deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!
deea virtual
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» PRIETENIE VIRTUALA
Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? EmptyLun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
WebChat

Pentru a accesa WEBCHAT-ul va rugam sa dati click pe camera web

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine?

+10
enryka
matuka
Cristen
madavero
RoseRedMs
MYKA
Iubirik
florin
fluturas_
Dor
14 participanți

In jos

Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? Empty Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine?

Mesaj Scris de Dor Sam Mar 20 2010, 20:55

Am avut o relatie , o relatie frumoasa cu bune si rele. Eram destul de rea caci nu stiam ca il iubesc asa de mult, dar nu am gresit numai eu. Acum mai bine de doua saptamani ne-am certat dintr-o prostie. Mi-am dat seama ca am nevoie de el si ca e cea mai importanta persoana pentru mine! Asa ca am incercat sa il aduc inapoi, dar nu ma vrea. Nu imi spune ca nu mai simte nimic pentru mine, se poarta frumos, dar spune ca simte ca nu are pentru ce sa se intoarca inapoi. Ce sa fac? Nu mai pot sta fara el, am nevoie de el si il iubesc mult de tot! Credeti ca indiferenta ar fi o solutie sau sa mai incerc sa ii arat ceea ce simt? Mi-e frica sa nu il sufoc, nu stiu ce sa ma fac!!! Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 196253
Dor
Dor

Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Localizare : Oriunde
Stare de spirit : Minte-ma ca ma iubesti si eu te voi minti ca sunt fericita!

Sus In jos

Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? Empty Re: Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine?

Mesaj Scris de fluturas_ Sam Mar 20 2010, 21:20

Dar crezi ca atunci cand il vei avea inapoi tu vei fi alta? Femeia pe care el si-o doreste. Nu crezi ca dorul acesta nebun te face sa fii disperata si sa promiti orice ?

Nu cred ca indiferenta il aduce inapoi dar nici sa faci presiuni asupra lui nu e indicat.
Incearca sa-i spui tot ce simti pentru el, tot ce vrei cu el, tot ce inseamna el si ce poti face pt voi. Apoi incearca sa-i spui ca-i dai timp de gandire daca are nevoie. Incearca sa-i spui ca nu vrei sa faci presiuni asupra lui si ca vrei sa-i oferi libertatea de care are nevoie. Dar roaga-l sa se gandeasca ce-si doreste sa-ti poata da un raspuns sa stii pe ce cai o iei.
Altfel nu ai ce face. Doar nu il vei sechestra ..:)
Iar daca este de acord ar trebui sa fii al dracu de pasionala nu rea.
Trebuie sa stii sa-ti iubesti barbatul..

Ultima editare efectuata de catre fluturas_ in Mar Apr 06 2010, 21:02, editata de 1 ori
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high

Sus In jos

Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? Empty Re: Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine?

Mesaj Scris de florin Sam Mar 20 2010, 22:55

asta e tare rau,pai daca un barbat se intoarce ,cum mai poti face ceva??? poate prin prelungitor??? Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 10394
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Dum Mar 21 2010, 03:32

florin a scris:asta e tare rau,pai daca un barbat se intoarce ,cum mai poti face ceva??? poate prin prelungitor??? Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 10394

unde dracu ai citit tu ca s-a intors? zice ca l-a pierdut si-l vrea inapoi ..
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high

Sus In jos

Mesaj Scris de Iubirik Dum Mar 21 2010, 03:37

florin a scris:asta e tare rau,pai daca un barbat se intoarce ,cum mai poti face ceva??? poate prin prelungitor??? Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 10394
Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 277176 il vrea intors cu fata la ea ..nu cu spatele Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 277732
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 11659
Reputatie : 50
Data de inscriere : 31/07/2009
Localizare : in suflet
Stare de spirit : am...

https://deea.forum-canada.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de MYKA Dum Mar 21 2010, 04:19

Spinoasa problema.Asta depinde de caracterul fiecarei femei.Mie daca un barbat mi-ar spune ca nu ma mai vrea, indiferent cat de mult l-as iubi , nu l-as mai vrea nici eu.Eu consider ca atunci cand iubesti pe cineva , faci pentru acea persoana tot ce se poate...Chiar si sa-i oferi libertatea.Dragostea odata ce dispare, nu mai revine niciodata.
MYKA
MYKA
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 94
Reputatie : 6
Data de inscriere : 24/02/2010
Localizare : BUCURESTI
Stare de spirit : NU ZIC , CA MAINE E ALTA

Sus In jos

Mesaj Scris de RoseRedMs Mier Mar 24 2010, 23:09

daca a plecat...duca-seeee,eu nu sunt de parere sa se intoarca....,in viata greselile se platesc,....vb. cuiva "parerea mea".!!!..(.valabil si pentru femeile ce-si parasesc iubitii....)mda.... Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 929813
RoseRedMs
RoseRedMs

Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : 00Z!!!

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Mier Mar 24 2010, 23:22

RoseRedMs a scris:daca a plecat...duca-seeee,eu nu sunt de parere sa se intoarca....,in viata greselile se platesc,....vb. cuiva "parerea mea".!!!..(.valabil si pentru femeile ce-si parasesc iubitii....)mda.... Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 929813
cu chestia cu barbatii si io-s de acord,despre femeile care pleaca d'acasa si n-au unde dormi,le astept la mine Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Mier Mar 24 2010, 23:24

MYKA a scris:Spinoasa problema.Asta depinde de caracterul fiecarei femei.Mie daca un barbat mi-ar spune ca nu ma mai vrea, indiferent cat de mult l-as iubi , nu l-as mai vrea nici eu.Eu consider ca atunci cand iubesti pe cineva , faci pentru acea persoana tot ce se poate...Chiar si sa-i oferi libertatea.Dragostea odata ce dispare, nu mai revine niciodata.
tu ai spus-o,dac-o ziceam io aveai impresia ca am ceva cu tine,in concluzie la tine-i inchisoare de barbati,brrrrr---bine c-am aflat-----FUGITI Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de RoseRedMs Joi Mar 25 2010, 00:05

florin a scris:
RoseRedMs a scris:daca a plecat...duca-seeee,eu nu sunt de parere sa se intoarca....,in viata greselile se platesc,....vb. cuiva "parerea mea".!!!..(.valabil si pentru femeile ce-si parasesc iubitii....)mda.... Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 929813
cu chestia cu barbatii si io-s de acord,despre femeile care pleaca d'acasa si n-au unde dormi,le astept la mine Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
tiiiii,si io care am unde sa stau...... Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 196253 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
RoseRedMs
RoseRedMs

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Joi Mar 25 2010, 00:49

RoseRedMs a scris:
florin a scris: cu chestia cu barbatii si io-s de acord,despre femeile care pleaca d'acasa si n-au unde dormi,le astept la mine Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
tiiiii,si io care am unde sa stau...... Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 196253 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
se mai intampla si greseli Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165 Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de RoseRedMs Joi Mar 25 2010, 01:33

Toate "presupunerile" sunt false... inclusiv aceasta... Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
RoseRedMs
RoseRedMs

Sus In jos

Mesaj Scris de florin Joi Mar 25 2010, 14:01

RoseRedMs a scris:Toate "presupunerile" sunt false... inclusiv aceasta... Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
care ??? Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 196253
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Sus In jos

Mesaj Scris de RoseRedMs Joi Mar 25 2010, 23:23

florin a scris:
RoseRedMs a scris:Toate "presupunerile" sunt false... inclusiv aceasta... Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
care ??? Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 196253

pai , eu eu presupun,ca tu ai presupus ca "se mai intampla si greseli "...na.... Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 538165
RoseRedMs
RoseRedMs

Sus In jos

Mesaj Scris de madavero Sam Mar 27 2010, 09:22

nu stiu ce sa zic,dar tu ai mai simtit ca el nu te mai vrea?tu degeaba il iubesti
daca el nu te mai iubeste nu are rost sa cersesti dragoste,sunt atatia barbati in lumea asta
nu te supara daca te intreb cati ani ai si daca aveti copii impreuna?
Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 361157
madavero
madavero
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 15
Data de inscriere : 27/03/2010
Localizare : hunedoara
Stare de spirit : optimista si increzatoare

Sus In jos

Mesaj Scris de Cristen Dum Mar 28 2010, 16:17

Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 687150 ..d'aia m-am luat io da bautura Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 28912
sa vaz...ma vra fruna sa ma 'torc la ia?
Cristen
Cristen
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da

Sus In jos

Mesaj Scris de matuka Dum Mar 28 2010, 22:42

Cristen a scris:Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 687150 ..d'aia m-am luat io da bautura Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 28912
poa'te intorci la mine Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 28912 ....da nu cu spatele Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 153261 ......ca am spitz bun si nici tuica nu mai primesti Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 19857
matuka
matuka
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....

Sus In jos

Mesaj Scris de enryka Lun Mar 29 2010, 00:25

matuka a scris:
Cristen a scris:Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 687150 ..d'aia m-am luat io da bautura Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 28912
poa'te intorci la mine Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 28912 ....da nu cu spatele Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 153261 ......ca am spitz bun si nici tuica nu mai primesti Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 19857
betivanilooor!!....................nu despre spritz si tzuica se vb aici Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 153261
enryka
enryka
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...

Sus In jos

Mesaj Scris de Louise Mar Apr 06 2010, 20:29

Dor, mai esti pe aici?
Cum e? Vreo schimbare?
Daca omul nu da semne ca i-ar fi greu fara tine, eu te sfatuiesc sa-ti indrepti spatele, sa-ti ridici capul, si sa nu mai privesti inapoi. A mai spus cineva inaintea mea si ii dau dreptate, dragostea odata moarta, asa ramane... poti sa lucrezi tu luni si ani la resuscitare, degeaba. Timp pierdut.
Sterge-ti lacrimile si.. NEXT!
Louise
Louise
forum member
forum member

Numarul mesajelor : 5
Reputatie : 1
Data de inscriere : 27/03/2010
Localizare : Romania
Stare de spirit : vesela

Sus In jos

Mesaj Scris de frozen Lun Apr 12 2010, 01:56

buna...ma bag si eu ca musca.....
consider ca nu trebuie sa te umilesti in fatza unui barbat,,,unii spun ca atunci cand este iubire nu are ce cauta orgolilul...da de acord...dar atunci cand este iubire din ambele parti...altfel ptr ce sa lupti????crezi ca daca se intoarce si poate o va face de mila...vei fi fericita?vrei sa stai langa un barbat care stii ca nu te vrea?nu cred....capul sus....si cum a mai spus cineva ...next...viata e frumoasa si atunci cand e urata:)
frozen
frozen
PRIETEN
PRIETEN

Data de inscriere : 05/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de frozen Lun Apr 12 2010, 02:11

celyyy?am venit fata si pe la tine
frozen
frozen
PRIETEN
PRIETEN

Data de inscriere : 05/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Lun Apr 12 2010, 02:17

frozen a scris:celyyy?am venit fata si pe la tine
bine ai venit finicooouCum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 745330 ,,,dar incearca sa vii in cafenea Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 929813
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Marya Lun Apr 12 2010, 23:17

pentru ce sa se intoarca daca a plecat duca se
daca ma apreciaza se intoarce singur
fara sa l rog
Marya
Marya
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este

Sus In jos

Mesaj Scris de ariana Dum Apr 18 2010, 19:27

Dor a scris:Am avut o relatie , o relatie frumoasa cu bune si rele. Eram destul de rea caci nu stiam ca il iubesc asa de mult, dar nu am gresit numai eu. Acum mai bine de doua saptamani ne-am certat dintr-o prostie. Mi-am dat seama ca am nevoie de el si ca e cea mai importanta persoana pentru mine! Asa ca am incercat sa il aduc inapoi, dar nu ma vrea. Nu imi spune ca nu mai simte nimic pentru mine, se poarta frumos, dar spune ca simte ca nu are pentru ce sa se intoarca inapoi. Ce sa fac? Nu mai pot sta fara el, am nevoie de el si il iubesc mult de tot! Credeti ca indiferenta ar fi o solutie sau sa mai incerc sa ii arat ceea ce simt? Mi-e frica sa nu il sufoc, nu stiu ce sa ma fac!!! Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 196253

asculta-ti inima si mintea in egala masura...
sfaturile, oricat de binevoitoare, pot face rau!
doar tu cunosti situatia reala! Cum sa faci un barbat sa se intoarca la tine? 809364
ariana
ariana
forum member
forum member

Numarul mesajelor : 91
Reputatie : 3
Data de inscriere : 18/04/2010
Localizare : romania
Stare de spirit : de ce nu?

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum