Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 13 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 13 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 9
+8
Nesus
matuka
etta
Thor
lionu'
fluturas_
enryka
Iubirik
12 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
cafea cu aroma virtuala 9
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre CELY in Vin Dec 04 2009, 22:09, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 9
lasa mai....ca ti'l da si celymatuka a scris:ooooo multam,da ce darnica esti in dimineatza asta....zgarcooooooXENA a scris:da...tie ti'am oprit zatzul,iubitzel
cica,face bine la ten
ete asa,sa faci tu zgarieritaCELY a scris:am crezut ca am gresit pagina ...iubiryc de ce are xena pupici mai multi ca mine ????matuka a scris:buna dimineata iubiryk
xenaaa
mi-ati oprit si mie cafea?????
asta ce mai este ???tot un fel de brighidele????XENA a scris:ete asa,sa faci tu zgarieritaCELY a scris:am crezut ca am gresit pagina ...iubiryc de ce are xena pupici mai multi ca mine ????matuka a scris:buna dimineata iubiryk
xenaaa
mi-ati oprit si mie cafea?????
are mai multi pupici pentru ca intra mai rar pe aci
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
poate asa-mi trece si tusea asta nenorocita pe care o am ..si viroza ..si poate ma trec si eu ...
dar ea n-a plans cu mine ...de dorul taumatuka a scris:are mai multi pupici pentru ca intra mai rar pe aci
matuka a scris:are mai multi pupici pentru ca intra mai rar pe aci
zgariol scrie pe tine cely ai vazut ce diplomat?
nop ..am vazut o valizaXENA a scris:matuka a scris:are mai multi pupici pentru ca intra mai rar pe aci
zgariol scrie pe tine cely ai vazut ce diplomat?
...strada,ce sa treci?CELY a scris:poate asa-mi trece si tusea asta nenorocita pe care o am ..si viroza ..si poate ma trec si eu ...
ps.zeama de ridiche neagra si in 24 de ore iti trece tusea
sau zeama de
Ultima editare efectuata de catre XENA in Sam Dec 05 2009, 14:53, editata de 1 ori
iubiryk dar tu stii ca esti in inima meaCELY a scris:dar ea n-a plans cu mine ...de dorul taumatuka a scris:are mai multi pupici pentru ca intra mai rar pe aci
matuka- PRIETEN
nu mai pot ...mor in 24 de ore ...XENA a scris:...strada,ce sa treci?CELY a scris:poate asa-mi trece si tusea asta nenorocita pe care o am ..si viroza ..si poate ma trec si eu ...
de aia iei aspacardin?matuka a scris:iubiryk dar tu stii ca esti in inima meaCELY a scris:dar ea n-a plans cu mine ...de dorul taumatuka a scris:are mai multi pupici pentru ca intra mai rar pe aci
iubiryc ..de cand nu te-am mai vazut ...am si uitat unde sunt ....si eu te port in sufletul meu ...matuka a scris:iubiryk dar tu stii ca esti in inima meaCELY a scris:dar ea n-a plans cu mine ...de dorul taumatuka a scris:are mai multi pupici pentru ca intra mai rar pe aci
atunci ia cu zeama deCELY a scris:nu mai pot ...mor in 24 de ore ...XENA a scris:...strada,ce sa treci?CELY a scris:poate asa-mi trece si tusea asta nenorocita pe care o am ..si viroza ..si poate ma trec si eu ...
maimuta rea ce estiXENA a scris:de aia iei aspacardin?matuka a scris:iubiryk dar tu stii ca esti in inima meaCELY a scris: dar ea n-a plans cu mine ...de dorul tau
CELY a scris:nu mai pot ...mor in 24 de ore ...XENA a scris:...strada,ce sa treci?CELY a scris:poate asa-mi trece si tusea asta nenorocita pe care o am ..si viroza ..si poate ma trec si eu ...
iubiryc eu sper sa te faci bine acum ies ca trebuie sa plec la ferma,te pupic
matuka- PRIETEN
daca mor eu ...tu cui ramai ????XENA a scris:atunci ia cu zeama deCELY a scris:nu mai pot ...mor in 24 de ore ...XENA a scris:
...strada,ce sa treci?
o zi buna iubiryc ..si ai grija de iapa mea albamatuka a scris:CELY a scris:nu mai pot ...mor in 24 de ore ...XENA a scris:
...strada,ce sa treci?
iubiryc eu sper sa te faci bine acum ies ca trebuie sa plec la ferma,te pupic
xenooou ...ma duc sa ma dorm si eu ,,,sa fi cuminte fatou ..ne citim cand ne intalnim ..sa ai o zi buna ....
sa aveti o zi minunta si plina d esoare si bucurie !
Si mai ales sa fiti sanatoase pentru ca imi pasa sa va stiu fercite si sanatoase !
Si mai ales sa fiti sanatoase pentru ca imi pasa sa va stiu fercite si sanatoase !
Vizitato- Vizitator
pe care mai mult?pe mine sau pe bolnava?kentfarafiltru a scris:sa aveti o zi minunta si plina d esoare si bucurie !
neatzaaaaaaaaaaa
am intrat sa va urez un weekend frumos
si am plecat la cafea !
am intrat sa va urez un weekend frumos
si am plecat la cafea !
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high