Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Au fluturasii limita de varsta?
3 participanți
Pagina 1 din 1
Au fluturasii limita de varsta?
Au fluturasii limita de varsta? Se poate ca de la o anumita varsta sa nu vrei sa te mai joci?
Sa zicem ca intre el si ea este o oarecare diferenta de varsta. Sa mai spunem ca el are in spate o relatie de 7 ani finalizata printr-un divort, in timp ce cea mai lunga relatie a ei a fost de 1 an, acum multi ani. Se cunosc de 2 luni si un pic si sunt momente cand ea il place, iar altele cand are dubii. Au ajuns deja la "te iubesc-uri", mult prea repede dupa parerea ei; el viseaza la momentul cand vor sta impreuna si se pare ca toate jocurile, erotice sau mai putin erotice se vor desfasura atunci si nu acum, la inceput. Aseara el ii marturiseste ca toate lucrurile astea le-a facut deja, demult, si nu l-ar interesa prea mult, dar nu vrea ca ea sa sara peste etape.
Sunt eu nebuna sau pasiune de fapt nu exista deloc? Si de altfel nici dragoste? Cum sa nu iti doresti toate etapele? Au fluturasii limita de varsta? Scrie unedeva ca peste x ani nu mai pot exista si nici nu iti vei mai dori artificii?
Sa zicem ca intre el si ea este o oarecare diferenta de varsta. Sa mai spunem ca el are in spate o relatie de 7 ani finalizata printr-un divort, in timp ce cea mai lunga relatie a ei a fost de 1 an, acum multi ani. Se cunosc de 2 luni si un pic si sunt momente cand ea il place, iar altele cand are dubii. Au ajuns deja la "te iubesc-uri", mult prea repede dupa parerea ei; el viseaza la momentul cand vor sta impreuna si se pare ca toate jocurile, erotice sau mai putin erotice se vor desfasura atunci si nu acum, la inceput. Aseara el ii marturiseste ca toate lucrurile astea le-a facut deja, demult, si nu l-ar interesa prea mult, dar nu vrea ca ea sa sara peste etape.
Sunt eu nebuna sau pasiune de fapt nu exista deloc? Si de altfel nici dragoste? Cum sa nu iti doresti toate etapele? Au fluturasii limita de varsta? Scrie unedeva ca peste x ani nu mai pot exista si nici nu iti vei mai dori artificii?
Dor- Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Localizare : Oriunde
Stare de spirit : Minte-ma ca ma iubesti si eu te voi minti ca sunt fericita!
Re: Au fluturasii limita de varsta?
eu inca mai simt fluturasii in stomac
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
Re: Au fluturasii limita de varsta?
nu cred ca au limita de varsta!toti mai simtim un fior...dar trebuie sa revenim la realitate!!
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin