deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!
deea virtual
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» PRIETENIE VIRTUALA
sa ierti sau sa uiti???? EmptyLun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin

Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
WebChat

Pentru a accesa WEBCHAT-ul va rugam sa dati click pe camera web

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

sa ierti sau sa uiti????

+10
odin
Marya
MYKA
florin
separazius
matuka
fluturas_
XENA
Cristen
Iubirik
14 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

sa ierti sau sa uiti???? Empty sa ierti sau sa uiti????

Mesaj Scris de Iubirik Dum Ian 24 2010, 00:45

si ei si ele se intampla sa greseasca in fata celuilalt.e bine sa ne
recunoastem greseala???e bine sa ignoram greseala celuilalt?stim sa
obtinem iertarea si sa mai primim o sansa???
de multe ori m-am lovit de astfel de probleme si am fost nevoita sa fac
alegeri,care au fost mai mult sau mai putin potrivite.dar ,desi eu iert
destul de usor,mi-e imposibil sa uit.relatia se blocheaza,comunicarea
devine nesincera la un moment dat.
voi ce parere aveti??? sa ierti sau sa uiti???? 395460
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 11659
Reputatie : 50
Data de inscriere : 31/07/2009
Localizare : in suflet
Stare de spirit : am...

https://deea.forum-canada.com/

Sus In jos

sa ierti sau sa uiti???? Empty Re: sa ierti sau sa uiti????

Mesaj Scris de Cristen Lun Ian 25 2010, 19:41

CELY a scris:si ei si ele se intampla sa greseasca in fata celuilalt.e bine sa ne

DA sa ierti sau sa uiti???? 277176
Cristen
Cristen
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da

Sus In jos

Mesaj Scris de XENA Lun Ian 25 2010, 19:45

CELY a scris:si ei si ele se intampla sa greseasca in fata celuilalt.e bine sa ne
ce relatie fata sa ierti sau sa uiti???? 538165 sa ierti sau sa uiti???? 538165
XENA
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 396
Reputatie : 10
Data de inscriere : 10/08/2009
Localizare : Marte
Stare de spirit : stresata

http://virtualonlinetalk.ning.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Mier Ian 27 2010, 09:44

Acesta e un pamflet , tratati-l ca atare . sa ierti sau sa uiti???? 538165 sa ierti sau sa uiti???? 538165 sa ierti sau sa uiti???? 538165

...deci! iarta ca in timp vei uita! vin altele de bagat in seama! sa ierti sau sa uiti???? 277176
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high

Sus In jos

Mesaj Scris de XENA Mier Ian 27 2010, 13:39

...de iertat poti ierta multe dar de uitat,cu cat vrei mai mult cu atat nu se poate,oricum nu se poate sa uiti nici pe cele rele nici pe cele bune sa ierti sau sa uiti???? 980673
XENA
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 396
Reputatie : 10
Data de inscriere : 10/08/2009
Localizare : Marte
Stare de spirit : stresata

http://virtualonlinetalk.ning.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Sam Ian 30 2010, 18:55

XENA a scris:...de iertat poti ierta multe dar de uitat,cu cat vrei mai mult cu atat nu se poate,oricum nu se poate sa uiti nici pe cele rele nici pe cele bune sa ierti sau sa uiti???? 980673

Poate ca nu poti uita tot dar poti trece peste ...zic si eu...
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de matuka Sam Feb 06 2010, 12:31

fluturas_ a scris:
XENA a scris:...de iertat poti ierta multe dar de uitat,cu cat vrei mai mult cu atat nu se poate,oricum nu se poate sa uiti nici pe cele rele nici pe cele bune sa ierti sau sa uiti???? 980673

poti trece peste......si incerci sa uiti....dar in adancul sufletului ramane o rana care nu se vindeca si care te va macina mereu.....dar daca ai incredere in tine....treci mai usor peste toate sa ierti sau sa uiti???? 640591
matuka
matuka
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Dum Feb 07 2010, 00:09

matuka a scris:
fluturas_ a scris:

poti trece peste......si incerci sa uiti....dar in adancul sufletului ramane o rana care nu se vindeca si care te va macina mereu.....dar daca ai incredere in tine....treci mai usor peste toate sa ierti sau sa uiti???? 640591

Ramane o amintire neplacuta dar cu incredere si buna vointa treci peste, ierti si o iei din loc iar...
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Dum Feb 07 2010, 00:15

fluturas_ a scris:
matuka a scris:

Ramane o amintire neplacuta dar cu incredere si buna vointa treci peste, ierti si o iei din loc iar...
o iei din loc iar ...dar la un moment dat iti dai seama ca n-ai uitat ...si atunci realizezi ca n-ai iertat 100% sa ierti sau sa uiti???? 196253
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Dum Feb 07 2010, 00:17

CELY a scris:
fluturas_ a scris:

o iei din loc iar ...dar la un moment dat iti dai seama ca n-ai uitat ...si atunci realizezi ca n-ai iertat 100% sa ierti sau sa uiti???? 196253

Stai putin...poate vorbim de lucruri diferite! Poti sa alegi sa ierti sau nu cum poti sa alegi daca o iei din loc pe acelasi drum sau pe altul..
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de separazius Dum Feb 07 2010, 01:31

de uitat ....nu poti uita ,oricit ai vrea. iar daca nu poti uita si sigur iti v-ei aduce aminte tot timpul , cu siguranta ca nici sa ierti nu v-ei reusi suta la suta.......... si poate ca defapt in adincul sau la suprafata sufletului ,nici nu vrei sa ierti ,atita timp it consideri ca ti s-a facut o nedreptate,ai fost ranit(a),ti s-a tradat increderea ,etc....etc.......s.a.m.d...... sa ierti sau sa uiti???? 634805 sa ierti sau sa uiti???? 277732 sa ierti sau sa uiti???? 277732 sa ierti sau sa uiti???? 277732 sa ierti sau sa uiti???? 41526 sa ierti sau sa uiti???? 153261 sa ierti sau sa uiti???? 626606
separazius
separazius
forum member
forum member

Numarul mesajelor : 31
Reputatie : 4
Data de inscriere : 03/01/2010
Localizare : timisoara
Stare de spirit : variabila

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Dum Feb 07 2010, 01:33

separazius a scris:de uitat ....nu poti uita ,oricit ai vrea. iar daca nu poti uita si sigur iti v-ei aduce aminte tot timpul , cu siguranta ca nici sa ierti nu v-ei reusi suta la suta.......... si poate ca defapt in adincul sau la suprafata sufletului ,nici nu vrei sa ierti ,atita timp it consideri ca ti s-a facut o nedreptate,ai fost ranit(a),ti s-a tradat increderea ,etc....etc.......s.a.m.d...... sa ierti sau sa uiti???? 634805 sa ierti sau sa uiti???? 277732 sa ierti sau sa uiti???? 277732 sa ierti sau sa uiti???? 277732 sa ierti sau sa uiti???? 41526 sa ierti sau sa uiti???? 153261 sa ierti sau sa uiti???? 626606
waw ..ce nervos esti sa ierti sau sa uiti???? 538165 sa ierti sau sa uiti???? 538165 sa ierti sau sa uiti???? 538165 n-am sa uit niciodata sa ierti sau sa uiti???? 538165 sa ierti sau sa uiti???? 538165
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Lun Feb 08 2010, 01:30

CELY a scris:
separazius a scris:de uitat ....nu poti uita ,oricit ai vrea. iar daca nu poti uita si sigur iti v-ei aduce aminte tot timpul , cu siguranta ca nici sa ierti nu v-ei reusi suta la suta.......... si poate ca defapt in adincul sau la suprafata sufletului ,nici nu vrei sa ierti ,atita timp it consideri ca ti s-a facut o nedreptate,ai fost ranit(a),ti s-a tradat increderea ,etc....etc.......s.a.m.d...... sa ierti sau sa uiti???? 634805 sa ierti sau sa uiti???? 277732 sa ierti sau sa uiti???? 277732 sa ierti sau sa uiti???? 277732 sa ierti sau sa uiti???? 41526 sa ierti sau sa uiti???? 153261 sa ierti sau sa uiti???? 626606
waw ..ce nervos esti sa ierti sau sa uiti???? 538165 sa ierti sau sa uiti???? 538165 sa ierti sau sa uiti???? 538165 n-am sa uit niciodata sa ierti sau sa uiti???? 538165 sa ierti sau sa uiti???? 538165
nu mai bine nu te certi,nu sti niciodata daca vei mai apuca sa ierti sa ierti sau sa uiti???? 929813 sa ierti sau sa uiti???? 460397 sa ierti sau sa uiti???? 897338
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar Mar 09 2010, 23:24

Eu iert si iert foarte repede dar recunosc, nu uit la fel de repede . Tind sa dau dreptate domnului separazius si felicitari pt sinceritate
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de MYKA Joi Mar 11 2010, 05:25

Toata lumea greseste.De aceea se si spune.."a gresi , e omeneste"..Chiar..acum ma gandesc ..Oare animalele gresesc???Dar sa le lasam ..Alta vorba spune.."din greseli, omul invata".Important este sa avem puterea sa recunoastem intai in sufletul nostru ca am gresit si apoi sa avem puterea sa spunem celui caruia i-am gresit.."IARTA-MA.." Atunci te simti cumva...OM si il faci si pe cel caruia i-ai gresit sa se simta la fel.Apoi sufletul tau e mai usurat.Trecand in partea opusa, pe pozitia victimei, eu zic ca fiecare se comporta dupa cum ii este felul.Unii iarta, mai dau o sansa , sau doua..sau infinite..Altii nu pot ierta , dar dupa parerea mea raman cu sufletele chinuite, deoarece se vor gandi tot timpul la metode de razbunare...Oricum ar fi...e clar..uitarea nu are loc.Si nici nu ar fi bine.Asta ajuta sa evoluam..
MYKA
MYKA
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 94
Reputatie : 6
Data de inscriere : 24/02/2010
Localizare : BUCURESTI
Stare de spirit : NU ZIC , CA MAINE E ALTA

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Vin Mar 12 2010, 07:32

A te razbuna e omeneste dar a ierta este Divin!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Cristen Vin Mar 12 2010, 15:43

prefer razbunarea crunta, sadica.
nimic nu iert, nimic nu uit, din contra..amplific la extrem.
fiti voi divine!..lasati-ma pe mine OM. sa ierti sau sa uiti???? 641672
Cristen
Cristen
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Sam Mar 13 2010, 03:49

Mai lasat fara replica. Mi-a inghetat frantura de cuvant pe buze. Mi-e frica..... Tata, hai ia-ma acasa ca pe-aici umbla niste nenea rai care seamana cu zmeul cel cu sapte capete...
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Marya Joi Mar 18 2010, 22:28

sa gresesti e omeneste si sa ierti chiar de nu poti sa uiti trebuie sa ierti
Marya
Marya
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Joi Aug 19 2010, 10:46

Nu,nu trebuie sa ierti. Atat timp cat esti constient de un lucru nu se mai numeste greseala. Daca ai mintea limpede si o viziune clara asupra a ceea ce faci inseamna ca realizezi ca faci "o greseala". Atunci hai sa spunem cu totii ca a fost "o greseala" fiecare decizie (cuvant cenzurat) din viata noastra. In fond sunt atatia ce fug de responsabilitati. Nu pot ierta cand "greseala" se aplica pe pielea mea constient de faptul ca asta ar putea sa mi distruga fizicul,pshicul,inima sau ce mi distruge. Nu pot ierta mai ales cand constient fiind stii ca asta nu ma face sa uit nicicand si doar ma poate afecta.
De ce sa si bata ei joc de viata mea, imi dau ei alta?
Deci nu, a gresi cu mintea limpede nu e omeneste. E doar prosteste (cu toate ca si asta face parte din viata noastra de oameni).
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de odin Lun Aug 23 2010, 18:49

KLMALL
(trad:
kill `em all)
sa ierti sau sa uiti???? 538165
odin
odin
forum member
forum member

Numarul mesajelor : 1484
Reputatie : 5
Data de inscriere : 10/06/2010
Localizare : undeva
Stare de spirit : apa de ploaie

Sus In jos

Mesaj Scris de damayanti Mar Aug 24 2010, 20:10

eu iert, da' nu uit sa ierti sau sa uiti???? 944209
deh...de la memo+ sa ierti sau sa uiti???? 944209
damayanti
damayanti
forum member
forum member

Numarul mesajelor : 1276
Reputatie : 7
Data de inscriere : 20/06/2010
Localizare : Virdarbha Kingtom
Stare de spirit : happy

Sus In jos

Mesaj Scris de odin Joi Aug 26 2010, 17:40

eu??...io uit...
si daca uit??...ce draq sa mai iert?...
ca nu mai tiu sa ierti sau sa uiti???? 538165 minte

sa ierti sau sa uiti???? 944209
odin
odin
forum member
forum member

Sus In jos

Mesaj Scris de damayanti Joi Aug 26 2010, 18:36

si ti-am zis de-atatea ori sa nu uiti de tratam cu spirulina
da' ai uitat...da' te iert sa ierti sau sa uiti???? 944209 sa ierti sau sa uiti???? 944209 sa ierti sau sa uiti???? 944209
damayanti
damayanti
forum member
forum member

Numarul mesajelor : 1276
Reputatie : 7
Data de inscriere : 20/06/2010
Localizare : Virdarbha Kingtom
Stare de spirit : happy

Sus In jos

Mesaj Scris de odin Vin Aug 27 2010, 18:50

ce-i aia spirulina??
sa ierti sau sa uiti???? 944209
odin
odin
forum member
forum member

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum