Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 11 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Sexul - arta, un dar sau o pedeapsa?
5 participanți
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 1 din 1
Sexul - arta, un dar sau o pedeapsa?
Multi barbati mi-au spus ca dupa o discutie mai aprinsa cu jumatatea lor au fost privati de viata sexuala pentru o perioada, mai mare sau mai mica , in functie de toanele jumatatii si de "gravitatea" faptei comise. Si cum numarul lor este din ce in ce mai mare, incep sa cred ca e un fenomen.
De ce ar face o femeie asta? De ce si-ar pedepsi barbatul de langa ea in acest fel? De ce s-ar priva si ea de sex? Eu nu am reusit sa gasesc raspunsuri la aceste intrebari...
De cand si de ce sexul e o pedeapsa? In acest fel o femeie manipuleaza. E evident ca sexul a devenit o arma. Si in acest fel, o femeie isi arata puterea asupra barbatului de langa ea.
Si in cele din urma, cand considera ea ca respectivul a asteptat suficient, se hotaraste sa isi arate generozitatea, dandu-i acces liber in patul ei. Duce acest fenomen la ceea ce numim in termeni generali "a insela"?
Sexul este o pedeapsa? Este un dar? Este o favoare? Si daca raspunsurile la aceste intrebari sunt o negare, atunci, de ce intalnim atatea cupluri in care acest lucru se intampla?
De ce ar face o femeie asta? De ce si-ar pedepsi barbatul de langa ea in acest fel? De ce s-ar priva si ea de sex? Eu nu am reusit sa gasesc raspunsuri la aceste intrebari...
De cand si de ce sexul e o pedeapsa? In acest fel o femeie manipuleaza. E evident ca sexul a devenit o arma. Si in acest fel, o femeie isi arata puterea asupra barbatului de langa ea.
Si in cele din urma, cand considera ea ca respectivul a asteptat suficient, se hotaraste sa isi arate generozitatea, dandu-i acces liber in patul ei. Duce acest fenomen la ceea ce numim in termeni generali "a insela"?
Sexul este o pedeapsa? Este un dar? Este o favoare? Si daca raspunsurile la aceste intrebari sunt o negare, atunci, de ce intalnim atatea cupluri in care acest lucru se intampla?
Dor- Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Localizare : Oriunde
Stare de spirit : Minte-ma ca ma iubesti si eu te voi minti ca sunt fericita!
Re: Sexul - arta, un dar sau o pedeapsa?
Poate doar nu poate face sex intr-o stare de tensiune. Cearta cu partenerul creeaza o anumita tensiune ...
Nu stiu mai mult ...eu ma impac cu sex.
Nu stiu mai mult ...eu ma impac cu sex.
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
sexul nu poate reprezenta nicidecum o pedeapsa decat in cazuri patologice,bolnave,el este o arta umana,unde fiecare se exprima cum stie si cum simte si totodata reprezinta un dar divin
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
Pai pedepsele mai lipsesc, ca in rest..e de toate... Bine...chestia asta cu pedepsele tine pana la o anumita vartsa...Mai tarziu nu prea iti mai da mana sa mai pedepsesti.
MYKA- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 94
Reputatie : 6
Data de inscriere : 24/02/2010
Localizare : BUCURESTI
Stare de spirit : NU ZIC , CA MAINE E ALTA
in sfarsit sunt si eu o data deacord cu tine!florin a scris:sexul nu poate reprezenta nicidecum o pedeapsa decat in cazuri patologice,bolnave,el este o arta umana,unde fiecare se exprima cum stie si cum simte si totodata reprezinta un dar divin
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
ma bucur sa aud astaenryka a scris:in sfarsit sunt si eu o data deacord cu tine!florin a scris:sexul nu poate reprezenta nicidecum o pedeapsa decat in cazuri patologice,bolnave,el este o arta umana,unde fiecare se exprima cum stie si cum simte si totodata reprezinta un dar divin
florin- PRIETEN
si euflorin a scris:ma bucur sa aud astaenryka a scris:in sfarsit sunt si eu o data deacord cu tine!
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
sunt totusi nelamurit,pana acu' unde gresi de nu fusesi de acord cu mine ???enryka a scris:si euflorin a scris:ma bucur sa aud asta
florin- PRIETEN
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin