Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
Punctul de intalnire
+6
symy
Marya
Cristen
fluturas_
CrazyGirl
matuka
10 participanți
Pagina 24 din 38
Pagina 24 din 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Re: Punctul de intalnire
Rezumarea primului mesaj :
vineeeeeeeeee.....CrazyGirl a scris:asta-i pistol de jucarie... ia sa vezi unul adevarat,cum reactionezi?CELY a scris: acum tinteste
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
in clipul postat de moliaMarya a scris:careCELY a scris: baaa ...super gagica in galben din clip
unde
Vizitator- Vizitator
a la fluturas
Marya- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4899
Reputatie : 18
Data de inscriere : 29/12/2009
Localizare : buzau
Stare de spirit : este
e iar dormiCELY a scris:acum uita-te la mine ..ca mai stau putin si ma bag iar la somnMarya a scris:stai linistita eu eram prin alte parti cu privirea
atunci o sa ma uit la tine pana vine fimea de la scoala
Marya- PRIETEN
ati ciocnit oulele
sau nu le ati vopsit
sau nu le ati vopsit
Marya- PRIETEN
eu n-am oua sa nu mai zic de vopsea
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
pai diseara iar mg la serviciu iar daca nu sunt odihnita bn ..ii vai si amar de ghiarela mele ..prin panourile de comanda pe unde le bag o clipa de neatentie ...si imediat fac CHHHHHHHHHH!!! ca dorelMarya a scris:e iar dormiCELY a scris:acum uita-te la mine ..ca mai stau putin si ma bag iar la somn
Vizitator- Vizitator
Marya- PRIETEN
nici iubitu nu arefluturas_ a scris:eu n-am oua sa nu mai zic de vopsea
Marya- PRIETEN
ahaCELY a scris:pai diseara iar mg la serviciu iar daca nu sunt odihnita bn ..ii vai si amar de ghiarela mele ..prin panourile de comanda pe unde le bag o clipa de neatentie ...si imediat fac CHHHHHHHHHH!!! ca dorelMarya a scris:e iar dormi
ramai fara ghiare
Marya- PRIETEN
nici una ..nici alta ..la noi vopsesc oua ..numai cei care au eroi pierduti pe frontMarya a scris:ati ciocnit oulele
sau nu le ati vopsit
Vizitator- Vizitator
asta-i putin spus dar sa nu raman fara mine ..ca daca ma pierd ..nu ma mai gasescMarya a scris:ahaCELY a scris:pai diseara iar mg la serviciu iar daca nu sunt odihnita bn ..ii vai si amar de ghiarela mele ..prin panourile de comanda pe unde le bag o clipa de neatentie ...si imediat fac CHHHHHHHHHH!!! ca dorel
ramai fara ghiare
Vizitator- Vizitator
si al meu bunic a murit pe frontCELY a scris:nici una ..nici alta ..la noi vopsesc oua ..numai cei care au eroi pierduti pe frontMarya a scris:ati ciocnit oulele
sau nu le ati vopsit
de fapt disparut
si am dat oua de pomana
Marya- PRIETEN
nu te mai pierde iarCELY a scris:asta-i putin spus dar sa nu raman fara mine ..ca daca ma pierd ..nu ma mai gasescMarya a scris:aha
ramai fara ghiare
ca esti mare
Marya- PRIETEN
io n-am avut niciun bunic nici pe front ..nici in alta parteMarya a scris:si al meu bunic a murit pe frontCELY a scris:nici una ..nici alta ..la noi vopsesc oua ..numai cei care au eroi pierduti pe front
de fapt disparut
si am dat oua de pomana
Vizitator- Vizitator
da tu din ce esti facuta
de unde ai aparut
de unde ai aparut
Marya- PRIETEN
cand eram mica ..m-am pierdut odata ...si eram in ploiesti ...mergeam la bunica ..aveam vreo 9 ani si mama a crezu ca eu cobor prin spate din autobuz ..iar ea a coborat prin fata cu fratii mei ..mi s-a parut mie ca nu mai cunosc drumul ..si am coborat in alta localitate ..la vreo 3 statii departare .... dar cand am vazut ca nu mai cunosc nmk ..am fost atenta la fiecare curba si verisorii mei s-au intalnit cu mine prin alt sat ..dar nu si-au dat seama niciunul sa ma duca acasa ..ca io sunt ratacita ..si ca nu aveam de unde sa stiu eu sa umblu prin acel sat m-au cautat toate neamurile ..soferii si politia ..iar intr-un tz am ajuns si eu acasa singuraMarya a scris:nu te mai pierde iarCELY a scris:asta-i putin spus dar sa nu raman fara mine ..ca daca ma pierd ..nu ma mai gasesc
ca esti mare
Vizitator- Vizitator
cred ca din barza ...am avut si eu o mama ...dar bunicile mele nu mai aveau barbati cand eu am aparutMarya a scris:da tu din ce esti facuta
de unde ai aparut
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:cand eram mica ..m-am pierdut odata ...si eram in ploiesti ...mergeam la bunica ..aveam vreo 9 ani si mama a crezu ca eu cobor prin spate din autobuz ..iar ea a coborat prin fata cu fratii mei ..mi s-a parut mie ca nu mai cunosc drumul ..si am coborat in alta localitate ..la vreo 3 statii departare .... dar cand am vazut ca nu mai cunosc nmk ..am fost atenta la fiecare curba si verisorii mei s-au intalnit cu mine prin alt sat ..dar nu si-au dat seama niciunul sa ma duca acasa ..ca io sunt ratacita ..si ca nu aveam de unde sa stiu eu sa umblu prin acel sat m-au cautat toate neamurile ..soferii si politia ..iar intr-un tz am ajuns si eu acasa singuraMarya a scris:nu te mai pierde iar
ca esti mare
Marya- PRIETEN
aaa..si cand eram mica eram baietoasa ..si faceam multe trasnai bn ca io mai fac si acumMarya a scris:CELY a scris:cand eram mica ..m-am pierdut odata ...si eram in ploiesti ...mergeam la bunica ..aveam vreo 9 ani si mama a crezu ca eu cobor prin spate din autobuz ..iar ea a coborat prin fata cu fratii mei ..mi s-a parut mie ca nu mai cunosc drumul ..si am coborat in alta localitate ..la vreo 3 statii departare .... dar cand am vazut ca nu mai cunosc nmk ..am fost atenta la fiecare curba si verisorii mei s-au intalnit cu mine prin alt sat ..dar nu si-au dat seama niciunul sa ma duca acasa ..ca io sunt ratacita ..si ca nu aveam de unde sa stiu eu sa umblu prin acel sat m-au cautat toate neamurile ..soferii si politia ..iar intr-un tz am ajuns si eu acasa singura
Vizitator- Vizitator
daca e treaba cu barza cu ciocul ei nu mai crede nimeniCELY a scris:cred ca din barza ...am avut si eu o mama ...dar bunicile mele nu mai aveau barbati cand eu am aparutMarya a scris:da tu din ce esti facuta
de unde ai aparut
Marya- PRIETEN
eu mica am fost cuminte acum mare m am prostit dar nu multCELY a scris:aaa..si cand eram mica eram baietoasa ..si faceam multe trasnai bn ca io mai fac si acumMarya a scris:
oleaca
Marya- PRIETEN
de prostit ca de prostit ..dar eu mai am obiceiul sa ma cotonogesc singura ...la munca intr-o zi ..am cazut intr-o groapa cam de 1 m ...si era apa acolo si m-au intrebat astia ce cautam in groapa ..si le-am zis ca m-am dus sa trezesc mormolociiMarya a scris:eu mica am fost cuminte acum mare m am prostit dar nu multCELY a scris:aaa..si cand eram mica eram baietoasa ..si faceam multe trasnai bn ca io mai fac si acum
oleaca
Vizitator- Vizitator
CELY a scris:de prostit ca de prostit ..dar eu mai am obiceiul sa ma cotonogesc singura ...la munca intr-o zi ..am cazut intr-o groapa cam de 1 m ...si era apa acolo si m-au intrebat astia ce cautam in groapa ..si le-am zis ca m-am dus sa trezesc mormolociiMarya a scris:eu mica am fost cuminte acum mare m am prostit dar nu mult
oleaca
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
cand mi e gandul dus departe si eu mai dau prin alaturiCELY a scris:de prostit ca de prostit ..dar eu mai am obiceiul sa ma cotonogesc singura ...la munca intr-o zi ..am cazut intr-o groapa cam de 1 m ...si era apa acolo si m-au intrebat astia ce cautam in groapa ..si le-am zis ca m-am dus sa trezesc mormolociiMarya a scris:eu mica am fost cuminte acum mare m am prostit dar nu mult
oleaca
Marya- PRIETEN
aseara .o colega imi arunca ceva ..si eu trebuia sa ma intorc sa asez intr-un loc anume ..iar in spatele meu ..a venit un sef ..care avea un tricou galben ... eu nu l-am vazut ca vine si nici nu l-am auzit ... si concentrata acolo ..m-am intors repede sa pun acel ceva ..si am dat cu nasul direct in ceva mare si galben ...nu mai vedeam nmk decat un galben mare si acel ceva ce asezam io avea un praf albastru pe el ..iar eu eram cam albastra ..iti dai seama cum a fost facut tricoul galben si de la galben mi-am amintit de fluturas ..pe care am si anuntat-o ca-mi este dor de ea ..printr-un mesaj f dragut
Vizitator- Vizitator
Pagina 24 din 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Pagina 24 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin