Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 9 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
sunteti capabili sa le impartasiti, intamplari penibile de care puteti rade acum??
2 participanți
Pagina 1 din 1
sunteti capabili sa le impartasiti, intamplari penibile de care puteti rade acum??
ai fost luat drept altcineva si ai fost pus intr-o situatzie de coma??? ai facut revelionul la o adresa gresita afland asta mult prea tarziu????ai primit flori destinate alteia??? te-ai "scos" dintr-o intamplare idioata intr-un fel ingenios??? ai avut
vre-un ghinion de care sa ne miram totzi de pe acest forum??? hai sa incercam sa radem impreuna..
vre-un ghinion de care sa ne miram totzi de pe acest forum??? hai sa incercam sa radem impreuna..
Re: sunteti capabili sa le impartasiti, intamplari penibile de care puteti rade acum??
1.Ce este viata? Cea mai raspîndita boala transmisa pe cale sexuala…
2.De ce nu fac femeile armata? Pentru ca la comanda "Culcat" s-ar lasa pe spate…
3.Ce pasarica zboara cel mai sus? Pasarica stewardesei…
4.Cum tratezi o chelie? Îti lasi barba si întorci capul…
5.Ce indica cravata la un barbat? Terenul de joc…
6.Stiti cum se recunosc barbatii bolnavi de SIDA? Mor femeile dupa ei.
7.De ce nu se prea utilizeaza prezervativele de culoare neagra? Pentru ca subtiaza…
8.Care e cea mai mica pestera din lume? Pestera Muierii, deoarece în ea încape doar excursionistul, iar rucsacul ramîne afara…
9.De ce s-a scumpit mîncarea, prostitutia si telefonul? - Pentru ca toate se duc la gura…
10.De ce da cîinele din coada? Pentru ca, daca ar fi invers, ar da coada din cîine…
2.De ce nu fac femeile armata? Pentru ca la comanda "Culcat" s-ar lasa pe spate…
3.Ce pasarica zboara cel mai sus? Pasarica stewardesei…
4.Cum tratezi o chelie? Îti lasi barba si întorci capul…
5.Ce indica cravata la un barbat? Terenul de joc…
6.Stiti cum se recunosc barbatii bolnavi de SIDA? Mor femeile dupa ei.
7.De ce nu se prea utilizeaza prezervativele de culoare neagra? Pentru ca subtiaza…
8.Care e cea mai mica pestera din lume? Pestera Muierii, deoarece în ea încape doar excursionistul, iar rucsacul ramîne afara…
9.De ce s-a scumpit mîncarea, prostitutia si telefonul? - Pentru ca toate se duc la gura…
10.De ce da cîinele din coada? Pentru ca, daca ar fi invers, ar da coada din cîine…
Re: sunteti capabili sa le impartasiti, intamplari penibile de care puteti rade acum??
pai de ce nu ai inceput tu fai ?
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
deci nu e nimeni capabil sa impartaseasca penibilitati
...eram prin brasovul meu iubit, undeva in unirea shopping center..la subsol un market al carui nume nu mi-l amintesc acum. si ne-am gandit (eu cu "tu") cu ultimii nostrii bani de oameni tineri sa-i devoram acolo. zis si facut. eu cum nu calculez, el cum a calculat aiurea ne-am trezit la casa ca nu avem bani. in spatele nostru un card care mai ca sopteau unu la altu , n-au toti banii, uite-i. mi s-a parut atat de penibil atunci ! imi venea sa intru in pamanat.
..
...eram prin brasovul meu iubit, undeva in unirea shopping center..la subsol un market al carui nume nu mi-l amintesc acum. si ne-am gandit (eu cu "tu") cu ultimii nostrii bani de oameni tineri sa-i devoram acolo. zis si facut. eu cum nu calculez, el cum a calculat aiurea ne-am trezit la casa ca nu avem bani. in spatele nostru un card care mai ca sopteau unu la altu , n-au toti banii, uite-i. mi s-a parut atat de penibil atunci ! imi venea sa intru in pamanat.
..
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Subiecte similare
» e chiar ciudat,inca nu s-a gasit pana acum nicio explicatie...
» Cuvantul care ma caracterizeaza acum...
» Emoticonul care ma caracterizeaza acum!
» momente penibile in pat
» Ce fac acum?
» Cuvantul care ma caracterizeaza acum...
» Emoticonul care ma caracterizeaza acum!
» momente penibile in pat
» Ce fac acum?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin