Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 8
+8
gina20
Cristen
etta
Nesus
enryka
matuka
fluturas_
Iubirik
12 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
cafea cu aroma virtuala 8
Rezumarea primului mesaj :
dar am pregatit cafea pt toata lumea
si tu ne esti draga numai ca ....cosmin ...a uitat de noi ...sau i-a picat it-ul si nu-l poate ridicafluturas_ a scris:pt ca imi sunteti dragi
dar am pregatit cafea pt toata lumea
Ultima editare efectuata de catre CELY in Dum Noi 29 2009, 05:05, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 8
ooo numai cafe acu dor si iubire ! si parfum de ...brazilianca dansind prin jurul forumului !
Enrika nu mai fi trista , te rog eu ! uite putem fi prieteni si colegi de forum ! sunt mai nou intrat aici dar pun suflet in totceea ce fac. Ce zici batem palma si promiti s anu iti stergi contul? sa comunicam sa mai ne spunem bucuriile durerile, sentimentele, pasiunile, tristetile...
Enrika nu mai fi trista , te rog eu ! uite putem fi prieteni si colegi de forum ! sunt mai nou intrat aici dar pun suflet in totceea ce fac. Ce zici batem palma si promiti s anu iti stergi contul? sa comunicam sa mai ne spunem bucuriile durerile, sentimentele, pasiunile, tristetile...
Vizitato- Vizitator
niciodata nu ai deranjat pe cineva ...dar daca asta este alegerea ta ...nu te pot obliga ...momentan nu pot activa obtiunea pt stergerea contului ..dar vei fi anuntata cand aceasta obtiune este activa cat despre prietenia falsa ..putem spune ca are 2 capete ...iar eu sunt cea mai botezata de astfel de prieteni ....iti doresc tot binele din lume ...si iarta-ma daca te-am deranjat in aceasta lume virtualaenryka a scris:stii ceva?acum mi-am dat seama ce dreptate aveam (stii tu)cosmint a recunoscut...mai in gluma mai in serios...pacat. am incercat sa sterg contul dar nu merge..nu vreau sa va mai deranjez...nu mai acuz pe nimeni ..asa cum mi-am sters contul pe celelalte forumuri asa vreau sa fac si aici..nu are rost sa ma amagesc cu prietenia voastra falsaCELY a scris:mda ..enryka ...nu mai are cuvinte pt noi ...si totusi stie ca aici este bn primitamatuka a scris:
nu bre,sa trec sa le trimit aci .....poate se sperie si fug aici cum face enryka,cand intru eu-pleaca ea si invers
vrei sa fii prietenul meu?kentfarafiltru a scris:ooo numai cafe acu dor si iubire ! si parfum de ...brazilianca dansind prin jurul forumului !
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
imaginar sau virtualenryka a scris:vrei sa fii prietenul meu?kentfarafiltru a scris:ooo numai cafe acu dor si iubire ! si parfum de ...brazilianca dansind prin jurul forumului !
dar unde le-ai pus ca nu mai stiu ce se-ntampla peaici?CELY a scris: am pregatit cafea ...enrykooou ..adu cestile ...
enryka- PRIETEN
si asa ..si asa..CELY a scris:imaginar sau virtualenryka a scris:vrei sa fii prietenul meu?kentfarafiltru a scris:ooo numai cafe acu dor si iubire ! si parfum de ...brazilianca dansind prin jurul forumului !
enryka- PRIETEN
cu mine nu e....cred ca nu mai intelege nimic.. s-o fi rusinat??CELY a scris: kentfarafiltru unde esti ???te-ai pitit in dulap cu enryka???
enryka- PRIETEN
cred ca s-a speriat si a plecat a zis ca a gresit adresaenryka a scris:cu mine nu e....cred ca nu mai intelege nimic.. s-o fi rusinat??CELY a scris: kentfarafiltru unde esti ???te-ai pitit in dulap cu enryka???
eu aleg verdeCELY a scris:le-am gasit ...cea albastra este a meaenryka a scris:dar unde le-ai pus ca nu mai stiu ce se-ntampla peaici?CELY a scris: am pregatit cafea ...enrykooou ..adu cestile ...
enryka- PRIETEN
mai ..am un avatar sexi...de ce s-ar speria??CELY a scris:cred ca s-a speriat si a plecat a zis ca a gresit adresaenryka a scris:cu mine nu e....cred ca nu mai intelege nimic.. s-o fi rusinat??CELY a scris: kentfarafiltru unde esti ???te-ai pitit in dulap cu enryka???
enryka- PRIETEN
ti-ai pus aripioare si ei cauta corniteenryka a scris:mai ..am un avatar sexi...de ce s-ar speria??CELY a scris:cred ca s-a speriat si a plecat a zis ca a gresit adresaenryka a scris:cu mine nu e....cred ca nu mai intelege nimic.. s-o fi rusinat??
la multi ani ,tuturor romanilor
Friends18.com Picture Comments" border="0" />
Friends18.com Picture Comments" border="0" />
gina20- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 822
Reputatie : 15
Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : BRASOV
Stare de spirit : este
gina!!!te salut azi de 1 decembrie mai!!
enryka- PRIETEN
buna cely ,enryka multumesc pt cafea
gina20- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 822
Reputatie : 15
Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : BRASOV
Stare de spirit : este
ii faci pofta!CELY a scris: gina ...cafeaua ta este pregatita
enryka- PRIETEN
la multi ani gina ... ce faci ????cum esti ????tot???gina20 a scris:la multi ani ,tuturor romanilor
ea nu pofteste ..dar se pare ca tu daenryka a scris:ii faci pofta!CELY a scris: gina ...cafeaua ta este pregatita
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafenea cu aroma virtuala
» cafenea cu aroma virtuala
Pagina 19 din 40