Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 8 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
3 greseli sexuale de indreptat
3 participanți
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 1 din 1
3 greseli sexuale de indreptat
De pilda, preludiu pe care il derulezi mereu pe repede inainte sau il sari direct, ce sa te mai incurci atata. Ori scenariul vechi-vechi-vechi dupa care se deruleaza absolut fiecare partida - ii stii momentele si replicile pe de rost, dar nu misti un deget in alta directie si nu scoti o vorba in plus ca sa-l mai schimbi. Si mai sunt…
In cabinetele de psihoterapie, in sondajele diverselor firme de prezervative ori reviste, pe umerii prietenelor sau la iesirile cu baietii, foarte multi se plang de o viata intima gri. Si cam aici se termina eforturile depuse pentru transformarea ei intr-una cu nuante de roz.
Sa initieze el actul sexual, de ce-as incepe eu?
Pentru ca asa ar fi normal intr-o relatie de cuplu sanatoasa, v-ar spune orice sexoterapeut. Si pentru ca intr-o pereche in care numai el face primul pas spre partidele de sex, apar negresit problemele. Barbatii aflati in aceasta situatie se plang de stricarea echilibrului pasiunii si ajung sa nu se mai simta doriti, pentru ca stiu ca primesc sex doar daca il cer.
Barbatul e barbat: intotdeauna vrea sex
Nu chiar, daca nu ne referim numai si numai la adolescenti. Dar partenerele considera o ofensa refuzul unui barbat de-a face sex din motive invocate deseori chiar de ele - probleme la munca, oboseala, stres. Suna insa altfel din gura lui, desi libidoul masculin este la fel de influentabil de presiunile de zi cu zi, ca si cel feminin.
Mai rar telepatie sexuala
Cu alte vorbe, citirea gandurilor intime tine de imposibil, iar daca nu spuneti pe sleau ce va place si ce nu, ce nu va stimuleaza si ce da, riscati o viata sexuala numai cu neimpliniri. Orgasmul perfect inseamna comunicare perfecta. Indicatiile pretioase, ambalate intr-un discurs care sa nu jigneasca si sa nu dea impresia unei nemultumiri continue, pot schimba multe in bine.
In cabinetele de psihoterapie, in sondajele diverselor firme de prezervative ori reviste, pe umerii prietenelor sau la iesirile cu baietii, foarte multi se plang de o viata intima gri. Si cam aici se termina eforturile depuse pentru transformarea ei intr-una cu nuante de roz.
Sa initieze el actul sexual, de ce-as incepe eu?
Pentru ca asa ar fi normal intr-o relatie de cuplu sanatoasa, v-ar spune orice sexoterapeut. Si pentru ca intr-o pereche in care numai el face primul pas spre partidele de sex, apar negresit problemele. Barbatii aflati in aceasta situatie se plang de stricarea echilibrului pasiunii si ajung sa nu se mai simta doriti, pentru ca stiu ca primesc sex doar daca il cer.
Nu chiar, daca nu ne referim numai si numai la adolescenti. Dar partenerele considera o ofensa refuzul unui barbat de-a face sex din motive invocate deseori chiar de ele - probleme la munca, oboseala, stres. Suna insa altfel din gura lui, desi libidoul masculin este la fel de influentabil de presiunile de zi cu zi, ca si cel feminin.
Mai rar telepatie sexuala
Cu alte vorbe, citirea gandurilor intime tine de imposibil, iar daca nu spuneti pe sleau ce va place si ce nu, ce nu va stimuleaza si ce da, riscati o viata sexuala numai cu neimpliniri. Orgasmul perfect inseamna comunicare perfecta. Indicatiile pretioase, ambalate intr-un discurs care sa nu jigneasca si sa nu dea impresia unei nemultumiri continue, pot schimba multe in bine.
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Re: 3 greseli sexuale de indreptat
ete preludiu pt idolu fomeilor...guru invelit cu prosop (filtru UV-ermetic si UF-fonic pt particulele cu vitamine eliminate zgomotos )
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
Cristen a scris: ete preludiu pt idolu fomeilor...guru invelit cu prosop (filtru UV-ermetic si UF-fonic pt particulele cu vitamine eliminate zgomotos )
ete aici preludiu ..
fluturas_- Admin
du-ti bai... ca-ti dau un puuuumn ..asea ma ubesti tu?
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
adica.....ei nu au sex???
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
matuka a scris:Barbatul e barbat: intotdeauna vrea sex
ce zici aici ? io n-am citit tot articoulul
fluturas_- Admin
imi imprumuti sexu tau??? hai ca nu-l dau nimanui....promitfluturas_ a scris:matuka a scris:Barbatul e barbat: intotdeauna vrea sex
matuka- PRIETEN
matuka a scris:imi imprumuti sexu tau??? hai ca nu-l dau nimanui....promitfluturas_ a scris:
Ai grija de el..vezi ca trebuie mangaiat...asa delicat ..
fluturas_- Admin
mi l-a daaaaaat multumesc o sa am grija de el si o sa-l mangai asa cum vrea muschii taifluturas_ a scris:matuka a scris: imi imprumuti sexu tau??? hai ca nu-l dau nimanui....promit
Ai grija de el..vezi ca trebuie mangaiat...asa delicat ..
matuka- PRIETEN
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin