Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Punctul de intalnire
+6
ariana
Marya
petra
enryka
Bibianca24
mariposa
10 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Punctul de intalnire
Rezumarea primului mesaj :
acest topic este dedicat intalnirilor virtuale ale userilor ...aici putem bea o cafea ... ascultam muzica...vom rade ...ne vom cunoaste ...vom plange impreuna
acest topic este dedicat intalnirilor virtuale ale userilor ...aici putem bea o cafea ... ascultam muzica...vom rade ...ne vom cunoaste ...vom plange impreuna
Vizitator- Vizitator
Re: Punctul de intalnire
Bibianca24 a scris:din greseala am gasit site-ul dar mi-a placut si continui sa intru pe aici
f bine faci
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
dar cu petra ce s-a intamplat ..n-am mai vazut-o???nu-i place pe aici???Bibianca24 a scris:din greseala am gasit site-ul dar mi-a placut si continui sa intru pe aici
Vizitator- Vizitator
fai ..pe mess am vazut-o azi ..dar pe aici nufluturas_ a scris:Fai...dar iubitica mea ?
ca de cand intru tarziu pe mess n-am mai zarito
Vizitator- Vizitator
ba da dar e tot la lucru,nu prea are timp doar la sfarsitul saptamanii
Bibianca24- forum member
- Numarul mesajelor : 159
Reputatie : 2
Data de inscriere : 18/04/2010
Localizare : Romania
Stare de spirit : optimista
CELY a scris:fai ..pe mess am vazut-o azi ..dar pe aici nufluturas_ a scris:Fai...dar iubitica mea ?
ca de cand intru tarziu pe mess n-am mai zarito
si ce dracu ma impingi pe mn ?
fluturas_- Admin
aha ..si tu lucri??Bibianca24 a scris:ba da dar e tot la lucru,nu prea are timp doar la sfarsitul saptamanii
Vizitator- Vizitator
fluturas_- Admin
pe tu mi-ai iesit fai in cale doar nu vrei sa o imping pe iubitica mea???fluturas_ a scris:CELY a scris:fai ..pe mess am vazut-o azi ..dar pe aici nu
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:pe tu mi-ai iesit fai in cale doar nu vrei sa o imping pe iubitica mea???fluturas_ a scris:
cine-i fai iubitica ta? o sparg, care-i aia ?
fluturas_- Admin
fai ...i-ai spus lui bibi ca aici se vine cu frisca de acasa???
Vizitator- Vizitator
cum fai care ..delia ii iubitica mea ..doar ti-a zis-o si eafluturas_ a scris:CELY a scris:pe tu mi-ai iesit fai in cale doar nu vrei sa o imping pe iubitica mea???
Vizitator- Vizitator
fai ...m-am luat dupa nebuna de enryka ..si am zis ca mananc si io salata in seara asta ...si acum ma dor matele de foameeee
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:cum fai care ..delia ii iubitica mea ..doar ti-a zis-o si eafluturas_ a scris:
ha??? esti beata...ai uitat cand a spus ca pe tn de pupa din mila si pe mn din dragoste ?
nu fa figuri ca stii ca eu sunt iubitica ei
fluturas_- Admin
CELY a scris:fai ...i-ai spus lui bibi ca aici se vine cu frisca de acasa???
Dar Bibi nu prea e...ce sa-i spun ?
fluturas_- Admin
taci fai ca a zis asa de fatada ...sa nu-ti spanzuri tu venele ,,,,dar sa stii ca o facem si in grupfluturas_ a scris:CELY a scris: cum fai care ..delia ii iubitica mea ..doar ti-a zis-o si ea
ha??? esti beata...ai uitat cand a spus ca pe tn de pupa din mila si pe mn din dragoste ?
Vizitator- Vizitator
cred ca a luat-o somnul cu tastatura in bratefluturas_ a scris:CELY a scris:fai ...i-ai spus lui bibi ca aici se vine cu frisca de acasa???
Dar Bibi nu prea e...ce sa-i spun ?
Vizitator- Vizitator
CELY a scris: fai ...m-am luat dupa nebuna de enryka ..si am zis ca mananc si io salata in seara asta ...si acum ma dor matele de foameeee
Esti dusa
Eu am mancat la chinezi ieri Mi-a adus o salata, apoi o placinta umpluta cu varza, apoi carne de vita bucatele cu sparanghel si tot felul de fructe te mare, apoi orez, apoi carne de vita bucatele cu un sos si alte porcarii, apoi niste taitei cu nu stiu ce naiba, apoi carne de pui cu bambus si intr-un final carne de pui cu arahide ..
Dar au astea o paine zici ca-i gogoasa bunaaa rau
fluturas_- Admin
CELY a scris:taci fai ca a zis asa de fatada ...sa nu-ti spanzuri tu venele ,,,,dar sa stii ca o facem si in grupfluturas_ a scris:
Taci ca era iubitica mea inca de pe Kudika
fluturas_- Admin
fai alea trebuia sa le mananci intr-o saptamana nu intr-o searafluturas_ a scris:CELY a scris: fai ...m-am luat dupa nebuna de enryka ..si am zis ca mananc si io salata in seara asta ...si acum ma dor matele de foameeee
Esti dusa
Eu am mancat la chinezi ieri Mi-a adus o salata, apoi o placinta umpluta cu varza, apoi carne de vita bucatele cu sparanghel si tot felul de fructe te mare, apoi orez, apoi carne de vita bucatele cu un sos si alte porcarii, apoi niste taitei cu nu stiu ce naiba, apoi carne de pui cu bambus si intr-un final carne de pui cu arahide ..
Vizitator- Vizitator
eh ..se mai schimba omul ..mai ales dupa ce m-a intalnit pe minefluturas_ a scris:CELY a scris:taci fai ca a zis asa de fatada ...sa nu-ti spanzuri tu venele ,,,,dar sa stii ca o facem si in grup
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:fai alea trebuia sa le mananci intr-o saptamana nu intr-o searafluturas_ a scris:
Esti dusa
Daaaa ..ti le aduce pe platou fai..deci iei cat sa gusti si sa plec cu burta plina
fluturas_- Admin
CELY a scris:eh ..se mai schimba omul ..mai ales dupa ce m-a intalnit pe minefluturas_ a scris:
Oricum eu o am pe sugar a mea Asa ca daca iubitica mea te vrea..eu nu pot decat sa ma feresc din calea voastra
fluturas_- Admin
n-ai avut sacosa la tine ???? 2 saptamani te scapai de gatitfluturas_ a scris:CELY a scris: fai alea trebuia sa le mananci intr-o saptamana nu intr-o seara
Daaaa ..ti le aduce pe platou fai..deci iei cat sa gusti si sa plec cu burta plina
Vizitator- Vizitator
ete ce cuminte esti asa nu mai are niciun farmec ..n-o mai vreau nici iofluturas_ a scris:CELY a scris:eh ..se mai schimba omul ..mai ales dupa ce m-a intalnit pe mine
Oricum eu o am pe sugar a mea Asa ca daca iubitica mea te vrea..eu nu pot decat sa ma feresc din calea voastra
Ultima editare efectuata de catre CELY in Mier Apr 21 2010, 07:24, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:n-ai avut sacosa la tine ???? 2 saptamani te scapai de gatitfluturas_ a scris:
taci ca ni le-a pus la pachet...cu 4 caserole am plecat ...dar 80 de euro au ramas acolo
fluturas_- Admin
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin