Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+5
Nesus
enryka
matuka
fluturas_
Iubirik
9 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Dec 28 2009, 00:12, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala
CELY a scris:ehh...aparentele insealaNIC a scris:sa cred ca ai ranit multe suflete?si pareai asa de blanda...mai,mai...ce se ascunde sub obroc...
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
da ...face gustul amar mai dulceag...CELY a scris:nic..vrei o portocala???
NIC- PRIETEN
gustul amar??!!!!de ce ai gust amar dragul meu ??? cine-tii provoaca gust amar /?? eu/???NIC a scris:da ...face gustul amar mai dulceag...CELY a scris:nic..vrei o portocala???
cineva din umbra ...m-a injurat ..ca m-am inecat cu zeama de la portocala
cine draga sa te injure pe tine???CELY a scris:cineva din umbra ...m-a injurat ..ca m-am inecat cu zeama de la portocala
NIC- PRIETEN
eh ..daca nu este ..se gasesteNIC a scris:cine draga sa te injure pe tine???CELY a scris:cineva din umbra ...m-a injurat ..ca m-am inecat cu zeama de la portocala
tu?de ce tu? mai ales ca tu esti singura care faci pacea pe aici...CELY a scris:gustul amar??!!!!de ce ai gust amar dragul meu ??? cine-tii provoaca gust amar /?? eu/???NIC a scris:da ...face gustul amar mai dulceag...
NIC- PRIETEN
daca te supara cineva sa-mi zici mie...ca sa fug si eu...CELY a scris:eh ..daca nu este ..se gasesteNIC a scris:cine draga sa te injure pe tine???
NIC- PRIETEN
doar incerc mai sa fac pacea ..dar nu reusesc mereu mai uit sa impac si varza si capraNIC a scris:tu?de ce tu? mai ales ca tu esti singura care faci pacea pe aici...CELY a scris:gustul amar??!!!!de ce ai gust amar dragul meu ??? cine-tii provoaca gust amar /?? eu/???
daca purtam fusta te ascundeam dupa eaNIC a scris:daca te supara cineva sa-mi zici mie...ca sa fug si eu...CELY a scris:eh ..daca nu este ..se gaseste
lasa ca te descurci tu daca nu incurci varza cu capra...CELY a scris:doar incerc mai sa fac pacea ..dar nu reusesc mereu mai uit sa impac si varza si capraNIC a scris:tu?de ce tu? mai ales ca tu esti singura care faci pacea pe aici...
NIC- PRIETEN
upsss...oare sa mi se intample si asta???? pot incurca pe nic cu cosmin ...sau enryka cu fluturas???NIC a scris:lasa ca te descurci tu daca nu incurci varza cu capra...CELY a scris:doar incerc mai sa fac pacea ..dar nu reusesc mereu mai uit sa impac si varza si capra
cred ca incapeam sub ea mai ales ca sunt si mic ...cine stie pe unde intramCELY a scris:daca purtam fusta te ascundeam dupa eaNIC a scris:daca te supara cineva sa-mi zici mie...ca sa fug si eu...
NIC- PRIETEN
esti mic si jucaus ..dracusoruleNIC a scris:cred ca incapeam sub ea mai ales ca sunt si mic ...cine stie pe unde intramCELY a scris:daca purtam fusta te ascundeam dupa ea
oricum eu te stiu cam uituca...si sincer nu m-as mira delocCELY a scris:upsss...oare sa mi se intample si asta???? pot incurca pe nic cu cosmin ...sau enryka cu fluturas???NIC a scris: lasa ca te descurci tu daca nu incurci varza cu capra...
NIC- PRIETEN
se pare ca tu te vindeci ...NIC a scris:oricum eu te stiu cam uituca...si sincer nu m-as mira delocCELY a scris:upsss...oare sa mi se intample si asta???? pot incurca pe nic cu cosmin ...sau enryka cu fluturas???
pai...mic si jucaus e dorinta multor femei...CELY a scris:esti mic si jucaus ..dracusoruleNIC a scris:cred ca incapeam sub ea mai ales ca sunt si mic ...cine stie pe unde intram
NIC- PRIETEN
dar tu de unde sti ??ha???NIC a scris:pai...mic si jucaus e dorinta multor femei...CELY a scris:esti mic si jucaus ..dracusorule
e mai usor sa previ decat sa vindeci..dar...CELY a scris:se pare ca tu te vindeci ...NIC a scris:oricum eu te stiu cam uituca...si sincer nu m-as mira deloc
NIC- PRIETEN
am citit pe sub o paturaCELY a scris:dar tu de unde sti ??ha???NIC a scris:pai...mic si jucaus e dorinta multor femei...
NIC- PRIETEN
ai citit pe sub multe paturi ??? si de ce sub ..esti pudic/??NIC a scris:am citit pe sub o paturaCELY a scris:dar tu de unde sti ??ha???
oare nu ziceai tu ca aparentele inseala???CELY a scris:ai citit pe sub multe paturi ??? si de ce sub ..esti pudic/??NIC a scris:am citit pe sub o patura
NIC- PRIETEN
am uitatNIC a scris:oare nu ziceai tu ca aparentele inseala???CELY a scris:ai citit pe sub multe paturi ??? si de ce sub ..esti pudic/??
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
Pagina 27 din 40