Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+4
fluturas_
Iubirik
matuka
NIC
8 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
Re: cafea cu aroma virtuala
dar...eu te iubescCELY a scris:sa ma iubeeeeeeestiNIC a scris:daca as putea...as aduce multa caldura...in multe suflete. Ce sa fac eu un muritor de rand?
NIC- PRIETEN
poti sa tragi ...asa nu mai are marya de ce sa mearga la cvNIC a scris:tu sa ai grija de el...ca euCELY a scris:bn ca vezi tu ..sa nu-ti mai spun si io
cam in aceeasi situatie sunt si eu ..pana la partea cu gazeleNIC a scris:la noi in zona in care eu stau iernile erau foarte blande...asa de mult doream eu zapada...mereu era putina si se topea foarte repede...anul acesta chiar m-am saturat de ea...vreau putina caldura...chiar am nevoie de ea mai ales pentru gazele mele...matuka a scris:
primavara???deabia o astept.....sa vad pasarelele cum zboara si sa le aud ciripitul.......pffff
Ultima editare efectuata de catre CELY in Mier Feb 10 2010, 06:59, editata de 1 ori
anul asta chiar a fost si mai e zapada si frig...de multi ani nu prea a fost iarna....dar tu tii minte ce ierni erau cand eram copii??NIC a scris:la noi in zona in care eu stau iernile erau foarte blande...asa de mult doream eu zapada...mereu era putina si se topea foarte repede...anul acesta chiar m-am saturat de ea...vreau putina caldura...chiar am nevoie de ea mai ales pentru gazele mele...matuka a scris:
primavara???deabia o astept.....sa vad pasarelele cum zboara si sa le aud ciripitul.......pffff
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
hm...tu ai avea???matuka a scris:tu crezi ce vrei....nu ai incredere in marya ta???ha??NIC a scris:mai ca nu te-as crede... am vazut ce faci pe aici tu in lipsa mea....
NIC- PRIETEN
io nu eram cand erati voi copiimatuka a scris:anul asta chiar a fost si mai e zapada si frig...de multi ani nu prea a fost iarna....dar tu tii minte ce ierni erau cand eram copii??NIC a scris:la noi in zona in care eu stau iernile erau foarte blande...asa de mult doream eu zapada...mereu era putina si se topea foarte repede...anul acesta chiar m-am saturat de ea...vreau putina caldura...chiar am nevoie de ea mai ales pentru gazele mele...
io nu am de ce...ca nu e iubirea meaNIC a scris:hm...tu ai avea???matuka a scris:
tu crezi ce vrei....nu ai incredere in marya ta???ha??
matuka- PRIETEN
am colindat in timp putin...e adevarat erau ierni dar ca aceasta nu a mai fost de peste 15 ani...eu sunt un tip activ dar de data aceasta chiar nu am putut sa fac mai nimic...de peste o luna nu am putut lucra nimic...sunt putin plictisit...noroc ca am avut de lucru in ,,stupina,,meamatuka a scris:anul asta chiar a fost si mai e zapada si frig...de multi ani nu prea a fost iarna....dar tu tii minte ce ierni erau cand eram copii??NIC a scris:la noi in zona in care eu stau iernile erau foarte blande...asa de mult doream eu zapada...mereu era putina si se topea foarte repede...anul acesta chiar m-am saturat de ea...vreau putina caldura...chiar am nevoie de ea mai ales pentru gazele mele...
NIC- PRIETEN
da tu unde erai?....aveai alte treburi??CELY a scris:io nu eram cand erati voi copiimatuka a scris:
anul asta chiar a fost si mai e zapada si frig...de multi ani nu prea a fost iarna....dar tu tii minte ce ierni erau cand eram copii??
matuka- PRIETEN
se poate si serios???CELY a scris:glumindNIC a scris:dar...eu te iubesc
NIC- PRIETEN
eram pe teava lui tatamatuka a scris:da tu unde erai?....aveai alte treburi??CELY a scris:io nu eram cand erati voi copii
pff...deci numai daca e iubirea mea sa cred in ea?sau numai atunci sa nu cred?a?matuka a scris:io nu am de ce...ca nu e iubirea meaNIC a scris:hm...tu ai avea???
NIC- PRIETEN
sa nu spui acum ca esti minora ca nu te credemCELY a scris:eram pe teava lui tatamatuka a scris:
da tu unde erai?....aveai alte treburi??
NIC- PRIETEN
tu termina-te cu atatea intrebari intrebatoare ..ca-i dai idei la iubiricu mieuNIC a scris:pff...deci numai daca e iubirea mea sa cred in ea?sau numai atunci sa nu cred?a?matuka a scris:
io nu am de ce...ca nu e iubirea mea
mai in zona mea mereu iarna a fost iarna cu zapada mai multa si cu frig mai mare ca in alte zone...asa ca eu sunt obisnuit si iarna e mai mult un timp mort...de odihnaNIC a scris:am colindat in timp putin...e adevarat erau ierni dar ca aceasta nu a mai fost de peste 15 ani...eu sunt un tip activ dar de data aceasta chiar nu am putut sa fac mai nimic...de peste o luna nu am putut lucra nimic...sunt putin plictisit...noroc ca am avut de lucru in ,,stupina,,meamatuka a scris:
anul asta chiar a fost si mai e zapada si frig...de multi ani nu prea a fost iarna....dar tu tii minte ce ierni erau cand eram copii??
matuka- PRIETEN
nop ..dar pot sa spun ca sunt fata mare cat patulNIC a scris:sa nu spui acum ca esti minora ca nu te credemCELY a scris:eram pe teava lui tata
si noi de ce nu ne odihnim???matuka a scris:mai in zona mea mereu iarna a fost iarna cu zapada mai multa si cu frig mai mare ca in alte zone...asa ca eu sunt obisnuit si iarna e mai mult un timp mort...de odihnaNIC a scris:am colindat in timp putin...e adevarat erau ierni dar ca aceasta nu a mai fost de peste 15 ani...eu sunt un tip activ dar de data aceasta chiar nu am putut sa fac mai nimic...de peste o luna nu am putut lucra nimic...sunt putin plictisit...noroc ca am avut de lucru in ,,stupina,,mea
eu trebuie sa invat. Nu e el nenea mare?CELY a scris:tu termina-te cu atatea intrebari intrebatoare ..ca-i dai idei la iubiricu mieuNIC a scris:pff...deci numai daca e iubirea mea sa cred in ea?sau numai atunci sa nu cred?a?
NIC- PRIETEN
asta numai tu stii...daca merita sau nu increderea taNIC a scris:pff...deci numai daca e iubirea mea sa cred in ea?sau numai atunci sa nu cred?a?matuka a scris:
io nu am de ce...ca nu e iubirea mea
matuka- PRIETEN
nu vreau sa credeti ca ma dau mare...dar eu nu pot sa stau...nu am stare...trebuie sa fac ceva cred ca eu daca as dormi ziua as fi ca Cely fara calculatormatuka a scris:mai in zona mea mereu iarna a fost iarna cu zapada mai multa si cu frig mai mare ca in alte zone...asa ca eu sunt obisnuit si iarna e mai mult un timp mort...de odihnaNIC a scris:am colindat in timp putin...e adevarat erau ierni dar ca aceasta nu a mai fost de peste 15 ani...eu sunt un tip activ dar de data aceasta chiar nu am putut sa fac mai nimic...de peste o luna nu am putut lucra nimic...sunt putin plictisit...noroc ca am avut de lucru in ,,stupina,,mea
NIC- PRIETEN
aha ...ai schimbat profesorul ..vezi ca el cere mai mult la ora si stiu ce spunNIC a scris:eu trebuie sa invat. Nu e el nenea mare?CELY a scris: tu termina-te cu atatea intrebari intrebatoare ..ca-i dai idei la iubiricu mieu
ntzzz...acum sunt bn fara calculator ..ca am internet pe telefon ...deci n-ai facut bn comparatia ...daca vroiai sa compari ..era ca cely fara itNIC a scris:nu vreau sa credeti ca ma dau mare...dar eu nu pot sa stau...nu am stare...trebuie sa fac ceva cred ca eu daca as dormi ziua as fi ca Cely fara calculatormatuka a scris:
mai in zona mea mereu iarna a fost iarna cu zapada mai multa si cu frig mai mare ca in alte zone...asa ca eu sunt obisnuit si iarna e mai mult un timp mort...de odihna
cine-i nenea mare bre??NIC a scris:eu trebuie sa invat. Nu e el nenea mare?CELY a scris: tu termina-te cu atatea intrebari intrebatoare ..ca-i dai idei la iubiricu mieu
matuka- PRIETEN
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala