Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 114 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 114 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Cazuri si necazuri in dragoste
3 participanți
Pagina 1 din 1
Cazuri si necazuri in dragoste
visez cu ochii deschisi ... atintiti undeva in viitor ... spre un loc cu soare stralucitor ... spre un loc necunoscut ... spre o lume inchipuita
aceste vise imaginare imi aduna in fata ochilor mei impaienjeniti de atatea lacrimi de durere chipul tau ca apoi sa mi-l rapeasca ... pierzandu-l undeva departe ... departe in undele rotitoare ale amintirilor ... il caut mereu dar intotdeauna mi-e imposibil sa-l gasesc
lacrima tacerii se prelinge usor pe obrazul inrosit de atata durere dezlegandu-mi firele incurcate ale gandului
Lacrimi . Durere . Tacere . Asteptare . pt ce atatea ganduri ??? pt ce atata teama ????
pt iubire ??? pt noi ??? sau poate doar pentu placerea personala a gandului ... a inimi ... a trupului si a vanitatii
nu suntem zei si nici nemuritori suntem simpli oameni facuti in tocmai ca sa greseasca ... lucrul care ne tine in viata e unicul lucru divin pe care il avem IERTAREA o data cu iertarea vin si dragostea si increderea si toate bucuriile unei vieti alaturi de singura persoana iubita !!
aceste vise imaginare imi aduna in fata ochilor mei impaienjeniti de atatea lacrimi de durere chipul tau ca apoi sa mi-l rapeasca ... pierzandu-l undeva departe ... departe in undele rotitoare ale amintirilor ... il caut mereu dar intotdeauna mi-e imposibil sa-l gasesc
lacrima tacerii se prelinge usor pe obrazul inrosit de atata durere dezlegandu-mi firele incurcate ale gandului
Lacrimi . Durere . Tacere . Asteptare . pt ce atatea ganduri ??? pt ce atata teama ????
pt iubire ??? pt noi ??? sau poate doar pentu placerea personala a gandului ... a inimi ... a trupului si a vanitatii
nu suntem zei si nici nemuritori suntem simpli oameni facuti in tocmai ca sa greseasca ... lucrul care ne tine in viata e unicul lucru divin pe care il avem IERTAREA o data cu iertarea vin si dragostea si increderea si toate bucuriile unei vieti alaturi de singura persoana iubita !!
Re: Cazuri si necazuri in dragoste
gogule,probleme ma ???cely a scris:visez cu ochii deschisi ... atintiti undeva in viitor ... spre un loc cu soare stralucitor ... spre un loc necunoscut ... spre o lume inchipuita
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
Dragostea, despartirea, suferinta, poate fi de ajutor cuiva...???!!!
dragostea este un sentiment minunat doar daca este reciproca... altfel e ceva teribil de chinuitor... explicatiile tin de neurochimie, insa cum toti avem poezia in suflet, preferam sa dam forme literare starilor prin care trecem imediat dupa despartire nu se intampla nimic... n-are importanta ce stii ...cat... ce simti... iar ca simtire ai ceva de genul ca partenerul lipseste temporar... dupa un timp insa se instaleaza teama ca despartirea este reala.. partenerul va lipsi definitiv... lucru pe care il stiai dar nu il simteai atunci incepe calvarul.... tendinta initiala este de a aduce inapoi partenerul cu orice pret si prin orice metoda demnitatea sau personalitatea proprie dispar... toata fiinta se concentreaza asupra aducerii acelui partener inapoi... indiferent de dorintele lui... orice mijloc iti este permis: promisiuni, lacrimi, amenintari, cadouri, invitatii, diferite tactici de manipulare dupa un timp iti dai seama ca nu merge facand aceste lucruri... ai avut grija ca fostul partener sa se indeparteze definitiv atunci apare depresia... depresia severa.... atunci te chinuie in mod deosebit amintirile despre fostul partener, retraiesti in minte toata relatia trecuta atunci se instaleaza DORUL... ajungi in final sa ai grija iarasi de tine insuti, sa iti gasesti activitati... altele decat comportamentele autodistructive (alcool, tutun, lipsa somnului si a hranei, sex cu cine apuci)... iti reiei viata normala... insa ramane dorul.... in fiecare moment acest dor te chinuie ai vrea sa vorbesti cu fostul partener, ai vrea sa il vezi, sa il iei in brate, sa il auzi, sa il vezi razand sau zambind... e ceva normal... intr-un tarziu ajungi la o stare bizara, in care fostul partener iti ramane in cap ca si cum ar fi inca al tau... ca si cum despartirea nu a avut loc... real, recunosti ca nu sunteti impreuna, nu il mai cauti si nu te mai interesezi despre cum e, cum o duce, pe unde etc.... e o reactie de aparare a creierului - constructia aceasta imaginara pe plan sentimental... astfel iti reiei viata normala in cea mai mare parte... rezultatul la finalul suferintei este uitarea... aceasta constructie imaginara este absorbita in creier, devine o parte din tine, iar fostul partener nu mai exista... pana la aparitia urmatorului partener... gandurile te vor duce tot la precedentul... insa dorul nu va mai fi chinuitor... iar amintirile, desi nu vor disparea... nu iti vor mai trezi nimic ci cel mult o intrebare de genul - "cum ma simteam in momentul ala ??? ca am uitat..."
atentie ...insa - dupa aceasta faza trebuie oricum sa stai departe de fostul partener...singura varianta in care puteti avea contact fara a reactiva circuitul suferintei este cand deja ai alt partener pentru care ai sentimente similare sau mai intense... altfel te vei intoarce de unde ai plecat, deoarece nu ai facut nimic altceva decat sa dai "delete"... iar ceea ce simteai s-a dus la "recycle bin".... reluarea contactului fara a avea un partener mai bun e echivalent cu a da "restore" la tot ce simteai - inclusiv la suferinta...
atentie ...insa - dupa aceasta faza trebuie oricum sa stai departe de fostul partener...singura varianta in care puteti avea contact fara a reactiva circuitul suferintei este cand deja ai alt partener pentru care ai sentimente similare sau mai intense... altfel te vei intoarce de unde ai plecat, deoarece nu ai facut nimic altceva decat sa dai "delete"... iar ceea ce simteai s-a dus la "recycle bin".... reluarea contactului fara a avea un partener mai bun e echivalent cu a da "restore" la tot ce simteai - inclusiv la suferinta...
Re: Cazuri si necazuri in dragoste
Atat cat traiesti si iubesti ai si necazuri
suntem fiinte cu suflet
nu exista om pe pamant sa nu fi avut probleme in dragoste
dar incet incet trecem peste ele
viata merge mai departe
traieste o
bucura te de ziua de maine
bucura te de sanatate
si fericirea o sa vina atunci cand te astepti mai putin
suntem fiinte cu suflet
nu exista om pe pamant sa nu fi avut probleme in dragoste