Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine?
+10
enryka
matuka
Cristen
madavero
RoseRedMs
MYKA
Iubirik
florin
fluturas_
Dor
14 participanți
Pagina 1 din 1
Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine?
Am avut o relatie , o relatie frumoasa cu bune si rele. Eram destul de rea caci nu stiam ca il iubesc asa de mult, dar nu am gresit numai eu. Acum mai bine de doua saptamani ne-am certat dintr-o prostie. Mi-am dat seama ca am nevoie de el si ca e cea mai importanta persoana pentru mine! Asa ca am incercat sa il aduc inapoi, dar nu ma vrea. Nu imi spune ca nu mai simte nimic pentru mine, se poarta frumos, dar spune ca simte ca nu are pentru ce sa se intoarca inapoi. Ce sa fac? Nu mai pot sta fara el, am nevoie de el si il iubesc mult de tot! Credeti ca indiferenta ar fi o solutie sau sa mai incerc sa ii arat ceea ce simt? Mi-e frica sa nu il sufoc, nu stiu ce sa ma fac!!!
Dor- Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Localizare : Oriunde
Stare de spirit : Minte-ma ca ma iubesti si eu te voi minti ca sunt fericita!
Re: Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine?
Dar crezi ca atunci cand il vei avea inapoi tu vei fi alta? Femeia pe care el si-o doreste. Nu crezi ca dorul acesta nebun te face sa fii disperata si sa promiti orice ?
Nu cred ca indiferenta il aduce inapoi dar nici sa faci presiuni asupra lui nu e indicat.
Incearca sa-i spui tot ce simti pentru el, tot ce vrei cu el, tot ce inseamna el si ce poti face pt voi. Apoi incearca sa-i spui ca-i dai timp de gandire daca are nevoie. Incearca sa-i spui ca nu vrei sa faci presiuni asupra lui si ca vrei sa-i oferi libertatea de care are nevoie. Dar roaga-l sa se gandeasca ce-si doreste sa-ti poata da un raspuns sa stii pe ce cai o iei.
Altfel nu ai ce face. Doar nu il vei sechestra ..:)
Iar daca este de acord ar trebui sa fii al dracu de pasionala nu rea.
Trebuie sa stii sa-ti iubesti barbatul..
Nu cred ca indiferenta il aduce inapoi dar nici sa faci presiuni asupra lui nu e indicat.
Incearca sa-i spui tot ce simti pentru el, tot ce vrei cu el, tot ce inseamna el si ce poti face pt voi. Apoi incearca sa-i spui ca-i dai timp de gandire daca are nevoie. Incearca sa-i spui ca nu vrei sa faci presiuni asupra lui si ca vrei sa-i oferi libertatea de care are nevoie. Dar roaga-l sa se gandeasca ce-si doreste sa-ti poata da un raspuns sa stii pe ce cai o iei.
Altfel nu ai ce face. Doar nu il vei sechestra ..:)
Iar daca este de acord ar trebui sa fii al dracu de pasionala nu rea.
Trebuie sa stii sa-ti iubesti barbatul..
Ultima editare efectuata de catre fluturas_ in Mar Apr 06 2010, 21:02, editata de 1 ori
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
asta e tare rau,pai daca un barbat se intoarce ,cum mai poti face ceva??? poate prin prelungitor???
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
florin a scris:asta e tare rau,pai daca un barbat se intoarce ,cum mai poti face ceva??? poate prin prelungitor???
unde dracu ai citit tu ca s-a intors? zice ca l-a pierdut si-l vrea inapoi ..
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
il vrea intors cu fata la ea ..nu cu spateleflorin a scris:asta e tare rau,pai daca un barbat se intoarce ,cum mai poti face ceva??? poate prin prelungitor???
Spinoasa problema.Asta depinde de caracterul fiecarei femei.Mie daca un barbat mi-ar spune ca nu ma mai vrea, indiferent cat de mult l-as iubi , nu l-as mai vrea nici eu.Eu consider ca atunci cand iubesti pe cineva , faci pentru acea persoana tot ce se poate...Chiar si sa-i oferi libertatea.Dragostea odata ce dispare, nu mai revine niciodata.
MYKA- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 94
Reputatie : 6
Data de inscriere : 24/02/2010
Localizare : BUCURESTI
Stare de spirit : NU ZIC , CA MAINE E ALTA
daca a plecat...duca-seeee,eu nu sunt de parere sa se intoarca....,in viata greselile se platesc,....vb. cuiva "parerea mea".!!!..(.valabil si pentru femeile ce-si parasesc iubitii....)mda....
RoseRedMs- Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : 00Z!!!
cu chestia cu barbatii si io-s de acord,despre femeile care pleaca d'acasa si n-au unde dormi,le astept la mineRoseRedMs a scris:daca a plecat...duca-seeee,eu nu sunt de parere sa se intoarca....,in viata greselile se platesc,....vb. cuiva "parerea mea".!!!..(.valabil si pentru femeile ce-si parasesc iubitii....)mda....
florin- PRIETEN
tu ai spus-o,dac-o ziceam io aveai impresia ca am ceva cu tine,in concluzie la tine-i inchisoare de barbati,brrrrr---bine c-am aflat-----FUGITIMYKA a scris:Spinoasa problema.Asta depinde de caracterul fiecarei femei.Mie daca un barbat mi-ar spune ca nu ma mai vrea, indiferent cat de mult l-as iubi , nu l-as mai vrea nici eu.Eu consider ca atunci cand iubesti pe cineva , faci pentru acea persoana tot ce se poate...Chiar si sa-i oferi libertatea.Dragostea odata ce dispare, nu mai revine niciodata.
florin- PRIETEN
tiiiii,si io care am unde sa stau......florin a scris:cu chestia cu barbatii si io-s de acord,despre femeile care pleaca d'acasa si n-au unde dormi,le astept la mineRoseRedMs a scris:daca a plecat...duca-seeee,eu nu sunt de parere sa se intoarca....,in viata greselile se platesc,....vb. cuiva "parerea mea".!!!..(.valabil si pentru femeile ce-si parasesc iubitii....)mda....
se mai intampla si greseliRoseRedMs a scris:tiiiii,si io care am unde sa stau......florin a scris: cu chestia cu barbatii si io-s de acord,despre femeile care pleaca d'acasa si n-au unde dormi,le astept la mine
florin- PRIETEN
Toate "presupunerile" sunt false... inclusiv aceasta...
care ???RoseRedMs a scris:Toate "presupunerile" sunt false... inclusiv aceasta...
florin- PRIETEN
florin a scris:care ???RoseRedMs a scris:Toate "presupunerile" sunt false... inclusiv aceasta...
pai , eu eu presupun,ca tu ai presupus ca "se mai intampla si greseli "...na....
nu stiu ce sa zic,dar tu ai mai simtit ca el nu te mai vrea?tu degeaba il iubesti
daca el nu te mai iubeste nu are rost sa cersesti dragoste,sunt atatia barbati in lumea asta
nu te supara daca te intreb cati ani ai si daca aveti copii impreuna?
daca el nu te mai iubeste nu are rost sa cersesti dragoste,sunt atatia barbati in lumea asta
nu te supara daca te intreb cati ani ai si daca aveti copii impreuna?
madavero- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 27/03/2010
Localizare : hunedoara
Stare de spirit : optimista si increzatoare
..d'aia m-am luat io da bautura
sa vaz...ma vra fruna sa ma 'torc la ia?
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
poa'te intorci la mine ....da nu cu spatele ......ca am spitz bun si nici tuica nu mai primestiCristen a scris: ..d'aia m-am luat io da bautura
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
betivanilooor!!....................nu despre spritz si tzuica se vb aicimatuka a scris:poa'te intorci la mine ....da nu cu spatele ......ca am spitz bun si nici tuica nu mai primestiCristen a scris: ..d'aia m-am luat io da bautura
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Dor, mai esti pe aici?
Cum e? Vreo schimbare?
Daca omul nu da semne ca i-ar fi greu fara tine, eu te sfatuiesc sa-ti indrepti spatele, sa-ti ridici capul, si sa nu mai privesti inapoi. A mai spus cineva inaintea mea si ii dau dreptate, dragostea odata moarta, asa ramane... poti sa lucrezi tu luni si ani la resuscitare, degeaba. Timp pierdut.
Sterge-ti lacrimile si.. NEXT!
Cum e? Vreo schimbare?
Daca omul nu da semne ca i-ar fi greu fara tine, eu te sfatuiesc sa-ti indrepti spatele, sa-ti ridici capul, si sa nu mai privesti inapoi. A mai spus cineva inaintea mea si ii dau dreptate, dragostea odata moarta, asa ramane... poti sa lucrezi tu luni si ani la resuscitare, degeaba. Timp pierdut.
Sterge-ti lacrimile si.. NEXT!
Louise- forum member
- Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 1
Data de inscriere : 27/03/2010
Localizare : Romania
Stare de spirit : vesela
buna...ma bag si eu ca musca.....
consider ca nu trebuie sa te umilesti in fatza unui barbat,,,unii spun ca atunci cand este iubire nu are ce cauta orgolilul...da de acord...dar atunci cand este iubire din ambele parti...altfel ptr ce sa lupti????crezi ca daca se intoarce si poate o va face de mila...vei fi fericita?vrei sa stai langa un barbat care stii ca nu te vrea?nu cred....capul sus....si cum a mai spus cineva ...next...viata e frumoasa si atunci cand e urata:)
consider ca nu trebuie sa te umilesti in fatza unui barbat,,,unii spun ca atunci cand este iubire nu are ce cauta orgolilul...da de acord...dar atunci cand este iubire din ambele parti...altfel ptr ce sa lupti????crezi ca daca se intoarce si poate o va face de mila...vei fi fericita?vrei sa stai langa un barbat care stii ca nu te vrea?nu cred....capul sus....si cum a mai spus cineva ...next...viata e frumoasa si atunci cand e urata:)
frozen- PRIETEN
Data de inscriere : 05/08/2009
celyyy?am venit fata si pe la tine
frozen- PRIETEN
Data de inscriere : 05/08/2009
bine ai venit finicooou ,,,dar incearca sa vii in cafeneafrozen a scris:celyyy?am venit fata si pe la tine
Vizitator- Vizitator
pentru ce sa se intoarca daca a plecat duca se
daca ma apreciaza se intoarce singur
fara sa l rog
daca ma apreciaza se intoarce singur
fara sa l rog
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
Dor a scris:Am avut o relatie , o relatie frumoasa cu bune si rele. Eram destul de rea caci nu stiam ca il iubesc asa de mult, dar nu am gresit numai eu. Acum mai bine de doua saptamani ne-am certat dintr-o prostie. Mi-am dat seama ca am nevoie de el si ca e cea mai importanta persoana pentru mine! Asa ca am incercat sa il aduc inapoi, dar nu ma vrea. Nu imi spune ca nu mai simte nimic pentru mine, se poarta frumos, dar spune ca simte ca nu are pentru ce sa se intoarca inapoi. Ce sa fac? Nu mai pot sta fara el, am nevoie de el si il iubesc mult de tot! Credeti ca indiferenta ar fi o solutie sau sa mai incerc sa ii arat ceea ce simt? Mi-e frica sa nu il sufoc, nu stiu ce sa ma fac!!!
asculta-ti inima si mintea in egala masura...
sfaturile, oricat de binevoitoare, pot face rau!
doar tu cunosti situatia reala!
ariana- forum member
- Numarul mesajelor : 91
Reputatie : 3
Data de inscriere : 18/04/2010
Localizare : romania
Stare de spirit : de ce nu?
Subiecte similare
» Aminteste-ti de tine!
» Arata ca un barbat, gandeste ca un gandac...
» Sarbatoreste copilul din tine
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» 50 de motive pentru care-i minunat sa fii barbat
» Arata ca un barbat, gandeste ca un gandac...
» Sarbatoreste copilul din tine
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» 50 de motive pentru care-i minunat sa fii barbat
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin