Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Iubesti daca nu esti iubit?
2 participanți
Pagina 1 din 1
Iubesti daca nu esti iubit?
Deschid si eu un topic unde va astept cu pareri.
Iubim doar oamenii care ne raspund cu aceleasi sentimente? Ce se intampla cand ne dam seama ca omul pe care-l iubim nu ne (mai) iubeste sau nu ne-a iubit niciodata? O perioada asteptam sa ajunga sa ne iubeasca? Sau pur si simplu... renuntam? Si atunci se cheama ca am iubit? Este iubirea eterna? Sau e doar un sentiment efemer?
Iubim doar oamenii care ne raspund cu aceleasi sentimente? Ce se intampla cand ne dam seama ca omul pe care-l iubim nu ne (mai) iubeste sau nu ne-a iubit niciodata? O perioada asteptam sa ajunga sa ne iubeasca? Sau pur si simplu... renuntam? Si atunci se cheama ca am iubit? Este iubirea eterna? Sau e doar un sentiment efemer?
Dor- Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Localizare : Oriunde
Stare de spirit : Minte-ma ca ma iubesti si eu te voi minti ca sunt fericita!
Re: Iubesti daca nu esti iubit?
Omul care nu te mai iubeste de obicei te paraseste ...
Iubim, iubim pana ne vindecam ... nu uitam pur si simplu renuntam ..
Uneori iubim fara sa ne dorim dar se intampla sa iubim ..Sa iubim exact ce nu ne dorim..
Se cheama ca am iubit indiferent daca sentimentele sunt impartasite sau nu ..
Nu poti lupta cu sentimentele si mai ales cu sentimentele celui ce nu simte la fel .. Nu-i poti dicta inimii ce sa iubeasca si cand sa se opreasca..
Asta e doar parerea mea...
Iubim, iubim pana ne vindecam ... nu uitam pur si simplu renuntam ..
Uneori iubim fara sa ne dorim dar se intampla sa iubim ..Sa iubim exact ce nu ne dorim..
Se cheama ca am iubit indiferent daca sentimentele sunt impartasite sau nu ..
Nu poti lupta cu sentimentele si mai ales cu sentimentele celui ce nu simte la fel .. Nu-i poti dicta inimii ce sa iubeasca si cand sa se opreasca..
Asta e doar parerea mea...
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Subiecte similare
» Afla daca creierul tau functioneaza normal sau esti diferit de ceilalti
» A IUBI SI A FI IUBIT!!!
» Ce copac esti ?
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» Ce intelegeti prin dragoste adevarata?, Ce inseamna sa iubesti cu adevarat pe cineva?
» A IUBI SI A FI IUBIT!!!
» Ce copac esti ?
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» Ce intelegeti prin dragoste adevarata?, Ce inseamna sa iubesti cu adevarat pe cineva?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin