Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafenea cu aroma virtuala
+12
taiko_delia
NIC
yanyacharberet
enryka
ValenTinBr
Iubirik
Cristen
madavero
Marya
fluturas_
matuka
RoseRedMs
16 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: cafenea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
..asa..mergi tiptil..cu grija..,...o noapte placuta.!..si eu tot cam atat am..dar bramburesc pe aici...cely a scris:fetili ma duc la somn ...mai am 4 ore de dormit ...sa aveti o noapte cu vise frumoase....va
RoseRedMs- Numarul mesajelor : 2641
Reputatie : 20
Data de inscriere : 08/02/2010
Localizare : Ploiesti
Stare de spirit : 00Z!!!
la dracu ..asta tot de la bule este????yanyacharberet a scris:moamaaaa ce frumos e baietzelul , dar...ma gandesc ca si tata lui e la fel de frumos
Vizitator- Vizitator
cely asta nu mai e de la ...bule , e de la....hormoni , asa credCELY a scris:la dracu ..asta tot de la bule este????yanyacharberet a scris:moamaaaa ce frumos e baietzelul , dar...ma gandesc ca si tata lui e la fel de frumos
yanyacharberet- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 296
Reputatie : 4
Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : belfort france
Stare de spirit : super
zapacitooou ..nu esti sanatoasa ...cred ca ma confunzi ..dar este bn si asafluturas_ a scris:CELY a scris:umpluta de bale as vrea eu ..dar nu visez la tine si plec fai si la munca ..dar astept sa-mi vina masina
normal...ca tu m-ai innebunit pe mess...da ce limba ai, wow..ai si piercing..vai...simt fiori...umeda, fierbinte...te vreau!!!!!!1
Vizitator- Vizitator
simti cum zbiara hormonii in tine???yanyacharberet a scris:cely asta nu mai e de la ...bule , e de la....hormoni , asa credCELY a scris:la dracu ..asta tot de la bule este????
Vizitator- Vizitator
yanyacharberet a scris:moamaaaa ce frumos e baietzelul , dar...ma gandesc ca si tata lui e la fel de frumos
care baietzel ?
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
urla (foamea) hormoni in mineCELY a scris:simti cum zbiara hormonii in tine???yanyacharberet a scris:cely asta nu mai e de la ...bule , e de la....hormoni , asa cred
yanyacharberet- PRIETEN
CELY a scris:zapacitooou ..nu esti sanatoasa ...cred ca ma confunzi ..dar este bn si asafluturas_ a scris:
normal...ca tu m-ai innebunit pe mess...da ce limba ai, wow..ai si piercing..vai...simt fiori...umeda, fierbinte...te vreau!!!!!!1
ai uitat cand imi spuneai..ca ma vrei intr-un pat mare cu lenjerie de pat neagra ...ca vrei sa te leg la maini si la ochi..sa tremuri toata..
fluturas_- Admin
si eu vreauuuuuuuuu
fluturas_ a scris:CELY a scris: zapacitooou ..nu esti sanatoasa ...cred ca ma confunzi ..dar este bn si asa
ai uitat cand imi spuneai..ca ma vrei intr-un pat mare cu lenjerie de pat neagra ...ca vrei sa te leg la maini si la ochi..sa tremuri toata..
yanyacharberet- PRIETEN
yanyacharberet a scris: si eu vreauuuuuuuuufluturas_ a scris:
da`carnatu nu-ti mai place ?
fluturas_- Admin
yanyacharberet a scris:moamaaaa ce frumos e baietzelul , dar...ma gandesc ca si tata lui e la fel de frumos
io acu mi-am dat seama ca tu vb de nepotul meu vlad...
dar nu bag poza cu frate miu ca lasa nebuna de cely copilul fara mama naturala
dar au ochii verzi amandoi si privirea la fel..
fluturas_- Admin
au firas al lui obama in baraka, ma duc s adeschid o sticla de vin dulce , sunt aiciii, depinde ce fel de carnatz
yanyacharberet- PRIETEN
zapacita esti fai ..sa stii ca acum cateva zile chiar am vrut sa-mi cumpar o lenjerie de pat neagra dar nu ma lasat sotul meu ..a spus ca-i prea neagra ...si-l inhiba si cu legatul ...la ochi as accepta ...dar la maini niciodatafluturas_ a scris:CELY a scris: zapacitooou ..nu esti sanatoasa ...cred ca ma confunzi ..dar este bn si asa
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:zapacita esti fai ..sa stii ca acum cateva zile chiar am vrut sa-mi cumpar o lenjerie de pat neagra dar nu ma lasat sotul meu ..a spus ca-i prea neagra ...si-l inhiba si cu legatul ...la ochi as accepta ...dar la maini niciodatafluturas_ a scris:
nu e buna aia neagra ca lasa urme
fai..nu stii tu ce pierzi..legata...gata..ti-ai pierdut controlul...acu depinde...ti-o fi placand tie sa faci pe sefa
fluturas_- Admin
yanyacharberet a scris:au firas al lui obama in baraka, ma duc s adeschid o sticla de vin dulce , sunt aiciii, depinde ce fel de carnatz
mai ai multe sticle
eu tre sa mg la cump. sa-mi iau sangria ca nu mai am ce bea
fluturas_- Admin
fai ..m-am lasat de barbati...ultimul mi-a dezvoltat un alt instinct asa ..ca ma multumesc cu poza tafluturas_ a scris:yanyacharberet a scris:moamaaaa ce frumos e baietzelul , dar...ma gandesc ca si tata lui e la fel de frumos
Vizitator- Vizitator
pai asta o fi viata ..unii stau acasa si bea ..si altii mg la munca ???? oare voi putea vreodata sa recuperez si euyanyacharberet a scris:au firas al lui obama in baraka, ma duc s adeschid o sticla de vin dulce , sunt aiciii, depinde ce fel de carnatz
Vizitator- Vizitator
de obicei nu-mi place sa pierd cearceaful ...dar controlul il mai pierdfluturas_ a scris:CELY a scris: zapacita esti fai ..sa stii ca acum cateva zile chiar am vrut sa-mi cumpar o lenjerie de pat neagra dar nu ma lasat sotul meu ..a spus ca-i prea neagra ...si-l inhiba si cu legatul ...la ochi as accepta ...dar la maini niciodata
nu e buna aia neagra ca lasa urme
fai..nu stii tu ce pierzi..legata...gata..ti-ai pierdut controlul...acu depinde...ti-o fi placand tie sa faci pe sefa
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:fai ..m-am lasat de barbati...ultimul mi-a dezvoltat un alt instinct asa ..ca ma multumesc cu poza tafluturas_ a scris:
pai zi fai asa ca-ti tr niste poze mai golase cu mn..am si dalea daca vrei
fluturas_- Admin
pai stii ..nu-ti doresc tot corpul ..decat o parte din elfluturas_ a scris:CELY a scris:fai ..m-am lasat de barbati...ultimul mi-a dezvoltat un alt instinct asa ..ca ma multumesc cu poza ta
pai zi fai asa ca-ti tr niste poze mai golase cu mn..am si dalea daca vrei
Vizitator- Vizitator
fai ..ce-mi plac vizitatorii astia care stau la usa....o sa activez optiunea..sa poata posta pe acest topic si ei
Vizitator- Vizitator
gata ..a venit timpul sa mg la scarbici ..va doresc o zi buna ...si sa fiti cuminti ..sa nu faceti prostii fara mine
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:gata ..a venit timpul sa mg la scarbici ..va doresc o zi buna ...si sa fiti cuminti ..sa nu faceti prostii fara mine
aidi pa..vezi ce faci la dushuri
fluturas_- Admin
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
hellouuuuuu
fluturas_- Admin
In total sunt 6 utilizatori conectati: 4 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori :: 1 Motor de cautare
fluturas_, rodik_mi, taiko_delia, yanyacharberet
dormiti la usa ...
fluturas_, rodik_mi, taiko_delia, yanyacharberet
dormiti la usa ...
fluturas_- Admin
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare