Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+9
Admin
enryka
gina20
Marya
XENA
tu
matuka
fluturas_
Iubirik
13 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre CELY in Sam Ian 02 2010, 01:05, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala
fai...de ce sta lumea in vizita si nu poasteaza ?
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
muncescfluturas_ a scris:CELY a scris:poti sa-mi spui si noapte buna ..ca ma duc iar la somn
si la noapte ce faci ? lucrezi ...sau pierzi vremea pe net ?
pt ca nu stiu sa vb romaneste ...sunt americani ...sigur asculta radio ..sau se uita la tvfluturas_ a scris:fai...de ce sta lumea in vizita si nu poasteaza ?
fai ..mi somn rau ..nu m-am prea odihnit ...ma duc sa ma odihnesc putin ....ca s-a cam strans si oboseala asta ...de nu pot nici ochii sa-i tin deschisi ....vb dupa ora 19 scuza-ma dar simt ca nu mai pot ...si ma ia si cu friguri ...sper sa nu ma imbolnavesc iar sper sa ma intelegi
CELY a scris: fai ..mi somn rau ..nu m-am prea odihnit ...ma duc sa ma odihnesc putin ....ca s-a cam strans si oboseala asta ...de nu pot nici ochii sa-i tin deschisi ....vb dupa ora 19 scuza-ma dar simt ca nu mai pot ...si ma ia si cu friguri ...sper sa nu ma imbolnavesc iar sper sa ma intelegi
Normal ca te inteleg nebuno Hai..odihna placuta
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
ia un pup de aci ca sa ai somnul linistit si daca racesti sa ma chemi sa-ti pun termometrulCELY a scris: fai ..mi somn rau ..nu m-am prea odihnit ...ma duc sa ma odihnesc putin ....ca s-a cam strans si oboseala asta ...de nu pot nici ochii sa-i tin deschisi ....vb dupa ora 19 scuza-ma dar simt ca nu mai pot ...si ma ia si cu friguri ...sper sa nu ma imbolnavesc iar sper sa ma intelegi
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
buna seara....MARYA hai la un ceai...
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
un dans,Marya?
NIC- PRIETEN
de asta nu am putut io sa dorm ...ca pupai tu la minematuka a scris:ia un pup de aci ca sa ai somnul linistit si daca racesti sa ma chemi sa-ti pun termometrulCELY a scris: fai ..mi somn rau ..nu m-am prea odihnit ...ma duc sa ma odihnesc putin ....ca s-a cam strans si oboseala asta ...de nu pot nici ochii sa-i tin deschisi ....vb dupa ora 19 scuza-ma dar simt ca nu mai pot ...si ma ia si cu friguri ...sper sa nu ma imbolnavesc iar sper sa ma intelegi
buna iubire... vroiam sa am si eu o iubiryca dar se pare ca nu prea am noroc...CELY a scris: nic ..ce faci , iubire???
NIC- PRIETEN
as fi vrut eu dar Marya se lasa foarte mult rugataCELY a scris: nic ...iar ai intrat in dulap????
NIC- PRIETEN
pfff...credeam ca ai plecat ....lasa iubire ca o sa cresti si tu mare si o sa-ti aduca mama iubiricaNIC a scris:buna iubire... vroiam sa am si eu o iubiryca dar se pare ca nu prea am noroc...CELY a scris: nic ..ce faci , iubire???
as fi vrut eu dar Marya se lasa foarte mult rugataCELY a scris: nic ...iar ai intrat in dulap????
NIC- PRIETEN
poate este timida fata ...NIC a scris:as fi vrut eu dar Marya se lasa foarte mult rugataCELY a scris: nic ...iar ai intrat in dulap????
eu, sincer ma multumesc si cu mai putinCELY a scris:pfff...credeam ca ai plecat ....lasa iubire ca o sa cresti si tu mare si o sa-ti aduca mama iubiricaNIC a scris:buna iubire... vroiam sa am si eu o iubiryca dar se pare ca nu prea am noroc...
NIC- PRIETEN
sau nu-i place de ochelari mei?CELY a scris:poate este timida fata ...NIC a scris:as fi vrut eu dar Marya se lasa foarte mult rugata
NIC- PRIETEN
adik ...eu sunt putinul???NIC a scris:eu, sincer ma multumesc si cu mai putinCELY a scris:pfff...credeam ca ai plecat ....lasa iubire ca o sa cresti si tu mare si o sa-ti aduca mama iubirica
cum a fost ziua de azi cely?te-ai gandit si la mine?
NIC- PRIETEN
si n-a vazut tot...pt ca este poza micsorataNIC a scris:sau nu-i place de ochelari mei?CELY a scris: poate este timida fata ...
tu...nu esti mama????????????????CELY a scris:adik ...eu sunt putinul???NIC a scris:eu, sincer ma multumesc si cu mai putin
NIC- PRIETEN
am vazt ca m-ai bagat la apa de tot...CELY a scris:si n-a vazut tot...pt ca este poza micsorataNIC a scris:sau nu-i place de ochelari mei?
NIC- PRIETEN
ziua de azi ...nici nu stiu daca a fost ....am dormit pana pe la 11..apoi au urmat indatoririle de familie dar de gandit ma gandesc zilnic la tine ....ca de altfel la toti ..a ta zi ...o trecut repede??NIC a scris:cum a fost ziua de azi cely?te-ai gandit si la mine?
mama omidaNIC a scris:tu...nu esti mama????????????????CELY a scris: adik ...eu sunt putinul???
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
Pagina 34 din 40