Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Poti controla iubirea???
5 participanți
Pagina 1 din 1
Poti controla iubirea???
Poti controla iubirea???? Poti controla sa te indragostesti de cineva sau
sa nu te indragostesti????Intrebari care ma seaca sa zicem de la o vreme... Cineva imi zicea ca sentimentele le poti
controla si ca depinde de tine daca iubesti o persoana sau nu. Eu zic
ca nu este asa,se poate sa te indragostesti de cineva fara sa iti dai
seama,si atunci ce e de facut????
eu fac parte din categoria celor care nu pot controla iubirea... am
refuzat-o, am negat-o, dar ea s-a insinuat pana cand m-a luat in
stapanire total...
sa nu te indragostesti????Intrebari care ma seaca sa zicem de la o vreme... Cineva imi zicea ca sentimentele le poti
stapanire total...
Re: Poti controla iubirea???
e greu de controlat sufletul, iubirea... Sentimentele nu pot fi controlate cidn iubesti cu adevarat. Sunt un optimist s un sentimental si un romantic care mai crede in iubire, in oameni, in prietenie. Dar din nefericire in lumea in care traim iubirea se masoara in ...carduri, vile si masini !
Vizitato- Vizitator
iubirea adevarata nu o poti controla decat infranandu-ti trairile normale si firesti,oamenii pot convietui impreuna mult timp si pe baza unor reguli de morala sau religioase,insa in timp vor ajunge sa sufere si sa tanjeasca la ce-ar fi putut fi daca era.....CELY a scris:Poti controla iubirea???? Poti controla sa te indragostesti de cineva sau
stapanire total...
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
nu putem trai fara iubir ee clar si atunci daca aceasta e o bucurie pentru inima noastra de ce ar trebui sa o controlam?de ce s anu ne lasam in voia ei?Pentruca mai apoi la maturitate sa regretam alegerile facute?
Vizitato- Vizitator
Iubirea???....sigur se poate controla...aha...asa spunem fiecare si nu putem face o diferenta sau nu ne putem da seama pana cand nu simti....ce simti??...da...simti ca accepti chestii pe care nu le-ai acceptat nimanui niciodata si pe care jurai ca nu le poti accepta vreodata si incepi sa le accepti....simti sentimente pe care nu le poti controla,sentimente care pe parcurs se schimba...sunt mai intense si fara sa-ti dai seama ajungi sa te simti bine in preajma acelei persoane,sa o cauti fara sa vrei sa o indragesti din ce in ce mai mult si atunci iti dai seama ca iubesti.Iubirea nu o poti controla....pentru ca iubesti cu inima si inimii nu-i poti comanda....iubirea nu poate fi invinsa niciodata de nimeni si nimic si mai ales daca aceasta iubire este interzisa e mult mai puternica,o poti ascunde cu pretul unei framantari interioare si al unei suferinte inevitabile si pana cand??...iubirea ramane fara discutii eterna si te poarta'n valurile ei o viata
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
matuka a scris:Iubirea???....sigur se poate controla...aha...asa spunem fiecare si nu putem face o diferenta sau nu ne putem da seama pana cand nu simti....ce simti??...da...simti ca accepti chestii pe care nu le-ai acceptat nimanui niciodata si pe care jurai ca nu le poti accepta vreodata si incepi sa le accepti....simti sentimente pe care nu le poti controla,sentimente care pe parcurs se schimba...sunt mai intense si fara sa-ti dai seama ajungi sa te simti bine in preajma acelei persoane,sa o cauti fara sa vrei sa o indragesti din ce in ce mai mult si atunci iti dai seama ca iubesti.Iubirea nu o poti controla....pentru ca iubesti cu inima si inimii nu-i poti comanda....iubirea nu poate fi invinsa niciodata de nimeni si nimic si mai ales daca aceasta iubire este interzisa e mult mai puternica,o poti ascunde cu pretul unei framantari interioare si al unei suferinte inevitabile si pana cand??...iubirea ramane fara discutii eterna si te poarta'n valurile ei o viata
..adica esti acaparat si-n subconstient. chestia dreaqu..da' ie misto!
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte!
Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai
grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai
grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai
grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai
grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Sa controlezi iubirea ?
...nu cred ca exista asa ceva.sentimentelor nu le poti pune bariera, inimii nu-i poti ordona sa se retraga.
iubirea nu e ceva definit, ceva cu o linie clara. iubirea nu pastreaza un contur anume.
...nu poti sa te lupti cu sentimentul, nu-ti impui sa nu te indragostesti..vei simtii cand o faci. ganduri, zambete, dor...dorinte, sperante...
...iar uneori...te indragostesti de cine nu trebuie.
...nu cred ca exista asa ceva.sentimentelor nu le poti pune bariera, inimii nu-i poti ordona sa se retraga.
iubirea nu e ceva definit, ceva cu o linie clara. iubirea nu pastreaza un contur anume.
...nu poti sa te lupti cu sentimentul, nu-ti impui sa nu te indragostesti..vei simtii cand o faci. ganduri, zambete, dor...dorinte, sperante...
...iar uneori...te indragostesti de cine nu trebuie.
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Iubirea e un sentiment ce ,,tasneste'' din inima si daca inima n-o putem controla si nu-i putem da ordine, nici iubirea n-o putem controla
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» de ce se termina iubirea?
» Dedicatii muzicale!
» Dragostea si Iubirea
» De unde vine, ea, iubirea???
» Dedicatii muzicale!
» Dragostea si Iubirea
» De unde vine, ea, iubirea???
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum