Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Punctul de intalnire
+6
ariana
Marya
petra
enryka
Bibianca24
mariposa
10 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Punctul de intalnire
Rezumarea primului mesaj :
acest topic este dedicat intalnirilor virtuale ale userilor ...aici putem bea o cafea ... ascultam muzica...vom rade ...ne vom cunoaste ...vom plange impreuna
acest topic este dedicat intalnirilor virtuale ale userilor ...aici putem bea o cafea ... ascultam muzica...vom rade ...ne vom cunoaste ...vom plange impreuna
Vizitator- Vizitator
Re: Punctul de intalnire
o sa fim aici daca ai nevie..si daca te putem ajuta o vom faceBibianca24 a scris:cand o sa am nevoie de sfaturi o sa apelez la voi
Vizitator- Vizitator
eu Dambovita ...targovisteBibianca24 a scris:din jud Albafluturas_ a scris:Bibi...de unde esti ?
voi?
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:fai teama nu aveam de doctor ..dar imi era teama de masa aia ca se rupe inca aveam un sef ( mistho tipul ) care el incerca sa ma incurajeze pe mine cand mi-a luat sange ..dar el era varza ...facuse tensiune 14, 8 si nu fumeaza nu bea cafea ..si mananca f ordonat si sanatosfluturas_ a scris:
Ca at cand m-am dus eu la dentist... Aia nici nu ma atingea si eu deja strangeam din ochi
Eu n-am teama fai..decat de dentist In rest am facut destule injectii si mai ales o carca de analize
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
fai fiimea ....merge la dentist fara nicio treaba...cum ii apre o mica carie ..a 2-a zi ii la dentist...io decat sa tratez mai bn scot ..intr-o zi am scos 2 masele la randfluturas_ a scris:CELY a scris:fai teama nu aveam de doctor ..dar imi era teama de masa aia ca se rupe inca aveam un sef ( mistho tipul ) care el incerca sa ma incurajeze pe mine cand mi-a luat sange ..dar el era varza ...facuse tensiune 14, 8 si nu fumeaza nu bea cafea ..si mananca f ordonat si sanatos
Eu n-am teama fai..decat de dentist In rest am facut destule injectii si mai ales o carca de analize
Vizitator- Vizitator
Bibianca24 a scris:din jud Albafluturas_ a scris:Bibi...de unde esti ?
voi?
BRASOV
fluturas_- Admin
eu la orice doctor sa merg numai la dentist nu
Bibianca24- forum member
- Numarul mesajelor : 159
Reputatie : 2
Data de inscriere : 18/04/2010
Localizare : Romania
Stare de spirit : optimista
aha ..dar cand te gasesc acasa???fluturas_ a scris:Bibianca24 a scris:
din jud Alba
voi?
BRASOV
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:fai fiimea ....merge la dentist fara nicio treaba...cum ii apre o mica carie ..a 2-a zi ii la dentist...io decat sa tratez mai bn scot ..intr-o zi am scos 2 masele la randfluturas_ a scris:
Eu prefer sa le fac...mai ales ca aici mi le face bn ...si chit ca doua zile stau cu pansamentul ala in gura..prefer sa le fac...e mai bn .. Chiar o sa mai am una de facut
fluturas_- Admin
io urasc ginecologul ...chiar daca-i si femeieBibianca24 a scris:eu la orice doctor sa merg numai la dentist nu
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:aha ..dar cand te gasesc acasa???fluturas_ a scris:
BRASOV
12 iulie 28 iulie
In rest MADRID
fluturas_- Admin
CELY a scris:io urasc ginecologul ...chiar daca-i si femeieBibianca24 a scris:eu la orice doctor sa merg numai la dentist nu
Io prefer barbatul Femeia ma inhiba
fluturas_- Admin
fai ..m-a mancat una de bani ..plus tamp pierdut ...ca intr-un final sa-mi pice plomba cu jumatate de masea ... asa ca prefer sa o dau jos ...si sa-mi pun placa de irina loghinfluturas_ a scris:CELY a scris:fai fiimea ....merge la dentist fara nicio treaba...cum ii apre o mica carie ..a 2-a zi ii la dentist...io decat sa tratez mai bn scot ..intr-o zi am scos 2 masele la rand
Eu prefer sa le fac...mai ales ca aici mi le face bn ...si chit ca doua zile stau cu pansamentul ala in gura..prefer sa le fac...e mai bn .. Chiar o sa mai am una de facut
Vizitator- Vizitator
de cand???fluturas_ a scris:CELY a scris:io urasc ginecologul ...chiar daca-i si femeie
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:fai ..m-a mancat una de bani ..plus tamp pierdut ...ca intr-un final sa-mi pice plomba cu jumatate de masea ... asa ca prefer sa o dau jos ...si sa-mi pun placa de irina loghinfluturas_ a scris:
hai aici ..2 ore jumate i-a luat sa mi-o plombeze...daca nu a lipit la ea de m-am plictisit ..
si inainte 2 ore sa-mi omoare nervii
se lucreaza bn ..dar na..si pretul..
fluturas_- Admin
deci nu esti din brasovfluturas_ a scris:CELY a scris:aha ..dar cand te gasesc acasa???
12 iulie 28 iulie
In rest MADRID
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:de cand???fluturas_ a scris:
De cand doar priveste..si baga un deget fara final
fluturas_- Admin
CELY a scris:deci nu esti din brasovfluturas_ a scris:
12 iulie 28 iulie
In rest MADRID
Taci fai nu mai incurca lucrurile ..SUNT DIN BRASOV DAR MA DAU MARE LA MADRID , NA !
fluturas_- Admin
aa...pai pe mine m-a plimblat pe drum ...tratamente ...ba sa desfunde canalele ..ba nu stiu ce ciment ...io mai (cuvant cenzurat) ...ziceam sa-mi puna mai scump ..parca io vedeam ce amesteca ea... ...si asa mi-a mancat aia banutii ..si s-o dus dracu si maseauafluturas_ a scris:CELY a scris:fai ..m-a mancat una de bani ..plus tamp pierdut ...ca intr-un final sa-mi pice plomba cu jumatate de masea ... asa ca prefer sa o dau jos ...si sa-mi pun placa de irina loghin
hai aici ..2 ore jumate i-a luat sa mi-o plombeze...daca nu a lipit la ea de m-am plictisit ..
si inainte 2 ore sa-mi omoare nervii
se lucreaza bn ..dar na..si pretul..
Vizitator- Vizitator
eu am plecat la somnic ....somnic pufos sa aveti
Bibianca24- forum member
- Numarul mesajelor : 159
Reputatie : 2
Data de inscriere : 18/04/2010
Localizare : Romania
Stare de spirit : optimista
pai doctorul iti ofera si final???fluturas_ a scris:CELY a scris:de cand???
Vizitator- Vizitator
nici nu stii de unde esti ..esti din ghizda matifluturas_ a scris:CELY a scris:deci nu esti din brasov
Taci fai nu mai incurca lucrurile ..SUNT DIN BRASOV DAR MA DAU MARE LA MADRID , NA !
Vizitator- Vizitator
noapte buna ..si maine sa faci cafeauaBibianca24 a scris:eu am plecat la somnic ....somnic pufos sa aveti
somn usor
Vizitator- Vizitator
Bibianca24 a scris:eu am plecat la somnic ....somnic pufos sa aveti
somn usor
fluturas_- Admin
CELY a scris:pai doctorul iti ofera si final???fluturas_ a scris:
tocmai..doctorul nu ...
fluturas_- Admin
m-ai bagat in ceata ..m-ai ametit ..pana-mi venira somnul la ochifluturas_ a scris:CELY a scris:pai doctorul iti ofera si final???
tocmai..doctorul nu ...
Vizitator- Vizitator
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin