Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
A fost infidel...
4 participanți
Pagina 1 din 1
A fost infidel...
A fost infidel. Cum mergeti mai departe impreuna?
Stim prea bine ca viata nu este un basm si se intampla
lucruri care ne dor, care ne lasa cicatrici adanci ce nu mai pot fi
vindecate oricat am incerca. Iar cand cel pe care tu il respectai si
i-ai fi oferit totul iti inseala increderea si inima simti ca iti fuge
podeaua de sub picioare. Cum poti vindeca o inima ce a fost ranita de cel pe care il iubeai si in acelasi timp sa ramai impreuna cu acesta?
1. Inainte de a face o alegere trebuie sa vezi bine in inima ta daca il mai iubesti sau daca tradarea lui a sters orice sentiment care ar mai fi putut exista. Daca insa il mai iubesti si stii ca vrei sa lupti pentru a fi impreuna atunci iarta si ofera inca o sansa pentru voi.
2. Pentru ca relatia sa mearga din nou el trebuie sa iti recucereasca increderea, dar si inima si trebuie sa iti arate ca lupta pentru tine, dar si pentru relatia voastra.
3.Nu readuce merem aminte de faptul ca el a gresit, nu il cicali in fiecare zi pe aceasta tema, e constient de greseala facuta, nu trebuie sa ii readuci aminte in orice clipa.
4.Da-i o lectie, fa-l sa lupte pentru tine, arata-i ce ar putea pierde daca nu va sti cum sa tina comoara langa el. Daca il vrei cu adevarat ... nu il alunga de langa tine ci determina-l sa te vrea atat de mult incat sa nu poata trai o zi fara tine.
5. Nu il bate la cap cu intrebari de genul... cine a fost? ...a fost mai buna decat mine? ...te mai gandesti la ea? Asa ceva nu trebuie sa existe in vocabularul tau chiar daca sunt prezente in mintea ta, crede-ma este mai bine sa nu stii si in plus
trateaza situatia ca si cum cealalta persoana a fost doar o carpa de care s-a folosit si atat.
6. Munciti impreuna pentru voi, iesiti mai des, incercati lucruri noi, calatoriti impreuna, redescoperiti-va.
Din pacate, cand iubesti exista o sansa sa si suferi si da, uneori suferim foarte mult, iar uneori ne vindecam si invatam sa iubim din nou fie ca este vorba de aceeasi persoana sau de alta. Insa mereu trebuie sa ai in minte faptul ca ai luptat pentru ce ai vrut ca nu cumva sa ramai cu indoiala ca ce ar fi fost daca... . Din pacate avem o singura viata si nu avem sansa de a ne reintoarce inapoi pentru a corecta alegerile facute.
Stim prea bine ca viata nu este un basm si se intampla
lucruri care ne dor, care ne lasa cicatrici adanci ce nu mai pot fi
vindecate oricat am incerca. Iar cand cel pe care tu il respectai si
i-ai fi oferit totul iti inseala increderea si inima simti ca iti fuge
podeaua de sub picioare. Cum poti vindeca o inima ce a fost ranita de cel pe care il iubeai si in acelasi timp sa ramai impreuna cu acesta?
1. Inainte de a face o alegere trebuie sa vezi bine in inima ta daca il mai iubesti sau daca tradarea lui a sters orice sentiment care ar mai fi putut exista. Daca insa il mai iubesti si stii ca vrei sa lupti pentru a fi impreuna atunci iarta si ofera inca o sansa pentru voi.
2. Pentru ca relatia sa mearga din nou el trebuie sa iti recucereasca increderea, dar si inima si trebuie sa iti arate ca lupta pentru tine, dar si pentru relatia voastra.
3.Nu readuce merem aminte de faptul ca el a gresit, nu il cicali in fiecare zi pe aceasta tema, e constient de greseala facuta, nu trebuie sa ii readuci aminte in orice clipa.
4.Da-i o lectie, fa-l sa lupte pentru tine, arata-i ce ar putea pierde daca nu va sti cum sa tina comoara langa el. Daca il vrei cu adevarat ... nu il alunga de langa tine ci determina-l sa te vrea atat de mult incat sa nu poata trai o zi fara tine.
5. Nu il bate la cap cu intrebari de genul... cine a fost? ...a fost mai buna decat mine? ...te mai gandesti la ea? Asa ceva nu trebuie sa existe in vocabularul tau chiar daca sunt prezente in mintea ta, crede-ma este mai bine sa nu stii si in plus
trateaza situatia ca si cum cealalta persoana a fost doar o carpa de care s-a folosit si atat.
6. Munciti impreuna pentru voi, iesiti mai des, incercati lucruri noi, calatoriti impreuna, redescoperiti-va.
Din pacate, cand iubesti exista o sansa sa si suferi si da, uneori suferim foarte mult, iar uneori ne vindecam si invatam sa iubim din nou fie ca este vorba de aceeasi persoana sau de alta. Insa mereu trebuie sa ai in minte faptul ca ai luptat pentru ce ai vrut ca nu cumva sa ramai cu indoiala ca ce ar fi fost daca... . Din pacate avem o singura viata si nu avem sansa de a ne reintoarce inapoi pentru a corecta alegerile facute.
Vizitator- Vizitator
Re: A fost infidel...
infidelitatea poate aduce uneori in viata lucruri nebanuite si nestiute,depinde de cat de toleranti sunt partenerii si cat de des abuzeaza fiecare de asa ceva,io nu recomand,da' nici nu interzic
florin- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 904
Reputatie : 12
Data de inscriere : 23/01/2010
Localizare : bucuresti
Stare de spirit : entuziast
In fiecare mariaj sunt prezente numeroase sentimente, de la dorinta pana la dezgust, de la dragoste disperata pana la furie. Ar fi stupid sa reduci o astfel de bogata paleta emotionala la o singura intrebare: "Ma iubesti sau nu?". Daca te-ai indragostit de altcineva, nu este un motiv sa-ti inseli partenerul. Daca oamenii au deficiente in capacitatea de a-si iubi partenerul, cum oare un act atat de plin de ura cum este tradarea ar putea restabili aceasta capacitate?Aventurile implica sex de obicei, cel putin atat cat sa creeze un secret care sa pecetluiasca alianta conspirativa a aventurii si sa faca relatia tensionata, periculoasa si astfel excitanta.De multe ori infidelitatea este doar un simptom al problemelor unui cuplu. Cei doi nu-si discuta deschis aceste probleme sau o fac ineficient, acuzandu-se unul pe celalalt, fara a-si asuma partea de responsabilitate pentru ce se intampla intre ei si pentru exprimarea propriilor nevoi in viata de cuplu.
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
infidelitatea nu are legătură cu iubirea. Iubirea e trăirea spirituală, pe când infidelitatea e dăruire trupească. E cam la fel cu aforismul: Dragostea de noapte e tainică, cea de zi e trainică.
Lucretia Ionescu Buiciuc- forum member
- Numarul mesajelor : 38
Reputatie : 5
Data de inscriere : 14/02/2011
Localizare : iasi
Stare de spirit : bună
...ce bine spui......Lucretia Ionescu Buiciuc a scris:infidelitatea nu are legătură cu iubirea. Iubirea e trăirea spirituală, pe când infidelitatea e dăruire trupească. E cam la fel cu aforismul: Dragostea de noapte e tainică, cea de zi e trainică.
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
Maria, sunt multumită că esti de acord cu mine.Aud tot mai des întrebarea: Mă iubeşti? Ce să răspundă bietul om? Iubirea nu se poate calcula ca pe o ecuaţie cu două necunoscute Ar fi prea simplu să spună: Iubirea eşti TU!
Florin, a fi infidel înseamnă a căuta perfecţiunea. Ce e rău în asta? Depinde doar cu cine consumi infidelitatea
pai poate sa spuna ....ca o iubeste .....dar realitatea e alta.....iubesti ce i in gradina ta....pretuiesti ce e alaturi de tine ....restul e cum am citit si mai sus.....infidelitatea e bazata doar pe sex...
Marya- PRIETEN
prefer un soţ infidel decât un amant mincinos Si care e diferenţa? o să mă-ntrebi. Ei bine amândoi sunt bărbaţi si nu mă voi consuma pentru niciunul. Ii invălui în versuri şi îi arunci într-un colţ de sertar, în teanc
Desigur, glumesc. Nu accept infidelitatea doar pentru motivul că sunt fidelă sau poate pt că nu am timp să visez la Feţi-Frumoşi şi la excursii pe planeta Iubirii.
Văd bărbatul ca pe un rău necesar in faţa căruia sunt EU. Fără el, viaţa n-ar avea gust de lavandă şi de liliac bătut
Văd bărbatul ca pe un rău necesar in faţa căruia sunt EU. Fără el, viaţa n-ar avea gust de lavandă şi de liliac bătut
sa nu te consumi .....ar fi bine sa fiu ca tine....desi cateodata ma consum ....si poate nu rezolv cu nimic .....dar asta i firea mea
Marya- PRIETEN
Imi pare rău, Maria, dar bărbatii sunt gratis. Nu iert pentru că nici eu n-am fost iertată.Si, crede-mă, niciodată n-am aşteptat de la omul iubit mai mult decât imi poate oferi: vise rebele, flori, multe flori, un zâmbet...A fost la altă femeie...da, dar ea e tot femeie..diferită dwe tine Cred că pentru a te respecta, bărbatul trebuie să facă diferenţă intre ea şi tine, între adevăr şi minciună...
iti dau un sfat, dacă-mi permiţi: spune adevărul, dar îndulceşte-l putin, atunci când ii ceri socoteală de ce? pentru ce? când? cum? Vorba dulce, mult aduce
iti dau un sfat, dacă-mi permiţi: spune adevărul, dar îndulceşte-l putin, atunci când ii ceri socoteală de ce? pentru ce? când? cum? Vorba dulce, mult aduce
ok...o zi placuta Lucretia...
Marya- PRIETEN
Fiecare fulg are o durere in suflet de aceea se topeste abia la atingere
Numai bine
Numai bine
Cum e cu reputatia? Be ce bază se dă punctajul?
Din pacate, cand iubesti exista o sansa sa si suferi si da, uneori suferim foarte mult, iar uneori ne vindecam si invatam sa iubim din nou fie ca este vorba de aceeasi persoana sau de alta. Insa mereu trebuie sa ai in minte faptul ca ai luptat pentru ce ai vrut ca nu cumva sa ramai cu indoiala ca ce ar fi fost daca... . Din pacate avem o singura viata si nu avem sansa de a ne reintoarce inapoi pentru a corecta alegerile facute.[/quote]
Din pacate, cand iubesti exista o sansa sa si suferi si da, uneori suferim foarte mult, iar uneori ne vindecam si invatam sa iubim din nou fie ca este vorba de aceeasi persoana sau de alta. Insa mereu trebuie sa ai in minte faptul ca ai luptat pentru ce ai vrut ca nu cumva sa ramai cu indoiala ca ce ar fi fost daca... . Din pacate avem o singura viata si nu avem sansa de a ne reintoarce inapoi pentru a corecta alegerile facute.[/quote]
Subiecte similare
» Cuma a fost 2009?
» care a fost ultima carte citita???
» Astrologie karmica: Ce ai fost in viata anterioara?
» care a fost ultima carte citita???
» Astrologie karmica: Ce ai fost in viata anterioara?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin