Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+5
matuka
Iubirik
fluturas_
NIC
Marya
9 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
mie nu doar pe randCELY a scris:si nu-ti place intre doi??ca la nic i-a placut intre mine si ginaMarya a scris: poi eram singura
pfff...imi este dor de gina ..si sigur este mamica de fetita
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
Re: cafea cu aroma virtuala
NIC a scris:am citit pe profilul tau ca esti din Arad...cu ani in urma am avut o prietena din Arad...venea la bz la bunici...
....si ti-a placut aradeanca....nu?
Vizitato- Vizitator
suntem cam putini...dar poate vom reusi sa ne aducem si prieteni...ar fi mai frumosflory a scris:NIC a scris:cine ar face ceva care sa nu-i placa...muncim pentru ca ne place
iubim pentru ca ne place
da...numai ca suntem cam putini .......
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
eram copii...dar mi-a placut doamne ce nebun eram...ce cadouri ii faceam...sa nu ma intrebi de unde le luam...flory a scris:NIC a scris:am citit pe profilul tau ca esti din Arad...cu ani in urma am avut o prietena din Arad...venea la bz la bunici...
....si ti-a placut aradeanca....nu?
NIC- PRIETEN
NIC a scris:suntem cam putini...dar poate vom reusi sa ne aducem si prieteni...ar fi mai frumosflory a scris:
da...numai ca suntem cam putini .......
aaaaaaaaa.....eu ma refeream in general....aici e foarte bine cati suntem....
Vizitato- Vizitator
aha...tu te refereai ca sunt putin ce-i care iubesc???flory a scris:NIC a scris:suntem cam putini...dar poate vom reusi sa ne aducem si prieteni...ar fi mai frumos
NIC- PRIETEN
NIC a scris:aha...tu te refereai ca sunt putin ce-i care iubesc???flory a scris:
da ...la asta m-am referit...si e aiurea....cel putin pt mine
Vizitato- Vizitator
cate lucruri nu sunt aiurea...si pentru tine si pentru mine...eu sunt un tip plin de rabdare...sti cat de mult ma ajuta...trec usor peste aiurelile vieti...flory a scris:NIC a scris:aha...tu te refereai ca sunt putin ce-i care iubesc???
NIC- PRIETEN
NIC a scris:cate lucruri nu sunt aiurea...si pentru tine si pentru mine...eu sunt un tip plin de rabdare...sti cat de mult ma ajuta...trec usor peste aiurelile vieti...flory a scris:
da....si eu am fost asa ...depinde de ce varsta ai....ca eu ma simt foarte obosita ....si nu prea le mai pot trece chiar asa usor.......
Vizitato- Vizitator
daca reusesti sa privesti dincolo de cele rele...niciodata nu esti obosit sa treci peste ele...trebuie sa vezi lucrurile bune si atunci chiar pare viata mai in roz...flory a scris:NIC a scris:cate lucruri nu sunt aiurea...si pentru tine si pentru mine...eu sunt un tip plin de rabdare...sti cat de mult ma ajuta...trec usor peste aiurelile vieti...
da....si eu am fost asa ...depinde de ce varsta ai....ca eu ma simt foarte obosita ....si nu prea le mai pot trece chiar asa usor.......
NIC- PRIETEN
am tras cu ochiul la profil...la varsta ta obosita????
NIC- PRIETEN
NIC- PRIETEN
NIC a scris:daca reusesti sa privesti dincolo de cele rele...niciodata nu esti obosit sa treci peste ele...trebuie sa vezi lucrurile bune si atunci chiar pare viata mai in roz...flory a scris:
....daca tu asa faci ...te invidiez... pt ca totusi mai ai de unde lua lucrurile frumoase......
Vizitato- Vizitator
sa inteleg ca tu nu ai de unde lua lucruri frumoase???flory a scris:NIC a scris:daca reusesti sa privesti dincolo de cele rele...niciodata nu esti obosit sa treci peste ele...trebuie sa vezi lucrurile bune si atunci chiar pare viata mai in roz...
....daca tu asa faci ...te invidiez... pt ca totusi mai ai de unde lua lucrurile frumoase......
NIC- PRIETEN
NIC a scris:sa inteleg ca tu nu ai de unde lua lucruri frumoase???flory a scris:
....inafara de cei 4 ingerasi pe care ii am , nu .......dar sper sa am puterea sa le caut.... si voi fi fericita daca le voi gasi.....
Vizitato- Vizitator
sti...eu nu te cunosc...nu stiu prob.tale,dar niciodata speranta nu moare...trebuie sa avem mai multa incredere in noi insine...trebuie sa avem speranta...trebuieflory a scris:
da ....si a murit.....
NIC- PRIETEN
NIC a scris:sti...eu nu te cunosc...nu stiu prob.tale,dar niciodata speranta nu moare...trebuie sa avem mai multa incredere in noi insine...trebuie sa avem speranta...trebuieflory a scris:
da ....si a murit.....
da nic....speranta care am avut-o pana acum a murit........dar mi-o voi pune dinnou , cand v-a incepe un nou ciclu al vietii mele......si atunci poate nu voi mai regreta asa multe lucruri....care pana acum nu le-am facut....
Vizitato- Vizitator
sa fiti sanatosi cu toti...si trebuie sa ai putere...trebuie sa ai rabdare ca sa treci cu bine peste toate...eu cred ca vei reusi dar trebuie sa crezi si tu...flory a scris:NIC a scris:sa inteleg ca tu nu ai de unde lua lucruri frumoase???
....inafara de cei 4 ingerasi pe care ii am , nu .......dar sper sa am puterea sa le caut.... si voi fi fericita daca le voi gasi.....
NIC- PRIETEN
NIC a scris:sa fiti sanatosi cu toti...si trebuie sa ai putere...trebuie sa ai rabdare ca sa treci cu bine peste toate...eu cred ca vei reusi dar trebuie sa crezi si tu...flory a scris:
multumesc la fel.....
Vizitato- Vizitator
aici e un forum...nu cred ca e bine sa ne deschidem sufletul prea mult...lucrurile intime se fac mai putin publice...cred ca acestea apartin intimitati tale...e adevarat face bine sa vb dar nu cred ca aici...sincer imi pare rau de ce am auzit si am inteles din spusele tale...poate vom mai vorbi despre ele dar nu aici...ce zici e ok?:flory a scris:NIC a scris:sti...eu nu te cunosc...nu stiu prob.tale,dar niciodata speranta nu moare...trebuie sa avem mai multa incredere in noi insine...trebuie sa avem speranta...trebuie
da nic....speranta care am avut-o pana acum a murit........dar mi-o voi pune dinnou , cand v-a incepe un nou ciclu al vietii mele......si atunci poate nu voi mai regreta asa multe lucruri....care pana acum nu le-am facut....
NIC- PRIETEN
NIC a scris:aici e un forum...nu cred ca e bine sa ne deschidem sufletul prea mult...lucrurile intime se fac mai putin publice...cred ca acestea apartin intimitati tale...e adevarat face bine sa vb dar nu cred ca aici...sincer imi pare rau de ce am auzit si am inteles din spusele tale...poate vom mai vorbi despre ele dar nu aici...ce zici e ok?:flory a scris:
e ok nic....am mai vorbit cu cely......ea m-a sustinut foarte mult si ii multumesc pt asta....si la fel iti multumesc si tie....
Vizitato- Vizitator
nu crezi ca e adevarat?
NIC- PRIETEN
NIC a scris:nu crezi ca e adevarat?
e foarte adevarat ....dar pe fata mea scrie compromisuri....
Vizitato- Vizitator
asta sa inteles???flory a scris:
e foarte adevarat ....dar pe fata mea scrie compromisuri....
NIC- PRIETEN
e tarziu...eu ma retrag spre cele odihnitoare...sa ai o noapte linistita si vise placute
noapte buna
noapte buna
NIC- PRIETEN
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 4