deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!
deea virtual
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» PRIETENIE VIRTUALA
cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 EmptyLun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin

Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
WebChat

Pentru a accesa WEBCHAT-ul va rugam sa dati click pe camera web

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

cafea cu aroma virtuala

+5
matuka
Iubirik
fluturas_
NIC
Marya
9 participanți

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 Empty cafea cu aroma virtuala

Mesaj Scris de Marya Mier Ian 20 2010, 05:52

Rezumarea primului mesaj :

CELY a scris:
Marya a scris: poi eram singura cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 11813
cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165 si nu-ti place intre doi??ca la nic i-a placut intre mine si gina cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165

pfff...imi este dor de gina cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 196253 ..si sigur este mamica de fetita cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 460397 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 460397 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 460397 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 460397
mie nu doar pe rand cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165

cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 1021444yo94xwuyzf
Marya
Marya
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este

Sus In jos

cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 Empty Re: cafea cu aroma virtuala

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:22

NIC a scris:am citit pe profilul tau ca esti din Arad...cu ani in urma am avut o prietena din Arad...venea la bz la bunici... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 12952

....si ti-a placut aradeanca....nu? cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 277176
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:22

flory a scris:
NIC a scris:cine ar face ceva care sa nu-i placa...muncim pentru ca ne place
iubim pentru ca ne place cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452

da...numai ca suntem cam putini ....... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 196253
suntem cam putini...dar poate vom reusi sa ne aducem si prieteni...ar fi mai frumos cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 259300
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:23

flory a scris:
NIC a scris:am citit pe profilul tau ca esti din Arad...cu ani in urma am avut o prietena din Arad...venea la bz la bunici... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 12952

....si ti-a placut aradeanca....nu? cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 277176
eram copii...dar mi-a placut cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165 doamne ce nebun eram...ce cadouri ii faceam...sa nu ma intrebi de unde le luam... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:24

NIC a scris:
flory a scris:

da...numai ca suntem cam putini ....... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 196253
suntem cam putini...dar poate vom reusi sa ne aducem si prieteni...ar fi mai frumos cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 259300

aaaaaaaaa.....eu ma refeream in general....aici e foarte bine cati suntem.... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:25

flory a scris:
NIC a scris:suntem cam putini...dar poate vom reusi sa ne aducem si prieteni...ar fi mai frumos cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 259300

aaaaaaaaa.....eu ma refeream in general....aici e foarte bine cati suntem.... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
aha...tu te refereai ca sunt putin ce-i care iubesc??? cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 244981
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:27

NIC a scris:
flory a scris:

aha...tu te refereai ca sunt putin ce-i care iubesc??? cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 244981

da ...la asta m-am referit...si e aiurea....cel putin pt mine
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:30

flory a scris:
NIC a scris:aha...tu te refereai ca sunt putin ce-i care iubesc??? cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 244981

cate lucruri nu sunt aiurea...si pentru tine si pentru mine...eu sunt un tip plin de rabdare...sti cat de mult ma ajuta...trec usor peste aiurelile vieti... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:32

NIC a scris:
flory a scris:

cate lucruri nu sunt aiurea...si pentru tine si pentru mine...eu sunt un tip plin de rabdare...sti cat de mult ma ajuta...trec usor peste aiurelile vieti... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452

da....si eu am fost asa ...depinde de ce varsta ai....ca eu ma simt foarte obosita ....si nu prea le mai pot trece chiar asa usor.......
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:35

flory a scris:
NIC a scris:cate lucruri nu sunt aiurea...si pentru tine si pentru mine...eu sunt un tip plin de rabdare...sti cat de mult ma ajuta...trec usor peste aiurelile vieti... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452

da....si eu am fost asa ...depinde de ce varsta ai....ca eu ma simt foarte obosita ....si nu prea le mai pot trece chiar asa usor.......
daca reusesti sa privesti dincolo de cele rele...niciodata nu esti obosit sa treci peste ele...trebuie sa vezi lucrurile bune si atunci chiar pare viata mai in roz... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:37

am tras cu ochiul la profil...la varsta ta obosita????
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:38

cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 259300
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:39

NIC a scris:
flory a scris:

daca reusesti sa privesti dincolo de cele rele...niciodata nu esti obosit sa treci peste ele...trebuie sa vezi lucrurile bune si atunci chiar pare viata mai in roz... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452

....daca tu asa faci ...te invidiez... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452 pt ca totusi mai ai de unde lua lucrurile frumoase......
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:41

NIC a scris: cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 259300

da ....si a murit.....
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:41

flory a scris:
NIC a scris:daca reusesti sa privesti dincolo de cele rele...niciodata nu esti obosit sa treci peste ele...trebuie sa vezi lucrurile bune si atunci chiar pare viata mai in roz... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452

....daca tu asa faci ...te invidiez... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452 pt ca totusi mai ai de unde lua lucrurile frumoase......
sa inteleg ca tu nu ai de unde lua lucruri frumoase???
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:43

NIC a scris:
flory a scris:

sa inteleg ca tu nu ai de unde lua lucruri frumoase???

....inafara de cei 4 ingerasi pe care ii am , nu .......dar sper sa am puterea sa le caut.... si voi fi fericita daca le voi gasi.....
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:44

flory a scris:

da ....si a murit.....
sti...eu nu te cunosc...nu stiu prob.tale,dar niciodata speranta nu moare...trebuie sa avem mai multa incredere in noi insine...trebuie sa avem speranta...trebuie cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:47

NIC a scris:
flory a scris:

da ....si a murit.....
sti...eu nu te cunosc...nu stiu prob.tale,dar niciodata speranta nu moare...trebuie sa avem mai multa incredere in noi insine...trebuie sa avem speranta...trebuie cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452

da nic....speranta care am avut-o pana acum a murit........dar mi-o voi pune dinnou , cand v-a incepe un nou ciclu al vietii mele......si atunci poate nu voi mai regreta asa multe lucruri....care pana acum nu le-am facut.... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:47

flory a scris:
NIC a scris:sa inteleg ca tu nu ai de unde lua lucruri frumoase???

....inafara de cei 4 ingerasi pe care ii am , nu .......dar sper sa am puterea sa le caut.... si voi fi fericita daca le voi gasi.....
sa fiti sanatosi cu toti...si trebuie sa ai putere...trebuie sa ai rabdare ca sa treci cu bine peste toate...eu cred ca vei reusi dar trebuie sa crezi si tu... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:48

NIC a scris:
flory a scris:

sa fiti sanatosi cu toti...si trebuie sa ai putere...trebuie sa ai rabdare ca sa treci cu bine peste toate...eu cred ca vei reusi dar trebuie sa crezi si tu... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452

multumesc la fel..... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:52

flory a scris:
NIC a scris:sti...eu nu te cunosc...nu stiu prob.tale,dar niciodata speranta nu moare...trebuie sa avem mai multa incredere in noi insine...trebuie sa avem speranta...trebuie cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452

da nic....speranta care am avut-o pana acum a murit........dar mi-o voi pune dinnou , cand v-a incepe un nou ciclu al vietii mele......si atunci poate nu voi mai regreta asa multe lucruri....care pana acum nu le-am facut.... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
aici e un forum...nu cred ca e bine sa ne deschidem sufletul prea mult...lucrurile intime se fac mai putin publice...cred ca acestea apartin intimitati tale...e adevarat face bine sa vb dar nu cred ca aici...sincer imi pare rau de ce am auzit si am inteles din spusele tale...poate vom mai vorbi despre ele dar nu aici...ce zici e ok?:
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:54

NIC a scris:
flory a scris:

aici e un forum...nu cred ca e bine sa ne deschidem sufletul prea mult...lucrurile intime se fac mai putin publice...cred ca acestea apartin intimitati tale...e adevarat face bine sa vb dar nu cred ca aici...sincer imi pare rau de ce am auzit si am inteles din spusele tale...poate vom mai vorbi despre ele dar nu aici...ce zici e ok?:

e ok nic....am mai vorbit cu cely......ea m-a sustinut foarte mult si ii multumesc pt asta....si la fel iti multumesc si tie.... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:54

nu crezi ca e adevarat?
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Ian 21 2010, 06:56

NIC a scris:nu crezi ca e adevarat?

e foarte adevarat ....dar pe fata mea scrie compromisuri.... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 06:58

flory a scris:

e foarte adevarat ....dar pe fata mea scrie compromisuri.... cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165 cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 538165
asta sa inteles???
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de NIC Joi Ian 21 2010, 07:00

e tarziu...eu ma retrag spre cele odihnitoare...sa ai o noapte linistita si vise placute
noapte buna cafea cu aroma virtuala - Pagina 14 692452
NIC
NIC
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos