Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Poate fi doar o prietenie intre un baiat si o fata?
+11
RoseRedMs
Cristen
florin
cattharsis
fluturas_
cristiana.cris
enryka
NIC
matuka
printesik
Admin
15 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Poate fi doar o prietenie intre un baiat si o fata?
As vrea sa spuneti si voi ce credeti...poate fi doar o prietenie destul de "stransa" sau in timp ea se va transforma in altceva din partea unuia dintre ei?
Re: Poate fi doar o prietenie intre un baiat si o fata?
parerea mea este k poate exista doar o simpla prietenie fara sa ia o alta amploare:Xsi fara k sentimentele lor sa se schimbe in alt gen de iubire decat cea dintre 2 amici.
printesik- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 12
Reputatie : 2
Data de inscriere : 08/08/2009
Stare de spirit : happy
Admin a scris:As vrea sa spuneti si voi ce credeti...poate fi doar o prietenie destul de "stransa" sau in timp ea se va transforma in altceva din partea unuia dintre ei?
eu zic ca da,poate fi o prietenie destul de"stransa"dar cu siguranta nu va tine o vesnicie cu exceptia situatiei in care aceasta prietenie se transforma in cuplu
valy te
Ultima editare efectuata de catre matuka in Mar Oct 20 2009, 21:17, editata de 1 ori
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
o prietenie,, stransa"e mai mult decat o prietenie...nu poti sa strangi pe cineva in brate ca sa-l incurajezi fara sa nu-l mangai...o mangaiere si o vorba spusa in soapta la ureche...o imbarbatare siun umar pe care sa te sprijini cred ca trece de prietenie...e iubireAdmin a scris:As vrea sa spuneti si voi ce credeti...poate fi doar o prietenie destul de "stransa" sau in timp ea se va transforma in altceva din partea unuia dintre ei?
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
da.....poate fi prietenie........dar e nevoie de multa atentie ca sa nu intervina ...altceva fara sa vrei
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
nu pot sa spun ca nu poate exista...ca nu am trecut prin asa ceva..insa totuleste posibil niciodata nu poti spune nu
cristiana.cris- forum member
- Numarul mesajelor : 2
Reputatie : 0
Data de inscriere : 08/09/2009
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : cool
daca ambii parteneri doar asta isi doresc atunci poate exista prietenie sincera si dezinteresata. dar daca ambii nu sunt impolicati in nici o relatie sau au relatii care ,,scirtie,, de ce sa nu se transforme prietenia intr-o relatie de iubire?
Vizitato- Vizitator
hmmm...cred ca depinde de varsta...
ca la 17 ani treci prin multe maini de mascul
dar...sigur poate exista...dar cred ca la un momentdat ceva se va rupe..
ca la 17 ani treci prin multe maini de mascul
dar...sigur poate exista...dar cred ca la un momentdat ceva se va rupe..
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
cred ca poate exista, dar cum spune si enryka, trebuie sa fii foarte, foarte atent/a. eu am vazut pertsoane care confunda relatiile de prietenie le cu cele amoroase destul de frecvent, cand la final isi dau seama ca ce simteau era de fapt prietenie si nu altceva, dar nu au fost atenti/e si au dus mai departe lucrurile, indiferent de sex (sau de sexualitate).
cattharsis- vizitator
- Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 1
Data de inscriere : 04/12/2009
Localizare : Botosani
Stare de spirit : Metamorfozare
aici intervine femeia,barbatu' greu se-abtineenryka a scris:da.....poate fi prietenie........dar e nevoie de multa atentie ca sa nu intervina ...altceva fara sa vrei
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Stare de spirit : entuziast
prieteniile simple fara implicare emotionala sau sexuala intre un barbat si o femeie se creaza foarte greu,se mentin si mai greu,deci sunt foarte rare,dar exista
florin- PRIETEN
nu e greu de mentinut frontiera dintre prietenie si sex..parerea mea. dar intr-o prietenie, daca emotiile devin necontrolate si converg catre sex atunci ar trebui consultat un psiholog, deoarece, acestea completeaza apanajul celor labili psihic. again..parerea mea.
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
florin a scris:prieteniile simple fara implicare emotionala sau sexuala intre un barbat si o femeie se creaza foarte greu,se mentin si mai greu,deci sunt foarte rare,dar exista
sunt rare,ai dreptate,dar..... important este ca exista.......si eu am un asa prieten de foarte multi ani.
RoseRedMs- Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : 00Z!!!
nea nicule,ai talica-cam multe pareri personale si nu e bine,hai sa bem o tuica si sa invatam de la altii ca e mai bine,nu de alta da' p'orma ne-ntreaba copiii de ce,pentru cum,pana unde---mai bine-i spui--du-te la mata ca are liceu'Cristen a scris:nu e greu de mentinut frontiera dintre prietenie si sex..parerea mea. dar intr-o prietenie, daca emotiile devin necontrolate si converg catre sex atunci ar trebui consultat un psiholog, deoarece, acestea completeaza apanajul celor labili psihic. again..parerea mea.
florin- PRIETEN
Pai normal ca se poate..Eu am multi prieteni , barbati.Se poate sa ramai prietena cu un barbat si dupa ce se consuma o relatie..
MYKA- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 94
Reputatie : 6
Data de inscriere : 24/02/2010
Localizare : BUCURESTI
Stare de spirit : NU ZIC , CA MAINE E ALTA
vrei sa ramanem prieteni....???MYKA a scris:Pai normal ca se poate..Eu am multi prieteni , barbati.Se poate sa ramai prietena cu un barbat si dupa ce se consuma o relatie..
florin- PRIETEN
am si io o prietena de cativa ani buni si pot spune ca am ramas doar la relatia de pretenie si atat,nu am atentat la sentimentele ei,am respectat-o,am avut grija de ea in permanenta,ori de cate ori o intalnesc o iau cu mine.....e adevarat ca-mi place mai mult goala o mai combin cateodata si recunosc ca ma mai da si pe spate dar ce sa fac....daca e pretena mea...ma las dus de val si.....aaaa....a doua zi nu mai stiu nimic,am greturi,dar tot mi dor de ea ....ca nu ma pot desparti de ea......si daca nu ma credeti intrebati-l pa finu ca e pretena noastra comuna.......tuica
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
Ce-s nebuna? Nici gand....La varsta mea , nu mai vreau prietenie ..florin a scris:vrei sa ramanem prieteni....???MYKA a scris:Pa
i normal ca se poate..Eu am multi prieteni , barbati.Se poate sa ramai prietena cu un barbat si dupa ce se consuma o relatie..
MYKA- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 94
Reputatie : 6
Data de inscriere : 24/02/2010
Localizare : BUCURESTI
Stare de spirit : NU ZIC , CA MAINE E ALTA
vrei sa nu consumi toata relatiaMYKA a scris:Ce-s nebuna? Nici gand....La varsta mea , nu mai vreau prietenie ..florin a scris:vrei sa ramanem prieteni....???
bunaaaaaaaaaa seara am venit cu sanioaraaa
CrazyGirl- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 672
Reputatie : 9
Data de inscriere : 23/02/2010
Localizare : Pe Marte
Stare de spirit : Happy,sad,in love:X
deci....te-ai dat batutaMYKA a scris:Ce-s nebuna? Nici gand....La varsta mea , nu mai vreau prietenie ..florin a scris:vrei sa ramanem prieteni....???
CrazyGirl- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 672
Reputatie : 9
Data de inscriere : 23/02/2010
Localizare : Pe Marte
Stare de spirit : Happy,sad,in love:X
de ce???CrazyGirl a scris:bunaaaaaaaaaa seara am venit cu sanioaraaa
"functioneaza" ambele variante : se poate mentine o prietenie frumoasa...dar se si poate transforma...........
RoseRedMs- Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : 00Z!!!
RoseRedMs a scris:"functioneaza" ambele variante : se poate mentine o prietenie frumoasa...dar se si poate transforma...........
sau dirija
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
aici e mult adevar ce bine ai zisNIC a scris:o prietenie,, stransa"e mai mult decat o prietenie...nu poti sa strangi pe cineva in brate ca sa-l incurajezi fara sa nu-l mangai...o mangaiere si o vorba spusa in soapta la ureche...o imbarbatare siun umar pe care sa te sprijini cred ca trece de prietenie...e iubireAdmin a scris:As vrea sa spuneti si voi ce credeti...poate fi doar o prietenie destul de "stransa" sau in timp ea se va transforma in altceva din partea unuia dintre ei?
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum se pot ajuta zodiile intre ele?
» Punctul de intalnire
» PRIETENIE VIRTUALA
» Gadila fata!!!
» Profesia" de amanta - intre iubire si prejudecata!
» Punctul de intalnire
» PRIETENIE VIRTUALA
» Gadila fata!!!
» Profesia" de amanta - intre iubire si prejudecata!
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin