Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 7 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafenea cu aroma virtuala
+10
CrazyGirl
gina20
madavero
enryka
yanyacharberet
matuka
Marya
Cristen
fluturas_
taiko_delia
14 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
cafenea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre CELY in Sam Apr 03 2010, 02:46, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Re: cafenea cu aroma virtuala
nu puteam sa ma risc sa-mi ia 15 centi si asa am incarcat factura ca am 400 de sms-uri ..si le am doar in vodafon (io am crezut ca sunt nationale)...in orange si cosmote m-au taxatfluturas_ a scris:CELY a scris: criza fai ...e nr portocaliu ...si iesit din tara...de obiceu eu dau dar bep ...dar am pierdut si obiceiul asta
tie tot atat iti ia la sms..mie imi ia mai mult .. 12 centi. si appo..de ce n-ai dat pe vodafonul de spania ?
Vizitator- Vizitator
ai ramas fara , bre???matuka a scris:mda...ii caut de ouaCELY a scris: cosmineeeeee...iar stai cu vizitatorii????
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:nu puteam sa ma risc sa-mi ia 15 centi si asa am incarcat factura ca am 400 de sms-uri ..si le am doar in vodafon (io am crezut ca sunt nationale)...in orange si cosmote m-au taxatfluturas_ a scris:
tie tot atat iti ia la sms..mie imi ia mai mult .. 12 centi. si appo..de ce n-ai dat pe vodafonul de spania ?
daca esti talamba
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Adevarat a inviat !!!...paste fericit si tie dragosteValenTinBr a scris:Hristos a inviat !!!!
Paste fericit dragele mele
Vizitator- Vizitator
fai ..am reinoit contractul ..si nu l-am citit cu atentiefluturas_ a scris:CELY a scris:nu puteam sa ma risc sa-mi ia 15 centi si asa am incarcat factura ca am 400 de sms-uri ..si le am doar in vodafon (io am crezut ca sunt nationale)...in orange si cosmote m-au taxat
daca esti talamba
Vizitator- Vizitator
buna matuka si merci la fel, eu nu te pup ca ma vede sotzumatuka a scris:buna yanya paste fericit si tieyanyacharberet a scris: gina LA MULTI ANI SI MULTAAA SANATATE SI MULTE BUCURII IN VIATZA , si toate dorintele tale sa devina realitate
yanyacharberet- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 296
Reputatie : 4
Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : belfort france
Stare de spirit : super
ValenTinBr a scris:Hristos a inviat !!!!
Paste fericit dragele mele
Paste fericit si tie
fluturas_- Admin
faiiiiiii da ce iti mai lucesc ochii in cap ca girofarurile de la SMURDCELY a scris: valy ..ce mai faci????ce ti-a adus iepurasul???
yanyacharberet- PRIETEN
pai pe langa una alta ... ne-a adus un domeniu la forumValenTinBr a scris:Nimic , sanatate atat mi-a adus , voua ?
Vizitator- Vizitator
ba nu fai ..ca cele de la pompieriyanyacharberet a scris:faiiiiiii da ce iti mai lucesc ochii in cap ca girofarurile de la SMURDCELY a scris: valy ..ce mai faci????ce ti-a adus iepurasul???
Vizitator- Vizitator
fai mai cu "perdea" pumpaturile istea
CELY a scris:pai pe langa una alta ... ne-a adus un domeniu la forumValenTinBr a scris:Nimic , sanatate atat mi-a adus , voua ?
yanyacharberet- PRIETEN
CELY a scris:fai ..am reinoit contractul ..si nu l-am citit cu atentiefluturas_ a scris:
daca esti talamba
daca esti mameluca
fluturas_- Admin
de ce fai ..ca nu mai este post???yanyacharberet a scris: fai mai cu "perdea" pumpaturile isteaCELY a scris:pai pe langa una alta ... ne-a adus un domeniu la forum
Vizitator- Vizitator
fai hancapato ..tu nu vezi ca sunt buna si nu vreau sa te lovesc ???fluturas_ a scris:CELY a scris:fai ..am reinoit contractul ..si nu l-am citit cu atentie
daca esti mameluca
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:fai hancapato ..tu nu vezi ca sunt buna si nu vreau sa te lovesc ???fluturas_ a scris:
daca esti mameluca
stii ca nu mi-e bn si deaia..ca altfel ma taraiam pe coate pe aici..si piciorul drept in aveam legat de gat cu siretele sa nu-l pierd ..
fluturas_- Admin
eu iti spun mai cu "perdea", nu de alta , dar o sa atenteze iara " cucoana" la "bunul" tau si sa vezi atunci....masaje , pupaturi , si .....linsaturiCELY a scris:de ce fai ..ca nu mai este post???yanyacharberet a scris: fai mai cu "perdea" pumpaturile istea
yanyacharberet- PRIETEN
aaaaaa , pai asta ne-a adus si noua , un domeniu gratuit
Apropo , am si eu o rugaminte la voi ...dar nu stiu daca ati fii de acord , poate va inregistrati si voi la mine dar numai atat , sa va inregistrati , nu e musai sa postati , ca am nevoie de conturi cat mai multe
Apropo , am si eu o rugaminte la voi ...dar nu stiu daca ati fii de acord , poate va inregistrati si voi la mine dar numai atat , sa va inregistrati , nu e musai sa postati , ca am nevoie de conturi cat mai multe
dar sa sti ca te masam daca ma lasai ..dar tu te gadilifluturas_ a scris:CELY a scris:fai hancapato ..tu nu vezi ca sunt buna si nu vreau sa te lovesc ???
stii ca nu mi-e bn si deaia..ca altfel ma taraiam pe coate pe aici..si piciorul drept in aveam legat de gat cu siretele sa nu-l pierd ..
Vizitator- Vizitator
ok dragul meu ..dorinta iti va fi indeplinita in curandValenTinBr a scris: aaaaaa , pai asta ne-a adus si noua , un domeniu gratuit
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:dar sa sti ca te masam daca ma lasai ..dar tu te gadilifluturas_ a scris:
da` ce..imi faceai masaj sub brat ?
fluturas_- Admin
eh ..bn ca nu ling io dupa alta dupa mine poat sa linga oricineyanyacharberet a scris:eu iti spun mai cu "perdea", nu de alta , dar o sa atenteze iara " cucoana" la "bunul" tau si sa vezi atunci....masaje , pupaturi , si .....linsaturiCELY a scris:de ce fai ..ca nu mai este post???
Vizitator- Vizitator
fai da ce "cremenala" esti aziCELY a scris:eh ..bn ca nu ling io dupa alta dupa mine poat sa linga oricineyanyacharberet a scris:eu iti spun mai cu "perdea", nu de alta , dar o sa atenteze iara " cucoana" la "bunul" tau si sa vezi atunci....masaje , pupaturi , si .....linsaturi
yanyacharberet- PRIETEN
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» cafenea cu aroma virtuala
» Cafenea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9
» cafea cu aroma virtuala