Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 11 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+5
enryka
Marya
Iubirik
XENA
fluturas_
9 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre fluturas_ in Mar Ian 12 2010, 04:58, editata de 1 ori
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Re: cafea cu aroma virtuala
ehhh...io n-am vazut ...dar poate o sa vad fata io sunt mai glumeata (zapacita) ametita dar am uitat sa mentionez ...sunt amanta in devenire ...doar virtual ..ca sotul meu virtual s-a ratacit nu stiu pe unde ... pff..ce dor imi este de nicusisi acum sigur sta sub pat cu xenaMarya a scris:nu mi plac genurile astea am vazut pe plaja si mi s a facut rauCELY a scris:app...sa fiu amanta ...nu trebuie sa am un amant ...pot sa am si o amanta fluturica stie ...ea tot lucreaza la asta io ma dau la ea ...si ea nu pica deloc
pai si tu le faci temele???sau doar ii controlezi ..ca ai zis intr-o seara ca mg la scrisMarya a scris:scoala mai micilor mei mea a fost odata fara calculatorCELY a scris:marya ...dar tu despre ce scoala vb mereu???faci tu scoala...sau de scoala micutilor vb???
stii tuCELY a scris:ehhh...io n-am vazut ...dar poate o sa vad fata io sunt mai glumeata (zapacita) ametita dar am uitat sa mentionez ...sunt amanta in devenire ...doar virtual ..ca sotul meu virtual s-a ratacit nu stiu pe unde ... pff..ce dor imi este de nicusisi acum sigur sta sub pat cu xenaMarya a scris: nu mi plac genurile astea am vazut pe plaja si mi s a facut rau
marya tu nu te lua dupa noi ca nu suntem zdraveni....nici unuMarya a scris:scoala mai micilor mei mea a fost odata fara calculatorCELY a scris:marya ...dar tu despre ce scoala vb mereu???faci tu scoala...sau de scoala micutilor vb???
doar controlez si acultat si ajutati unde nu stiuCELY a scris:pai si tu le faci temele???sau doar ii controlezi ..ca ai zis intr-o seara ca mg la scrisMarya a scris: scoala mai micilor mei mea a fost odata fara calculator
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
nu stiu ..sunt sigura ..ca tu mereu ai vrut mustata si cravata lui ,XENA a scris:stii tuCELY a scris: ehhh...io n-am vazut ...dar poate o sa vad fata io sunt mai glumeata (zapacita) ametita dar am uitat sa mentionez ...sunt amanta in devenire ...doar virtual ..ca sotul meu virtual s-a ratacit nu stiu pe unde ... pff..ce dor imi este de nicusisi acum sigur sta sub pat cu xena
aha ..sunt micuti??Marya a scris:doar controlez si acultat si ajutati unde nu stiuCELY a scris:pai si tu le faci temele???sau doar ii controlezi ..ca ai zis intr-o seara ca mg la scris
idem ...cica cine se aseamana se adunaXENA a scris:marya tu nu te lua dupa noi ca nu suntem zdraveni....nici unuMarya a scris: scoala mai micilor mei mea a fost odata fara calculator
iar cauti servici?CELY a scris:aha ..sunt micuti??Marya a scris: doar controlez si acultat si ajutati unde nu stiu
daca are si pc ...ii locul de munca perfectXENA a scris:iar cauti servici?CELY a scris:aha ..sunt micuti??
de la mic la mai mare acum va las ma uit la un serial poate o sa vin deseara cu nicCELY a scris:aha ..sunt micuti??Marya a scris: doar controlez si acultat si ajutati unde nu stiu
Marya- PRIETEN
ok ..ne citim dupa ora 23 ..ca acum plec la scarbiciMarya a scris:de la mic la mai mare acum va las ma uit la un serial poate o sa vin deseara cu nicCELY a scris:aha ..sunt micuti??
o zi minunata tuturor ...plina de soare ...iubire si liniste in suflet....va
tu si cu strigoii ce apareti la ora aiaCELY a scris:ok ..ne citim dupa ora 23 ..ca acum plec la scarbiciMarya a scris: de la mic la mai mare acum va las ma uit la un serial poate o sa vin deseara cu nic
las ca de ibric am eu grijaCELY a scris:aa...si pt iubiric ...pupici cu lipici
poate da in clocot
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
buna seara nu e nimeni
Marya- PRIETEN
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
enryka- PRIETEN
aici ai dreptate!!XENA a scris:tu si cu strigoii ce apareti la ora aiaCELY a scris:ok ..ne citim dupa ora 23 ..ca acum plec la scarbici
enryka- PRIETEN
fluturas_ a scris:
enryka- PRIETEN
mai, mai ,mai.......pe cine astepti marya,nu mai ai limba??
enryka- PRIETEN
enryka- PRIETEN
il asteptam pe nic... cica are sa-mi dea...miere!!
enryka- PRIETEN
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)