizitator
azi nuflory a scris:CELY a scris:ea vrea real
fai' .... esti geloasa...?
da fai ..sa vad daca doarme balaurulflory a scris:CELY a scris: fai ..tu pe iubiricu mieu nu-l iei ...ca ma iubeste pi mini ..asa ca -l tin ascuns de cotoharle ca tine
Ultima editare efectuata de catre CELY in Vin Feb 26 2010, 05:09, editata de 1 ori
nop ..acum il tin io de manuta ..sa-l trec stradaflory a scris: valyyyyyyy.....iar te-ai ratacit....?
CELY a scris:da fai ..sa vad daca doarme balaurulflory a scris:
tu esti acasa....sau balauru ?
Vizitato- Vizitator
din fericire sau nefericire ..si io si elflory a scris:CELY a scris:da fai ..sa vad daca doarme balaurul
tu esti acasa....sau balauru ?
CELY a scris:nop ..acum il tin io de manuta ..sa-l trec stradaflory a scris: valyyyyyyy.....iar te-ai ratacit....?
il duci la mine sau si pa asta il vrei tu...?
Vizitato- Vizitator
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4