Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 11 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+5
NIC
XENA
matuka
fluturas_
Iubirik
9 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre CELY in Mar Dec 22 2009, 17:43, editata de 1 ori
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
fluturas_- Admin
Re: cafea cu aroma virtuala
sa stii ca nu-s acasa ..dar ma gadila niste garronefluturas_ a scris:CELY a scris:de ce , fai???
de gadila tastatura ?
CELY a scris:sa stii ca nu-s acasa ..dar ma gadila niste garronefluturas_ a scris:
te gadila tastatura ?
vad ca te-ai apucat serios de baut
fluturas_- Admin
anturajul .fai pe 1 ianuarie ...sunt invitata la etta ..si fac si io antrenament sa nu ma fac de rasfluturas_ a scris:CELY a scris: sa stii ca nu-s acasa ..dar ma gadila niste garrone
CELY a scris:anturajul .fai pe 1 ianuarie ...sunt invitata la etta ..si fac si io antrenament sa nu ma fac de rasfluturas_ a scris:
cred ca glumesti , nu ? etta nu bea fai s-a chinuit la un pahar de sheridan's o seara intreaga
fluturas_- Admin
fai ,pai io nici pe ala nu-l puteam duce ..deci trebuie sa ma antrenez sa pot sa ma chinui si io o seara intreagafluturas_ a scris:CELY a scris:anturajul .fai pe 1 ianuarie ...sunt invitata la etta ..si fac si io antrenament sa nu ma fac de ras
cred ca glumesti , nu ? etta nu bea fai s-a chinuit la un pahar de sheridan's o seara intreaga
CELY a scris:fai ,pai io nici pe ala nu-l puteam duce ..deci trebuie sa ma antrenez sa pot sa ma chinui si io o seara intreagafluturas_ a scris:
hai la mine ca dupa o noapte ai baut o sticla de vin singura si ceva vodka
fluturas_- Admin
ma crezi ca n-am baut niciodata vodka??fluturas_ a scris:CELY a scris:fai ,pai io nici pe ala nu-l puteam duce ..deci trebuie sa ma antrenez sa pot sa ma chinui si io o seara intreaga
CELY a scris:ma crezi ca n-am baut niciodata vodka??fluturas_ a scris:
vodka preferata mea . cu suc de mere
am acum un lichior de cacao zici ca beau sirop am baut doua pahare ieri si nu simteam nimic dar am ron barcelo si cu cola ..ma fac high
fluturas_- Admin
de asta-ti place dur ...ca nu mai simti nmk dupa vodkafluturas_ a scris:CELY a scris: ma crezi ca n-am baut niciodata vodka??
am acum un lichior de cacao zici ca beau sirop dulce am baut doua pahare ieri si nu simteam nimic dar am ron barcelo si cu cola ..ma fuc high
CELY a scris:de asta-ti place dur ...ca nu mai simti nmk dupa vodkafluturas_ a scris:
am acum un lichior de cacao zici ca beau sirop dulce am baut doua pahare ieri si nu simteam nimic dar am ron barcelo si cu cola ..ma fuc high
ei draci da` ce crezi ca eu beau de atatea ori de cate ori mi-o ... as fi in coma alcoolica
si din contra...stii tu ce misto e dur si ametita ?
fluturas_- Admin
sincer nu stiu nici cum este ametita ...dar nici durfluturas_ a scris:CELY a scris:de asta-ti place dur ...ca nu mai simti nmk dupa vodka
ei draci da` ce crezi ca eu beau de atatea ori de cate ori mi-o ... as fi in coma alcoolica
CELY a scris:sincer nu stiu nici cum este ametita ...dar nici durfluturas_ a scris:
scapi imediat de complexe , bine eu si fara ameteala n-am stres ameteala iti da starea aia high si mai e si dur si sa fii si legata la ochi si la maini...dar mai ales la ochi ..
fluturas_- Admin
zapacitoooou ...pai daca ..stau pe intuneric ..de ce sa ma mai leg si la ochi????fluturas_ a scris:CELY a scris: sincer nu stiu nici cum este ametita ...dar nici dur
scapi imediat de complexe , bine eu si fara ameteala n-am stres ameteala iti da starea aia high si mai e si dur si sa fii si legata la ochi si la maini...dar mai ales la ochi ..
fai nebuno dar ce intuneric ai tu ? ca de vazut tot vezi ceva si oricum senzatia aia care o ai cand esti legata la ochi si maini nu e aceiasi sa fii sarutata si sa nu te astepti pt ca nu vezi si vrei sa faci mai mult dar nu poti ca esti legata la maini doamne...ma duc sa ma fu*
fluturas_- Admin
cu mine??fluturas_ a scris:fai nebuno dar ce intuneric ai tu ? ca de vazut tot vezi ceva si oricum senzatia aia care o ai cand esti legata la ochi si maini nu e aceiasi sa fii sarutata si sa nu te astepti pt ca nu vezi si vrei sa faci mai mult dar nu poti ca esti legata la maini doamne...ma duc sa ma fu*
am fantezii si cu femei
dar tu nu stii sa fu...dur, n-ai cum
fluturas_- Admin
o sa stau cuminte sa invat ...fii tu activafluturas_ a scris:am fantezii si cu femei
bun ca fantezia mea e sa domin femeia....cu barbatul e alta, imi place sa fiu dominata
sa vezi ce bine iti sta legata la ochi
fluturas_- Admin
zici tu ???o sa rezisti sa nu ma privesti in ochi????fluturas_ a scris:bun ca fantezia mea e sa domin femeia....cu barbatul e alta, imi place sa fiu dominata
CELY a scris:zici tu ???o sa rezisti sa nu ma privesti in ochi????fluturas_ a scris:bun ca fantezia mea e sa domin femeia....cu barbatul e alta, imi place sa fiu dominata
da ! nu sunt o romantica, nu ma atrag chestiile astea.... pe la spate nu vad ochii barbatului asa ca...mi se rupe
eu vreau sa simt..nu sa privesc, nu-s la cinema
zici tu ca nu ai vrea sa fi muscata de gat si sa nu stii cand doar sa simti ?
fluturas_- Admin
esti dusa rau ...sa ma anunti cand te intorcifluturas_ a scris:CELY a scris: zici tu ???o sa rezisti sa nu ma privesti in ochi????
da ! nu sunt o romantica, nu ma atrag chestiile astea.... pe la spate nu vad ochii barbatului asa ca...mi se rupe
eu vreau sa simt..nu sa privesc, nu-s la cinema
zici tu ca nu ai vrea sa fi muscata de gat si sa nu stii cand doar sa simti ?
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
Pagina 31 din 40