Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
VIDEOCHAT - PRO SAU CONTRA ?
4 participanți
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 1 din 1
Videochat ..
VIDEOCHAT - PRO SAU CONTRA ?
Ca o curiozitate ..
Prin video-chat se intelege discutia pe care o porti cu unul sau mai multi parteneri, prin intermediul unei camere conectate la calculator. Partenerul de discutie (chat) te poate vedea, poti fi vazut de acesta, discutiile pot fi in modul text si audio, sau ambele .
Nu e nici o rusine sa lucrezi intr-un studio de video-chat, nu e nimic ilegal sau imoral. Video-chat nu inseamna prostitutie online, nu inseamna sex, este un job de hostess online in care iti folosesti aspectul si capacitatea de relationare cu oamenii pentru a purta discutii cu oameni care relationeaza mai greu in lumea reala, neavand prieteni cu care sa poarte o conversatie.
Trebuie sa stii ca aici esti numai tu, in intimitate, singur/a in camera de lucru, cu un calculator, o camera video si multa imaginatie.
Trebuie sa stiti ca acest domeniu implica nuditate si discutii erotice DAR nu sunteti obligat de nimeni sa faceti ceva ce nu va place.
...aud multe despre videochat. Unii vorbesc fara a cunoaste ceva despre acest subiect. Cati dintre voi stiu ca un model videochat are carte de munca ?
Cum spuneam .. ca o curiozitatea, m-ar interesa ce parere aveti despre acest subiect.
Si daca are importanta parerea mea .. Am cunoscut, mi s-a propus si inca mai cunosc persoane ce se ocupa cu videochat.
N-am facut insa niciodata dar nici nu mi-ar displace. N-am nimic impotriva acestui tip de job. Pana la urma totul se rezuma la o discutie cu tema erotica ( ceea ce pana si noi o facem aici pe forum.) la web cam ( nu este obligatoriu sa stai dezbracat/a, stai in fata camerei exact cum doresti, ca si cum te-ai vedea cu prietenii la web) dar diferenta o face show-urile private unde totul se poate rezuma la nuditate, jucarii sexuale, costumatii sau orice alta fantezie a membrului ce doreste privatul.
Cati dintre voi ati fi in stare sa practicati un astfel de job ?
Prin video-chat se intelege discutia pe care o porti cu unul sau mai multi parteneri, prin intermediul unei camere conectate la calculator. Partenerul de discutie (chat) te poate vedea, poti fi vazut de acesta, discutiile pot fi in modul text si audio, sau ambele .
Nu e nici o rusine sa lucrezi intr-un studio de video-chat, nu e nimic ilegal sau imoral. Video-chat nu inseamna prostitutie online, nu inseamna sex, este un job de hostess online in care iti folosesti aspectul si capacitatea de relationare cu oamenii pentru a purta discutii cu oameni care relationeaza mai greu in lumea reala, neavand prieteni cu care sa poarte o conversatie.
Trebuie sa stii ca aici esti numai tu, in intimitate, singur/a in camera de lucru, cu un calculator, o camera video si multa imaginatie.
Trebuie sa stiti ca acest domeniu implica nuditate si discutii erotice DAR nu sunteti obligat de nimeni sa faceti ceva ce nu va place.
...aud multe despre videochat. Unii vorbesc fara a cunoaste ceva despre acest subiect. Cati dintre voi stiu ca un model videochat are carte de munca ?
Cum spuneam .. ca o curiozitatea, m-ar interesa ce parere aveti despre acest subiect.
Si daca are importanta parerea mea .. Am cunoscut, mi s-a propus si inca mai cunosc persoane ce se ocupa cu videochat.
N-am facut insa niciodata dar nici nu mi-ar displace. N-am nimic impotriva acestui tip de job. Pana la urma totul se rezuma la o discutie cu tema erotica ( ceea ce pana si noi o facem aici pe forum.) la web cam ( nu este obligatoriu sa stai dezbracat/a, stai in fata camerei exact cum doresti, ca si cum te-ai vedea cu prietenii la web) dar diferenta o face show-urile private unde totul se poate rezuma la nuditate, jucarii sexuale, costumatii sau orice alta fantezie a membrului ce doreste privatul.
Cati dintre voi ati fi in stare sa practicati un astfel de job ?
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
Re: VIDEOCHAT - PRO SAU CONTRA ?
nu cunosc nmk despre acest job...nu am vazut ..nu cunosc persoane care au un astfel de job...dar nici nu sunt impotriva atata timp cat totul este legal
N-am nimic impotriva acestui tip de job.
eu nu cred ca as fi in stare sa practic un astfel de job...am trac in fata webului
N-am nimic impotriva acestui tip de job.
eu nu cred ca as fi in stare sa practic un astfel de job...am trac in fata webului
Vizitator- Vizitator
nu cred ca as putea avea un astfel de job....dar nici nu sunt impotriva,fiecare e liber sa aleaga ceea ce-si doreste si sa faca ce-si doreste
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
In videochat nu trebuie sa fii tanar si sexy.
Se face de la studio sau de acasa.
Privatul se taxeaza la minut.
Unii il fac dintr-o placere, altii din lipsa de altceva mai bun.
Dar cum se spune...prin videochat se castiga usor bani.
Putini sunt cei ce sunt deschisi la minte si acepta astfel de oameni langa ei. Care fac videochat..
Se face de la studio sau de acasa.
Privatul se taxeaza la minut.
Unii il fac dintr-o placere, altii din lipsa de altceva mai bun.
Dar cum se spune...prin videochat se castiga usor bani.
Putini sunt cei ce sunt deschisi la minte si acepta astfel de oameni langa ei. Care fac videochat..
fluturas_- Admin
nu ma-ntereseaza virtualul lascibil. .. ca-s irascibil.
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
Daca vrei sa te insori cu o (cuvant cenzurat)...o iei de pe videochat...pe urma D-zeu cu mila....sa nu vii sa te plingi la noi!!!
Merry- forum member
- Numarul mesajelor : 500
Reputatie : 5
Data de inscriere : 24/05/2010
Localizare : Bucuresti pe dreapta...
Stare de spirit : vesela,plina de viata
Merry a scris:Daca vrei sa te insori cu o (cuvant cenzurat)...o iei de pe videochat...pe urma D-zeu cu mila....sa nu vii sa te plingi la noi!!!
Cu o ce ?!?!?!
D-zeu cu mila de ce ?!?!?!
Sa se planga de ce ?!?!?!
fluturas_- Admin
deea virtual :: Prima categorie :: Sex
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: