Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+6
XENA
florin
taiko_delia
fluturas_
Iubirik
NIC
10 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
ce schimbari pe aici...buna iubireCELY a scris:buna seara iubire ...teNIC a scris:buna seara... am intrat si eu in miez de noapte sa vad ce mai faceti voi...cat de cuminti sunteti si sa va pupacesc si eu
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
Re: cafea cu aroma virtuala
matuka a scris:oare cine???ha???...ce io lucrez ca mecanic????fluturas_ a scris:
cine ti l-a dat fai?
Nu stiu.Esti mecanic in Targoviste?
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
l-am sunat pe colegul tau ..si i-am spus ca-i dai o palinca ..daca-mi da curentul electricmatuka a scris:oare cine???ha???...ce io lucrez ca mecanic????fluturas_ a scris:
cine ti l-a dat fai?
buna seara...
NIC- PRIETEN
putintel...inca mai e vacantaCELY a scris:buna seara iubire ..te-ai intors din lume ???NIC a scris:buna seara...
NIC- PRIETEN
nu-mi amintiiNIC a scris:putintel...inca mai e vacantaCELY a scris:buna seara iubire ..te-ai intors din lume ???
cuscreeeee...vezi sa nu te arzi i-a zi bem ceva???
NIC- PRIETEN
pfff...si la tine e la fel???sa cred ca asta e moda?CELY a scris:nu-mi amintiiNIC a scris:putintel...inca mai e vacanta
NIC- PRIETEN
da mai ..dar eu ii programezNIC a scris:pfff...si la tine e la fel???sa cred ca asta e moda?CELY a scris:nu-mi amintii
salutare cuscre beeeeeeeeeeeeem da ce???ce ai in ghiozdan???NIC a scris:cuscreeeee...vezi sa nu te arzi i-a zi bem ceva???
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
si reusesti????CELY a scris:da mai ..dar eu ii programezNIC a scris:pfff...si la tine e la fel???sa cred ca asta e moda?
NIC- PRIETEN
bine ai facut uite asa imi ramai tu datoare vandutaCELY a scris:l-am sunat pe colegul tau ..si i-am spus ca-i dai o palinca ..daca-mi da curentul electricmatuka a scris:
oare cine???ha???...ce io lucrez ca mecanic????
matuka- PRIETEN
ca un om mare ce sunt le-am zis ..va impartiti timpul pana ma trezesc eu ...cand m-am trezit ..sa nu mai prind picior pe langa mineNIC a scris:si reusesti????CELY a scris:da mai ..dar eu ii programez
se gaseste de toate...i-a zi ce sa fie???repede pana nu ma razgandescmatuka a scris:salutare cuscre beeeeeeeeeeeeem da ce???ce ai in ghiozdan???NIC a scris:cuscreeeee...vezi sa nu te arzi i-a zi bem ceva???
NIC- PRIETEN
fiecare la randul lui ...nic stiematuka a scris:bine ai facut uite asa imi ramai tu datoare vandutaCELY a scris: l-am sunat pe colegul tau ..si i-am spus ca-i dai o palinca ..daca-mi da curentul electric
mai ca a citit si ficamea postarea...si cred ca a inteles... dar ce fac cu mezinul cum sa-l fac sa citeasca???CELY a scris:ca un om mare ce sunt le-am zis ..va impartiti timpul pana ma trezesc eu ...cand m-am trezit ..sa nu mai prind picior pe langa mineNIC a scris:si reusesti????
NIC- PRIETEN
nu-mi aduce aminte...CELY a scris:fiecare la randul lui ...nic stiematuka a scris:
bine ai facut uite asa imi ramai tu datoare vanduta
NIC- PRIETEN
ori dai de baut...ori nu dai...hotarastete odata io vreau tuica fiartaNIC a scris:se gaseste de toate...i-a zi ce sa fie???repede pana nu ma razgandescmatuka a scris:
salutare cuscre beeeeeeeeeeeeem da ce???ce ai in ghiozdan???
matuka- PRIETEN
e de ajuns sa-l pui la scris ...sa faca litere sau ce face el acolo ...si te va lasa fara niciun comentariu ..numai sa nu-l pui la scris ...eu pe al meu il pun la tabla impartirii si inmultirii ...si sa vezi ce frumos imi cedeaza loculNIC a scris:mai ca a citit si ficamea postarea...si cred ca a inteles... dar ce fac cu mezinul cum sa-l fac sa citeasca???CELY a scris: ca un om mare ce sunt le-am zis ..va impartiti timpul pana ma trezesc eu ...cand m-am trezit ..sa nu mai prind picior pe langa mine
bine...tuica sa fie...mai esti si pretentios...o vrei fiarta...hai ca pun la incalzit dar sa sti ca se bea mai multa...matuka a scris:ori dai de baut...ori nu dai...hotarastete odata io vreau tuica fiartaNIC a scris:se gaseste de toate...i-a zi ce sa fie???repede pana nu ma razgandesc
NIC- PRIETEN
stiu ca-ti place sa uiti ...dar e bn cand ne aminteste cate cinevaNIC a scris:nu-mi aduce aminte...CELY a scris:fiecare la randul lui ...nic stie
ding...hai ca o sa aplic in practica...saptamana viitoareCELY a scris:e de ajuns sa-l pui la scris ...sa faca litere sau ce face el acolo ...si te va lasa fara niciun comentariu ..numai sa nu-l pui la scris ...eu pe al meu il pun la tabla impartirii si inmultirii ...si sa vezi ce frumos imi cedeaza loculNIC a scris:mai ca a citit si ficamea postarea...si cred ca a inteles... dar ce fac cu mezinul cum sa-l fac sa citeasca???
NIC- PRIETEN
mie sincer mereu as vrea sa-mi aminteasca cineva...si cate ar fi de amintit dar cine????CELY a scris:stiu ca-ti place sa uiti ...dar e bn cand ne aminteste cate cinevaNIC a scris:nu-mi aduce aminte...
NIC- PRIETEN
pai una ..pai altaNIC a scris:mie sincer mereu as vrea sa-mi aminteasca cineva...si cate ar fi de amintit dar cine????CELY a scris:stiu ca-ti place sa uiti ...dar e bn cand ne aminteste cate cineva
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9
» cafea cu aroma virtuala 9
Pagina 10 din 40