deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

deea virtual
Cu siguranta, prima ta zi in mijlocul nostru este, intr-o oarecare masura, un prilej de confuzie si de indoieli. Te intrebi sincer daca intrarea ta in lumea "DEEA" a fost într-adevar un pas inspirat. Privesti in jurul tau si constati ca nu cunosti pe nimeni, sentimentul tau este ca te-ai intors in timp.
Daca mediul ti se pare oarecum strain, cenusiu si nu tocmai primitor, daca te nedumereste lipsa de entuziasm din atmosfera, toate acestea inseamna un singur lucru: esti dotat cu acel simt special care detecteaza absenta normalitatii si reactioneaza negativ fata de ea. Acest simt treaz, care semnaleaza o aspiratie sanatoasa spre normalitate, este garantia ca lumea "DEEA" are nevoie de tine. Nu esti singur. Te invit sa te alaturi ofensivei care va crea spatiul optim pentru manifestarea potentialului tau - si al nostru - pentru ca impreuna sa facem din inovatie, creativitate, eficienta si excelenta o stare de lucruri normala in lumea "DEEA". Aceasta va crea o atmosfera excelenta regeneratoare si reconfortanta in proiectul pe care il incepi azi aici.
BINE ATI VENIT !!!
Ne bucuram ca ati ales forumul nostru si va invitam sa va inregistrati.Numai asa puteti avea acces la toate categoriile.
Aici putem vorbi despre prieteni si dusmani, sperante, esecuri (sentimentale sau profesionale), iubiri, neiubiri, reusite, dezamagiri…
Va dorim navigare placuta !!!
deea virtual
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» PRIETENIE VIRTUALA
Sexul e plin de mituri. Afla-le! EmptyLun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin

Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 9 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
WebChat

Pentru a accesa WEBCHAT-ul va rugam sa dati click pe camera web

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Sexul e plin de mituri. Afla-le!

2 participanți

In jos

Sexul e plin de mituri. Afla-le! Empty Sexul e plin de mituri. Afla-le!

Mesaj Scris de fluturas_ Mar Apr 27 2010, 05:13

Nu cumva crezi si tu in doua sau trei dintre aceste mituri despre sex? Cultura populara a avut grija sa creeze tot felul de povesti fantastice despre barbati, femei si placerea pe care acestia si-o pot provoca unul altuia. Sa vedem impreuna de ce nu credem in ele!

1. Nu poti ramane insarcinata in timpul menstruatiei
In principiu, o femeie poate ramane insarcinata doar pe parcursul a catorva zile pe luna, dar, pentru ca spermatozoizii traiesc pana la cinci zile in vagin, nu exista nici o garantie ca nu vei ramane insarcinata si in timpul menstruatiei.

2. Barbatii nu pot experimenta orgasme multiple
Chiar daca orgasmele multiple sunt caracteristice mai degraba femeilor (aproximativ 30% dintre ele le experimenteaza), exista unii barbati norocosi care au declarat ca au avut orgasme recurente fara sa-si piarda erectia. Deci se poate!

3. Dupa menopauza, unele femei isi pierd interesul pentru sex si ajung mult mai greu la orgasm
Menopauza nu afecteaza capacitatea de a avea un orgasm sau libidoul feminin. Singurul motiv pentru care o femeie nu mai vrea sex in timpul menopauzei este pentru ca relatiile intime au devenit deja o rutina si si-au pierdut din farmec. Stiu ca nu-ti vine sa crezi, dar la un moment dat chiar te saturi de sex!

4. Punctul G nu exista
Parerile sunt impartite. Anumiti doctori declara sus si tare ca nu exista nici un punct cu puteri excitante miraculoase, altii insa garanteaza ca exact pe partea superioara a peretelui vaginal se ascunde misteriosul si renumitul punct G. Inca nu l-ai gasit?

5. Barbatii au apetit sexual mai mare
Cercetarile arata ca barbatii si femeile au un apetit sexual destul de asemanator. Daca barbatii simt ca au pofta mai mare inseamna ca nu se straduiesc suficient sa isi faca partenera sa se simta speciala. Pentru ca acest sentiment este conectat direct la bazele dorintei sexuale. Acum stii ce lipsea!

6. Femeile nu ejaculeaza
Ba da! Femeile pot sa ejaculeze atunci cand sunt suficient de bine stimulate. Astfel, din vezica urinara se elibereaza un lichid apos. Pana in 1950, aceste femei erau diagnosticate cu incotinenta si li se sugera operatia ca tratament. Ce bine ca stiinta a evoluat!

7. Doua prezervative sunt mai bune decat unul singur
Folosind doua prezervative este chiar mai periculos deoarece prezervativele se freaca unul de celalalt, iar posibilitatea ruperii lor este mai mare. Ti-ajunge unul! Garantam!
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high

Sus In jos

Sexul e plin de mituri. Afla-le! Empty Re: Sexul e plin de mituri. Afla-le!

Mesaj Scris de Vizitator Mar Mai 04 2010, 17:46

Sexul e plin de mituri. Afla-le! 38968 asta cu 2 prezervative n-am stiut-o Sexul e plin de mituri. Afla-le! 545889 n-am stiut ca sunt persoane care folosesc 2 prezervative in acelasi timp Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Mar Mai 04 2010, 19:27

Sincer si eu m-am mirat putin ... Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Mar Mai 04 2010, 19:28

fluturas_ a scris:Sincer si eu m-am mirat putin ... Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165
m-ai dezamagit Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 am crezut ca tie ti-a trecut prin cap sa experimentezi Sexul e plin de mituri. Afla-le! 10394
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de fluturas_ Mar Mai 04 2010, 19:29

CELY a scris:
fluturas_ a scris:Sincer si eu m-am mirat putin ... Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165
m-ai dezamagit Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 am crezut ca tie ti-a trecut prin cap sa experimentezi Sexul e plin de mituri. Afla-le! 10394

Fai eu experimentez altele...doua prezervative ce placere sau satisfactie imi aduc ? Sexul e plin de mituri. Afla-le! 758437
fluturas_
fluturas_
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Mar Mai 04 2010, 19:32

fluturas_ a scris:
CELY a scris:m-ai dezamagit Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 am crezut ca tie ti-a trecut prin cap sa experimentezi Sexul e plin de mituri. Afla-le! 10394

Fai eu experimentez altele...doua prezervative ce placere sau satisfactie imi aduc ? Sexul e plin de mituri. Afla-le! 758437
fai de 2 nu pot spune nmk ..inca nu am incercat Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 Sexul e plin de mituri. Afla-le! 538165 dar cand folosesc unul ma simt f biiine Sexul e plin de mituri. Afla-le! 107763
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Cristen Mar Mai 04 2010, 21:08

Sexul e plin de mituri. Afla-le! 12952 usineeeeeeeee..
Cristen
Cristen
PRIETEN
PRIETEN

Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Mar Mai 04 2010, 21:10

Cristen a scris:Sexul e plin de mituri. Afla-le! 12952 usineeeeeeeee..
de ce ma??? Sexul e plin de mituri. Afla-le! 277176
Anonymous
Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum