deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!
deea virtual
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» PRIETENIE VIRTUALA
Cazuri si necazuri in dragoste EmptyLun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin

Cine este conectat?
În total sunt 114 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 114 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
WebChat

Pentru a accesa WEBCHAT-ul va rugam sa dati click pe camera web

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Cazuri si necazuri in dragoste

3 participanți

In jos

Cazuri si necazuri in dragoste Empty Cazuri si necazuri in dragoste

Mesaj Scris de Iubirik Sam Mar 20 2010, 23:08

visez cu ochii deschisi ... atintiti undeva in viitor ... spre un loc cu soare stralucitor ... spre un loc necunoscut ... spre o lume inchipuita
aceste vise imaginare imi aduna in fata ochilor mei impaienjeniti de atatea lacrimi de durere chipul tau ca apoi sa mi-l rapeasca ... pierzandu-l undeva departe ... departe in undele rotitoare ale amintirilor ... il caut mereu dar intotdeauna mi-e imposibil sa-l gasesc Cazuri si necazuri in dragoste 2535
lacrima tacerii se prelinge usor pe obrazul inrosit de atata durere dezlegandu-mi firele incurcate ale gandului
Lacrimi . Durere . Tacere . Asteptare . pt ce atatea ganduri ??? pt ce atata teama ????
pt iubire ??? pt noi ??? sau poate doar pentu placerea personala a gandului ... a inimi ... a trupului si a vanitatii
nu suntem zei si nici nemuritori suntem simpli oameni facuti in tocmai ca sa greseasca ... lucrul care ne tine in viata e unicul lucru divin pe care il avem IERTAREA Cazuri si necazuri in dragoste 92877 o data cu iertarea vin si dragostea si increderea si toate bucuriile unei vieti alaturi de singura persoana iubita !! Cazuri si necazuri in dragoste 598772
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 11659
Reputatie : 50
Data de inscriere : 31/07/2009
Localizare : in suflet
Stare de spirit : am...

https://deea.forum-canada.com/

Sus In jos

Cazuri si necazuri in dragoste Empty Re: Cazuri si necazuri in dragoste

Mesaj Scris de florin Sam Mar 20 2010, 23:09

cely a scris:visez cu ochii deschisi ... atintiti undeva in viitor ... spre un loc cu soare stralucitor ... spre un loc necunoscut ... spre o lume inchipuita
aceste vise imaginare imi aduna in fata ochilor mei impaienjeniti de atatea lacrimi de durere chipul tau ca apoi sa mi-l rapeasca ... pierzandu-l undeva departe ... departe in undele rotitoare ale amintirilor ... il caut mereu dar intotdeauna mi-e imposibil sa-l gasesc Cazuri si necazuri in dragoste 2535
lacrima tacerii se prelinge usor pe obrazul inrosit de atata durere dezlegandu-mi firele incurcate ale gandului
Lacrimi . Durere . Tacere . Asteptare . pt ce atatea ganduri ??? pt ce atata teama ????
pt iubire ??? pt noi ??? sau poate doar pentu placerea personala a gandului ... a inimi ... a trupului si a vanitatii
nu suntem zei si nici nemuritori suntem simpli oameni facuti in tocmai ca sa greseasca ... lucrul care ne tine in viata e unicul lucru divin pe care il avem IERTAREA Cazuri si necazuri in dragoste 92877 o data cu iertarea vin si dragostea si increderea si toate bucuriile unei vieti alaturi de singura persoana iubita !! Cazuri si necazuri in dragoste 598772
gogule,probleme ma ??? Cazuri si necazuri in dragoste 556204
florin
florin
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast

Sus In jos

Cazuri si necazuri in dragoste Empty Dragostea, despartirea, suferinta, poate fi de ajutor cuiva...???!!!

Mesaj Scris de Iubirik Lun Mar 22 2010, 03:14

dragostea este un sentiment minunat doar daca este reciproca... altfel e ceva teribil de chinuitor... explicatiile tin de neurochimie, insa cum toti avem poezia in suflet, preferam sa dam forme literare starilor prin care trecem Cazuri si necazuri in dragoste 992965 imediat dupa despartire nu se intampla nimic... n-are importanta ce stii ...cat... ce simti... iar ca simtire ai ceva de genul ca partenerul lipseste temporar... Cazuri si necazuri in dragoste 992965 dupa un timp insa se instaleaza teama ca despartirea este reala.. partenerul va lipsi definitiv... lucru pe care il stiai dar nu il simteai Cazuri si necazuri in dragoste 2535 atunci incepe calvarul.... tendinta initiala este de a aduce inapoi partenerul cu orice pret si prin orice metoda Cazuri si necazuri in dragoste 992965 demnitatea sau personalitatea proprie dispar... toata fiinta se concentreaza asupra aducerii acelui partener inapoi... indiferent de dorintele lui... orice mijloc iti este permis: promisiuni, lacrimi, amenintari, cadouri, invitatii, diferite tactici de manipulare Cazuri si necazuri in dragoste 233707 dupa un timp iti dai seama ca nu merge Cazuri si necazuri in dragoste 2535 facand aceste lucruri... ai avut grija ca fostul partener sa se indeparteze definitiv Cazuri si necazuri in dragoste 299768 atunci apare depresia... depresia severa.... atunci te chinuie in mod deosebit amintirile despre fostul partener, retraiesti in minte toata relatia trecuta Cazuri si necazuri in dragoste 82324 atunci se instaleaza DORUL... ajungi in final sa ai grija iarasi de tine insuti, sa iti gasesti activitati... altele decat comportamentele autodistructive (alcool, tutun, lipsa somnului si a hranei, sex cu cine apuci)... iti reiei viata normala... Cazuri si necazuri in dragoste 151997 insa ramane dorul.... in fiecare moment acest dor te chinuie Cazuri si necazuri in dragoste 232870 ai vrea sa vorbesti cu fostul partener, ai vrea sa il vezi, sa il iei in brate, sa il auzi, sa il vezi razand sau zambind... e ceva normal... Cazuri si necazuri in dragoste 92877 intr-un tarziu ajungi la o stare bizara, in care fostul partener iti ramane in cap ca si cum ar fi inca al tau... Cazuri si necazuri in dragoste 170871 ca si cum despartirea nu a avut loc... Cazuri si necazuri in dragoste 458645 real, recunosti ca nu sunteti impreuna, nu il mai cauti si nu te mai interesezi despre cum e, cum o duce, pe unde etc.... e o reactie de aparare a creierului - constructia aceasta imaginara pe plan sentimental... Cazuri si necazuri in dragoste 477449 astfel iti reiei viata normala in cea mai mare parte... rezultatul la finalul suferintei este uitarea... Cazuri si necazuri in dragoste 920727 aceasta constructie imaginara este absorbita in creier, devine o parte din tine, iar fostul partener nu mai exista... Cazuri si necazuri in dragoste 455978 pana la aparitia urmatorului partener... gandurile te vor duce tot la precedentul... insa dorul nu va mai fi chinuitor... iar amintirile, desi nu vor disparea... nu iti vor mai trezi nimic ci cel mult o intrebare de genul - "cum ma simteam in momentul ala ??? ca am uitat..." Cazuri si necazuri in dragoste 789442
atentie ...insa - dupa aceasta faza trebuie oricum sa stai departe de fostul partener...singura varianta in care puteti avea contact fara a reactiva circuitul suferintei este cand deja ai alt partener pentru care ai sentimente similare sau mai intense... altfel te vei intoarce de unde ai plecat, deoarece nu ai facut nimic altceva decat sa dai "delete"... iar ceea ce simteai s-a dus la "recycle bin".... Cazuri si necazuri in dragoste 2535 reluarea contactului fara a avea un partener mai bun e echivalent cu a da "restore" la tot ce simteai - inclusiv la suferinta... Cazuri si necazuri in dragoste 614620
Iubirik
Iubirik
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 11659
Reputatie : 50
Data de inscriere : 31/07/2009
Localizare : in suflet
Stare de spirit : am...

https://deea.forum-canada.com/

Sus In jos

Cazuri si necazuri in dragoste Empty Re: Cazuri si necazuri in dragoste