Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cum sa il uit?!
4 participanți
Pagina 1 din 1
cum sa il uit?!
sunt trista de vre-o 2 zile pt ca m-am despartit de omul pe care eu il vedem cel mai special... el a fost totul pt mine ,a fost frumos ,apoi usor usor el s-a distantat nu ma mai suna ,nu imi mai trimitea mesaje nu imi mai cerea sa raman la el... parca statea cu sila cu mine... nu mai suportam indiferenta lui asa ca acum 2 zile m-am enervat si i-am zis ca punem punct relatiei si el fff calm mi-a zis: "bine inseamna ca nu sunt barbatul pe care il cauti" si atat, gata, totul s-a terminat! acum sufar enorm... nu stiu ce sa mai fac ca sa fie bine... voi ce ziceti?
Dor- Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/03/2010
Localizare : Oriunde
Stare de spirit : Minte-ma ca ma iubesti si eu te voi minti ca sunt fericita!
Re: cum sa il uit?!
pfff..sunt omul potrivit la locul potrivit cred ca ce te sfatuiesc pe tine ...ar trebuii sa pun si io in practica
dupa cum ti-a raspuns, cred ca de mult astepta sa-i spui asta ca apoi sa zica ca tu ai vrut asa...sau a spus asa stiind ca te vei intoarce la el...oricum cel mai bine e sa iesi in oras cu fetele, sa te distrezi, sa incerci sa uiti... n-are rost sa te agiti pentru cineva care accepta asa usor despartirea...
faptul ca suferi enorm..o sa treaca atunci cand o sa realizezi ca a avut dreptate chiar nu era omul potrivit pentru tine si o sa incepi sa-i vezi defectele
capu' sus si chieptul in fata
dupa cum ti-a raspuns, cred ca de mult astepta sa-i spui asta ca apoi sa zica ca tu ai vrut asa...sau a spus asa stiind ca te vei intoarce la el...oricum cel mai bine e sa iesi in oras cu fetele, sa te distrezi, sa incerci sa uiti... n-are rost sa te agiti pentru cineva care accepta asa usor despartirea...
faptul ca suferi enorm..o sa treaca atunci cand o sa realizezi ca a avut dreptate chiar nu era omul potrivit pentru tine si o sa incepi sa-i vezi defectele
capu' sus si chieptul in fata
Nu intodeauna vorbele gen "inseamna ca nu sunt barbatul pe care il cauti" semnifica exact ceea ce inteleg majoritatea. Cum ar fi...renunta usor, nu-i pasa...nu ma iubeste.
Incearca sa vezi ca tu esti cea care s-a despartit de el ..asta inseamna ca poate tu nu-l vezi barbatul ce-l cauti, altfel ai fi ramas cu el. Daca era ceea ce-ti doresti ramaneai langa el. Corect ?
Poate ca nu e genul cara sa dramatizeze , poate e genul care accepta realitatea..
Nu era mai simplu o discutia in care sa nu ai nervi si sa te desparti de el..?
O discutie in care ii spuneai ce te deranjeaza iar la sfarsit il intrebai ce ramane de facut? Ii dadeai lui libertatea de alegere..si vedeai ceea ce-si doreste el ..
........Nu ai cum sa nu te gandesti la el..e inevitabil. Oricat de mult ai iesi, orice ocupatie ai avea seara inainte de culcare un minut tot lui o sa il acorzi..
Din pacate doar asteptand uiti..timpul te va face sa te vindeci..
Dar evident..iesitul cu fetele si orice alte activitati sunt benefice..
Orice alte activitati in care nu-i prezenta amintirea lui.
Incearca sa vezi ca tu esti cea care s-a despartit de el ..asta inseamna ca poate tu nu-l vezi barbatul ce-l cauti, altfel ai fi ramas cu el. Daca era ceea ce-ti doresti ramaneai langa el. Corect ?
Poate ca nu e genul cara sa dramatizeze , poate e genul care accepta realitatea..
Nu era mai simplu o discutia in care sa nu ai nervi si sa te desparti de el..?
O discutie in care ii spuneai ce te deranjeaza iar la sfarsit il intrebai ce ramane de facut? Ii dadeai lui libertatea de alegere..si vedeai ceea ce-si doreste el ..
........Nu ai cum sa nu te gandesti la el..e inevitabil. Oricat de mult ai iesi, orice ocupatie ai avea seara inainte de culcare un minut tot lui o sa il acorzi..
Din pacate doar asteptand uiti..timpul te va face sa te vindeci..
Dar evident..iesitul cu fetele si orice alte activitati sunt benefice..
Orice alte activitati in care nu-i prezenta amintirea lui.
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
...din pacate nimic nu e facut pt. a dura,... mai degraba e facut pentru a se intretine,si asta numai si numai prin cunoastere si comunicare.Toti/toate trecem prin probele vietii,ne'ncearca viata si peste asta incercare trebuie sa trecem cu inteligenta rationala si seninatate.Nu trebuie sa facem ...o tragedie....
dragele mele , nu va cedati carma cu clara complicitate,invatati sa va oferiti propria voastra portie de libertate,veti evita capcanele iubirii....
...Si nu regretati ca voi ati iubit....ca el/ei a/au plecat..... sa ridicati fruntea si sa spuneti: PUNCT SI DE LA CAPAT...orice inceput e frumos....Sa ne bucuram ca suntem in viata.......
p.s cer scuze pentru incoerenta poate, aste ganduri mi-au trecut prin minte,acum, dupa ore bune de serviciu...va pupic...
dragele mele , nu va cedati carma cu clara complicitate,invatati sa va oferiti propria voastra portie de libertate,veti evita capcanele iubirii....
...Si nu regretati ca voi ati iubit....ca el/ei a/au plecat..... sa ridicati fruntea si sa spuneti: PUNCT SI DE LA CAPAT...orice inceput e frumos....Sa ne bucuram ca suntem in viata.......
p.s cer scuze pentru incoerenta poate, aste ganduri mi-au trecut prin minte,acum, dupa ore bune de serviciu...va pupic...
RoseRedMs- Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : 00Z!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin