Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafenea cu aroma virtuala
+8
ValenTinBr
CrazyGirl
Cristen
taiko_delia
Marya
fluturas_
matuka
Admin
12 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
cafenea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
cafea cu aroma virtuala ..cu un strop de iubire si un sumbure de fericire pt voi toti
cafea cu aroma virtuala ..cu un strop de iubire si un sumbure de fericire pt voi toti
Re: cafenea cu aroma virtuala
taiko_delia a scris:fluturas_ a scris:
Doamne ajuta ca eu am luat un Vincigrip, un paracetamol si un Espidifen si am baut si ceai
lol, tzucul meu e cu antibiotic sigur trece
Unul la 6 ore
fluturas_- Admin
- Numarul mesajelor : 9057
Reputatie : 43
Data de inscriere : 12/11/2009
Localizare : in your mind
Stare de spirit : high
buna seara...e cineva pe acasa?????
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
buna seara iubire .. ce faci tu??NIC a scris:buna seara...e cineva pe acasa?????
Vizitator- Vizitator
buna iubire... am reusit sa intru si eu sa va salut...tu ?CELY a scris:buna seara iubire .. ce faci tu??NIC a scris:buna seara...e cineva pe acasa?????
NIC- PRIETEN
acum am sosit de la scarbiciNIC a scris:buna iubire... am reusit sa intru si eu sa va salut...tu ?CELY a scris:buna seara iubire .. ce faci tu??
Vizitator- Vizitator
sa inteleg ca esti foarte obosita...un masaj ...ceva?CELY a scris:acum am sosit de la scarbiciNIC a scris:buna iubire... am reusit sa intru si eu sa va salut...tu ?
NIC- PRIETEN
ar fi minunat..daca ai incepe de la picioare si ai urca usor in susNIC a scris:sa inteleg ca esti foarte obosita...un masaj ...ceva?CELY a scris:acum am sosit de la scarbici
Vizitator- Vizitator
dorinta ta pentru mine e porunca....masez totul,totul?CELY a scris:ar fi minunat..daca ai incepe de la picioare si ai urca usor in susNIC a scris:sa inteleg ca esti foarte obosita...un masaj ...ceva?
NIC- PRIETEN
ee ..nu chiar totul .dar incearca sa nu ocolesti nmkNIC a scris:dorinta ta pentru mine e porunca....masez totul,totul?CELY a scris:ar fi minunat..daca ai incepe de la picioare si ai urca usor in sus
Vizitator- Vizitator
asa am sa incerc sa fac...si daca ma voi bloca in anumite locuri sa sti ca este de la vremea asta rece...CELY a scris:ee ..nu chiar totul .dar incearca sa nu ocolesti nmkNIC a scris:dorinta ta pentru mine e porunca....masez totul,totul?
NIC- PRIETEN
sper sa nu stai mult blocat ..ca nu-s prea rezistentaNIC a scris:asa am sa incerc sa fac...si daca ma voi bloca in anumite locuri sa sti ca este de la vremea asta rece...CELY a scris:ee ..nu chiar totul .dar incearca sa nu ocolesti nmk
Vizitator- Vizitator
pai...am sa incerc sa rezisti...de mai multe ori....ce zici e bine???CELY a scris:sper sa nu stai mult blocat ..ca nu-s prea rezistentaNIC a scris:asa am sa incerc sa fac...si daca ma voi bloca in anumite locuri sa sti ca este de la vremea asta rece...
NIC- PRIETEN
zic ca ai sanseNIC a scris:pai...am sa incerc sa rezisti...de mai multe ori....ce zici e bine???CELY a scris:sper sa nu stai mult blocat ..ca nu-s prea rezistenta
Vizitator- Vizitator
atunci sa nu mai facem politica si sa trecem la treaba...CELY a scris:zic ca ai sanseNIC a scris:pai...am sa incerc sa rezisti...de mai multe ori....ce zici e bine???
NIC- PRIETEN
tu inca nu te-ai apucat de treaba???NIC a scris:atunci sa nu mai facem politica si sa trecem la treaba...CELY a scris:zic ca ai sanse
Vizitator- Vizitator
eu fac ceva treaba...dar se pare ca e...treaba mica...CELY a scris:tu inca nu te-ai apucat de treaba???NIC a scris:atunci sa nu mai facem politica si sa trecem la treaba...
NIC- PRIETEN
si nu ai avut pampersNIC a scris:eu fac ceva treaba...dar se pare ca e...treaba mica...CELY a scris:tu inca nu te-ai apucat de treaba???
Vizitator- Vizitator
daca mi-l pui tu...cumpar eu unul...a?e bine?CELY a scris:si nu ai avut pampersNIC a scris: eu fac ceva treaba...dar se pare ca e...treaba mica...
NIC- PRIETEN
io stiu sa pun numai caciuliteNIC a scris:daca mi-l pui tu...cumpar eu unul...a?e bine?CELY a scris: si nu ai avut pampers
Vizitator- Vizitator
da????atunci o sa-mi cumpar caciulita...CELY a scris:io stiu sa pun numai caciuliteNIC a scris:daca mi-l pui tu...cumpar eu unul...a?e bine?
NIC- PRIETEN
sa fie cu aromaNIC a scris:da????atunci o sa-mi cumpar caciulita...CELY a scris:io stiu sa pun numai caciulite
Vizitator- Vizitator
NIC- PRIETEN
pff...ce pretentioasa mai esti...nu-i dam noi aroma???CELY a scris:sa fie cu aromaNIC a scris:da????atunci o sa-mi cumpar caciulita...
NIC- PRIETEN
nop ..noi ii dam dulceataNIC a scris:pff...ce pretentioasa mai esti...nu-i dam noi aroma???CELY a scris:sa fie cu aroma
Vizitator- Vizitator
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» cafenea cu aroma virtuala
» Cafenea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9
» Cafenea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 9