Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+5
enryka
Marya
Iubirik
XENA
fluturas_
9 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre fluturas_ in Mar Ian 12 2010, 04:58, editata de 1 ori
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Re: cafea cu aroma virtuala
nu se vede...ea se gandeste numai la ea...acum vrea sa zboare...la cvflory a scris:NIC a scris:daca erai cu noi nu mai era atat scandal...imparteam si noi ce aveam..
a luat cely tot....asa-i...?
ma gandeam eu...
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
cand pleci da si pe la mine...asa sa te tina linistea pana la cv...CELY a scris:la covasna ..cat mai repedeNIC a scris:de ce draga nu ai rabdare?ma intreb mereu unde te grabesti?unde vrei sa ajungi?
NIC- PRIETEN
stai bre ..ca nu sunt albina ...oricand pot ajunge la buzau ...ca nu-i departe de fantaneleNIC a scris:nu se vede...ea se gandeste numai la ea...acum vrea sa zboare...la cvflory a scris:
a luat cely tot....asa-i...?
ma gandeam eu...
nerabdatoare ca nerabdatoare dar,,ne...tula..."mai multflory a scris:NIC a scris:de ce draga nu ai rabdare?ma intreb mereu unde te grabesti?unde vrei sa ajungi?
ea tot timpul e nerabdatoare si ne .....tula....
NIC- PRIETEN
sau ma nelinistesti mai rau???NIC a scris:cand pleci da si pe la mine...asa sa te tina linistea pana la cv...CELY a scris:la covasna ..cat mai repede
mah ...te spun la mamaaaaNIC a scris:nerabdatoare ca nerabdatoare dar,,ne...tula..."mai multflory a scris:
buzaul nu dar...casuta mea da...CELY a scris:stai bre ..ca nu sunt albina ...oricand pot ajunge la buzau ...ca nu-i departe de fantaneleNIC a scris:nu se vede...ea se gandeste numai la ea...acum vrea sa zboare...la cv
NIC- PRIETEN
daca fac 3 ore pana la cv ...pana la casuta ta fac 2 jumatateNIC a scris:buzaul nu dar...casuta mea da...CELY a scris:stai bre ..ca nu sunt albina ...oricand pot ajunge la buzau ...ca nu-i departe de fantanele
oare ce se zicea pe aici de asta lovitura?ce face ?ex...ex...CELY a scris:mah ...te spun la mamaaaaNIC a scris:nerabdatoare ca nerabdatoare dar,,ne...tula..."mai mult
NIC- PRIETEN
sa nu-mi spui ca te-ai exicitat si tuNIC a scris:oare ce se zicea pe aici de asta lovitura?ce face ?ex...ex...CELY a scris: mah ...te spun la mamaaaa
aici drept ai grait...eu de la tg la mine am facut 70 minute,e adevarat ca era noapte si drumul liberCELY a scris:daca fac 3 ore pana la cv ...pana la casuta ta fac 2 jumatateNIC a scris:buzaul nu dar...casuta mea da...
NIC- PRIETEN
NIC a scris:nerabdatoare ca nerabdatoare dar,,ne...tula..."mai multflory a scris:
nic.....
Vizitato- Vizitator
pai daca dai bine...CELY a scris:sa nu-mi spui ca te-ai exicitat si tuNIC a scris:oare ce se zicea pe aici de asta lovitura?ce face ?ex...ex...
NIC- PRIETEN
ai inceput sa inveti drumul ????io vin noaptea sa nu ma vada lumileNIC a scris:aici drept ai grait...eu de la tg la mine am facut 70 minute,e adevarat ca era noapte si drumul liberCELY a scris:daca fac 3 ore pana la cv ...pana la casuta ta fac 2 jumatate
hai ca te-am lasat la iubiric ..dar crezi ca te las si la iubirea mea????ha???flory a scris:NIC a scris:nerabdatoare ca nerabdatoare dar,,ne...tula..."mai mult
nic.....
unde-s doi puterea creste...flory a scris:NIC a scris:nerabdatoare ca nerabdatoare dar,,ne...tula..."mai mult
nic.....
NIC- PRIETEN
upss...NIC a scris:pai daca dai bine...CELY a scris: sa nu-mi spui ca te-ai exicitat si tu
nu draga mea sa vi ziua...de ce sa nu te vada lumea...ce avem ceva de ascuns?CELY a scris:ai inceput sa inveti drumul ????io vin noaptea sa nu ma vada lumileNIC a scris:aici drept ai grait...eu de la tg la mine am facut 70 minute,e adevarat ca era noapte si drumul liber
NIC- PRIETEN
aha ...burtileNIC a scris:nu draga mea sa vi ziua...de ce sa nu te vada lumea...ce avem ceva de ascuns?CELY a scris: ai inceput sa inveti drumul ????io vin noaptea sa nu ma vada lumile
sa mai dai si altadata tot asa...CELY a scris:upss...NIC a scris:pai daca dai bine...
NIC- PRIETEN
bre a mea nu e asa de mare(burta) de ce sa o ascund?CELY a scris:aha ...burtileNIC a scris:nu draga mea sa vi ziua...de ce sa nu te vada lumea...ce avem ceva de ascuns?
NIC- PRIETEN
CELY a scris:hai ca te-am lasat la iubiric ..dar crezi ca te las si la iubirea mea????ha???flory a scris:
nic.....
aici doar iti faceam in ciuda....
Vizitato- Vizitator
ziceam si io nu dadeam cu parulNIC a scris:bre a mea nu e asa de mare(burta) de ce sa o ascund?CELY a scris:aha ...burtile
cotoharlaflory a scris:CELY a scris:hai ca te-am lasat la iubiric ..dar crezi ca te las si la iubirea mea????ha???
aici doar iti faceam in ciuda....
NIC a scris:unde-s doi puterea creste...flory a scris:
nic.....
normal....doar de aia e nevoie de doi...
Vizitato- Vizitator
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala 4