Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafenea cu aroma virtuala
+10
CrazyGirl
gina20
madavero
enryka
yanyacharberet
matuka
Marya
Cristen
fluturas_
taiko_delia
14 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
cafenea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
Ultima editare efectuata de catre CELY in Sam Apr 03 2010, 02:46, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Re: cafenea cu aroma virtuala
CELY a scris:daca nu esti ..o sa devi . ..ca aici ii lipsa de masculi asta numai daca nu preferi la grupyanyacharberet a scris: pai ce mey tu crezi ca eu sunt lesby , eu am spus ca ce bine te pricepi
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
fai nebuno..tu nu intelegi ca nu intoarce spatele ... si eu stiu de ce ...pt ca a consumat alifia la calcaieyanyacharberet a scris:iao acasa mai daca e febletzea ta , ca nu-i bai ,dar nu e frumos sa intorci spatele cand iti apare febletzeamatuka a scris:nu intorc spatele nimanui.te doresc ca la inceput....."prospatura" e febletea mea
Vizitator- Vizitator
matuka a scris:nu intorc spatele nimanui.te doresc ca la inceput....."prospatura" e febletea meayanyacharberet a scris: matuka , de ce esti asa de lingusitor , pana acu ma doreai si cum apare "prospatura "pe forum cum gata ne intorci spatele
sufletel ...si tu esti febletea mea....
Vizitato- Vizitator
scuzele mele daca am lasat impresia astayanyacharberet a scris:iao acasa mai daca e febletzea ta , ca nu-i bai ,dar nu e frumos sa intorci spatele cand iti apare febletzeamatuka a scris:nu intorc spatele nimanui.te doresc ca la inceput....."prospatura" e febletea mea
matuka- PRIETEN
sa nu-mi spui ca nu-ti surade ideeamatuka a scris:CELY a scris:daca nu esti ..o sa devi . ..ca aici ii lipsa de masculi asta numai daca nu preferi la grup
Vizitator- Vizitator
impresia nu conteaza ..la fel ca si marimea sau da????!!matuka a scris:scuzele mele daca am lasat impresia astayanyacharberet a scris: iao acasa mai daca e febletzea ta , ca nu-i bai ,dar nu e frumos sa intorci spatele cand iti apare febletzea
Vizitator- Vizitator
iote ca el iti spune " febletze" , daca el iti spune asa, asta e ,eu nu m-am referit la tine cand am spus de prospatura , dar ...nah ....el se simte cu musca pe caciula si iote asa a facut o.......gafaflory a scris:yanyacharberet a scris: matuka , de ce esti asa de lingusitor , pana acu ma doreai si cum apare "prospatura "pe forum cum gata ne intorci spatele
yanya ...nu mai stii cum ma cheama ...?....sau ...
yanyacharberet- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 296
Reputatie : 4
Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : belfort france
Stare de spirit : super
si daca as mai avea alifie.....tot dejaba as tine spateleCELY a scris:fai nebuno..tu nu intelegi ca nu intoarce spatele ... si eu stiu de ce ...pt ca a consumat alifia la calcaieyanyacharberet a scris: iao acasa mai daca e febletzea ta , ca nu-i bai ,dar nu e frumos sa intorci spatele cand iti apare febletzea
matuka- PRIETEN
nu zice hop pana nu sari gardul ... aici poate intra in scena jucaria sexualamatuka a scris:si daca as mai avea alifie.....tot dejaba as tine spateleCELY a scris: fai nebuno..tu nu intelegi ca nu intoarce spatele ... si eu stiu de ce ...pt ca a consumat alifia la calcaie
Vizitator- Vizitator
si cine era ma rog prospatura?? la cine te refereai?yanyacharberet a scris:iote ca el iti spune " febletze" , daca el iti spune asa, asta e ,eu nu m-am referit la tine cand am spus de prospatura , dar ...nah ....el se simte cu musca pe caciula si iote asa a facut o.......gafaflory a scris:
matuka- PRIETEN
cremenala esti fai cely
yanyacharberet- PRIETEN
la "prospatura" aia din vidioclipul lui celymatuka a scris:si cine era ma rog prospatura?? la cine te refereai?yanyacharberet a scris: iote ca el iti spune " febletze" , daca el iti spune asa, asta e ,eu nu m-am referit la tine cand am spus de prospatura , dar ...nah ....el se simte cu musca pe caciula si iote asa a facut o.......gafa
yanyacharberet- PRIETEN
yanyacharberet a scris:iote ca el iti spune " febletze" , daca el iti spune asa, asta e ,eu nu m-am referit la tine cand am spus de prospatura , dar ...nah ....el se simte cu musca pe caciula si iote asa a facut o.......gafaflory a scris:
yanya ...nu o da cu mine in cotitura ca nu merge si stii foarte bine ca la mine te refereai ...eu am aparut ultima asa ca ....
...si cosmin nu are ce sa ascunda ca sa se simta cu musca pe caciula cum spui tu ...sper ca nu vrei sa te iei de mine...
...sincer ...chiar nu ai avea nici un motiv...si da....mie imi spune feblete ...daca ai ceva impotriva o sa-l rog sa-ti spuna tie prospatura...poate te vei simti mai bine...yanya ..pup la tine...
Vizitato- Vizitator
ce gluma bunayanyacharberet a scris:la "prospatura" aia din vidioclipul lui celymatuka a scris:si cine era ma rog prospatura?? la cine te refereai?
matuka- PRIETEN
poti sa am gadili si pe mine sa rad ??? ca nu stiu unde mi-am pierdut zambetulmatuka a scris:ce gluma bunayanyacharberet a scris: la "prospatura" aia din vidioclipul lui cely
Vizitator- Vizitator
fata , daca ai o problema , e problema ta , iar daca voi nu stiti de gluma e iara problema ta si a lui , tu ma stii destul de bine ca glumesc , si.....stai fara nici o grija ca nu simt nevoia sa mi se spuna pe forum , iubire sau febletze , ca am sotzu care imi spune cuvinte mult mai dragastoase , aci pe forum intram sa ne relaxam , dar vad ca tu esti mult mai incordata , si orice gluma ti se pare o provocare , pacat, dar...nimeni si nimik nu ma opreste sa nu glumesc , iar daca te simti ofensata nu-i bai, ma poti evitaflory a scris:yanyacharberet a scris: iote ca el iti spune " febletze" , daca el iti spune asa, asta e ,eu nu m-am referit la tine cand am spus de prospatura , dar ...nah ....el se simte cu musca pe caciula si iote asa a facut o.......gafa
yanya ...nu o da cu mine in cotitura ca nu merge si stii foarte bine ca la mine te refereai ...eu am aparut ultima asa ca ....
...si cosmin nu are ce sa ascunda ca sa se simta cu musca pe caciula cum spui tu ...sper ca nu vrei sa te iei de mine...
...sincer ...chiar nu ai avea nici un motiv...si da....mie imi spune feblete ...daca ai ceva impotriva o sa-l rog sa-ti spuna tie prospatura...poate te vei simti mai bine...yanya ..pup la tine...
yanyacharberet- PRIETEN
auzi bre ca m-am dat la prospatura din videoclipul tauCELY a scris:poti sa am gadili si pe mine sa rad ??? ca nu stiu unde mi-am pierdut zambetulmatuka a scris:ce gluma buna
matuka- PRIETEN
mai chiar am nevoie sa beau ceva cosmineeee ...de mancat ce bem????
Vizitator- Vizitator
daac stiam ca faci asa ..ma bagam si io in clip ..proaspata ..spalata ..epilatamatuka a scris:auzi bre ca m-am dat la prospatura din videoclipul tauCELY a scris:poti sa am gadili si pe mine sa rad ??? ca nu stiu unde mi-am pierdut zambetul
Vizitator- Vizitator
buna seara dragosteValenTinBr a scris:Buna seara !!!!!!!
Vizitator- Vizitator
yanyacharberet a scris:fata , daca ai o problema , e problema ta , iar daca voi nu stiti de gluma e iara problema ta si a lui , tu ma stii destul de bine ca glumesc , si.....stai fara nici o grija ca nu simt nevoia sa mi se spuna pe forum , iubire sau febletze , ca am sotzu care imi spune cuvinte mult mai dragastoase , aci pe forum intram sa ne relaxam , dar vad ca tu esti mult mai incordata , si orice gluma ti se pare o provocare , pacat, dar...nimeni si nimik nu ma opreste sa nu glumesc , iar daca te simti ofensata nu-i bai, ma poti evitaflory a scris:
am reusit sa te enervez....pfffffff...ce ai fato ...? si am glumit ..
am vrut sa te pacalesc de 1 aprilie si nu te-am gasit ....asa ca ...hai sa pup...mi-a fost dor de tine ...
...si in privinta glumelor ...sper ca iti dai seama ca te cunosc destul de bine si stiu cand glumesti...
Vizitato- Vizitator
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» cafenea cu aroma virtuala
» Cafenea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9
» cafea cu aroma virtuala
» Cafenea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9