Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+5
XENA
matuka
Iubirik
enryka
fluturas_
9 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Re: cafea cu aroma virtuala
NIC a scris:as vrea sa te aduc aproape cu misterele mele dar e hotul de cuscru in cale...poate il dau la o parte cu tuica...CELY a scris:a??? tu ma ucizi cu misterele tale
aha ..tu nu vrei tot ...te multumesti cu frimituriNIC a scris:opresc si eu un pic...pentru desert...CELY a scris: si apoi ma predai pe inventar???
si faramiturile sunt bune daca sunt dulci...CELY a scris:aha ..tu nu vrei tot ...te multumesti cu frimituriNIC a scris:opresc si eu un pic...pentru desert...
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
o sa faci diabetNIC a scris:si faramiturile sunt bune daca sunt dulci...CELY a scris:aha ..tu nu vrei tot ...te multumesti cu frimituri
vin sa ma tratezi tu...CELY a scris:o sa faci diabetNIC a scris:si faramiturile sunt bune daca sunt dulci...
NIC- PRIETEN
io sunt operator ..dar operator anticoroziv ...asa ca nic ..nu stiu cum te pot trata
a fiert tuica aia??cred ca a secat atat a fiert,cum lipsesc.......cum va faceti de cap
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
pai...sa nu ruginesc... de dor...CELY a scris:io sunt operator ..dar operator anticoroziv ...asa ca nic ..nu stiu cum te pot trata
NIC- PRIETEN
nu ai fiert-o tu ??? eu ma gandeam ca mi-ai pregatit si ceva de mancare ..ca azi n-am mancat nmkmatuka a scris:a fiert tuica aia??cred ca a secat atat a fiert,cum lipsesc.......cum va faceti de cap
unde umblasi bre cuscre???si de ce nu mai stasi pe acolo...matuka a scris:a fiert tuica aia??cred ca a secat atat a fiert,cum lipsesc.......cum va faceti de cap
NIC- PRIETEN
lasa ca e bine...e o perioada cand trebuie sa mancam mai putin si...mai rar...CELY a scris:nu ai fiert-o tu ??? eu ma gandeam ca mi-ai pregatit si ceva de mancare ..ca azi n-am mancat nmkmatuka a scris:a fiert tuica aia??cred ca a secat atat a fiert,cum lipsesc.......cum va faceti de cap
NIC- PRIETEN
sa te gandesti numai la tine ..io nu sunt suflet??? io n-am dor ???ha???NIC a scris:pai...sa nu ruginesc... de dor...CELY a scris:io sunt operator ..dar operator anticoroziv ...asa ca nic ..nu stiu cum te pot trata
?????acelasi dor????CELY a scris:sa te gandesti numai la tine ..io nu sunt suflet??? io n-am dor ???ha???NIC a scris:pai...sa nu ruginesc... de dor...
NIC- PRIETEN
adik ...deloc ca mineNIC a scris:lasa ca e bine...e o perioada cand trebuie sa mancam mai putin si...mai rar...CELY a scris:nu ai fiert-o tu ??? eu ma gandeam ca mi-ai pregatit si ceva de mancare ..ca azi n-am mancat nmk
NIC a scris:unde umblasi bre cuscre???si de ce nu mai stasi pe acolo...matuka a scris:a fiert tuica aia??cred ca a secat atat a fiert,cum lipsesc.......cum va faceti de cap
hai ca mai imi caut ceva de lucru atunci
matuka- PRIETEN
e si mai bine...daca as reusi si eu as fi mai bogat...CELY a scris:adik ...deloc ca mineNIC a scris:lasa ca e bine...e o perioada cand trebuie sa mancam mai putin si...mai rar...
NIC- PRIETEN
ei lasa ...hai la o fiarta...sa ne mai incalzim trupurile...matuka a scris:NIC a scris:unde umblasi bre cuscre???si de ce nu mai stasi pe acolo...
hai ca mai imi caut ceva de lucru atunci
NIC- PRIETEN
nop ..dorul meuNIC a scris:?????acelasi dor????CELY a scris:sa te gandesti numai la tine ..io nu sunt suflet??? io n-am dor ???ha???
io nu vreau sa fiu bogata ...vreauNIC a scris:e si mai bine...daca as reusi si eu as fi mai bogat...CELY a scris:adik ...deloc ca mine
matuka- PRIETEN
uf...nu sti ce vrei...CELY a scris:io nu vreau sa fiu bogata ...vreauNIC a scris:e si mai bine...daca as reusi si eu as fi mai bogat...
NIC- PRIETEN
nic ..ti-o furi ...NIC a scris:uf...nu sti ce vrei...CELY a scris:io nu vreau sa fiu bogata ...vreau
dar de ce????ca n-am facut nimic...sau trebuia sa fac????CELY a scris:nic ..ti-o furi ...NIC a scris:uf...nu sti ce vrei...
NIC- PRIETEN
oricum ..daca-ti spun ..tu uitiNIC a scris:dar de ce????ca n-am facut nimic...sau trebuia sa fac????CELY a scris: nic ..ti-o furi ...
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
Pagina 33 din 40