Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
top melodii
3 participanți
Pagina 1 din 1
top melodii
* Cea mai vesela melodie: Bobby Mcferrin – Don’t Worry, Be Happy (ma amuza la nebunie mai ales clipul video)
* Cea mai trista melodie: Kiss, Because I’m a Girl (aveti grija, provoaca lacrimi)
* Cea mai senzuala melodie: Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On (numai buna pentru o sesiune de striptease)
* Cea mai idioata melodie: Vanilla Sky – Umbrella (Rihanna Cover) (o mai ascult din cand in cand totusi … ca totusi are ceva voce tipu)
* Cea mai veche melodie: Billy Ocean – Get Out Of My Dreams (nu stiu daca e exact cea mai veche dintre ele dar e destul de veche)
* Cea mai noua melodie: Dj Tiesto feat BT – Break My Fall (de asemenea nici asta nu stiu exact daca e cea mai noua)
* Cea mai dulce melodie: Cleopatra Stratan – Ghita
* Cea mai recent adaugata melodie: Carl Cox & Hannah Robinson – Give me Your Love
* Cea mai agresiva melodie: Linkin Park – Crawling
* Cea mai ascultata melodie: Ishtar Alabina – Comme Toi
* Cele mai multe melodii ale unei singure formatii pe care le am in playlist: Armin Van Buuren – A State of Trance
* Cele mai multe melodii ale unei singure formatii pe care le am in laptop: Armin Van Buuren – A State of Trance
* Cea mai interesanta melodie din p. de v. al constructiei: Mike Oldfield – Tubular Bells
* Melodia cu cel mai lung titlu: Glenn Medeiros – Nothing’s Gonna Change My Love For You
* Melodia cu cel mai scurt titlu: Richard Marx – Hazard.
Leapsa pleaca mai departe catre fetele din spatele Monden-ului, Tess si Pyuric.
* Cea mai trista melodie: Kiss, Because I’m a Girl (aveti grija, provoaca lacrimi)
* Cea mai senzuala melodie: Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On (numai buna pentru o sesiune de striptease)
* Cea mai idioata melodie: Vanilla Sky – Umbrella (Rihanna Cover) (o mai ascult din cand in cand totusi … ca totusi are ceva voce tipu)
* Cea mai veche melodie: Billy Ocean – Get Out Of My Dreams (nu stiu daca e exact cea mai veche dintre ele dar e destul de veche)
* Cea mai noua melodie: Dj Tiesto feat BT – Break My Fall (de asemenea nici asta nu stiu exact daca e cea mai noua)
* Cea mai dulce melodie: Cleopatra Stratan – Ghita
* Cea mai recent adaugata melodie: Carl Cox & Hannah Robinson – Give me Your Love
* Cea mai ascultata melodie: Ishtar Alabina – Comme Toi
* Cele mai multe melodii ale unei singure formatii pe care le am in playlist: Armin Van Buuren – A State of Trance
* Cele mai multe melodii ale unei singure formatii pe care le am in laptop: Armin Van Buuren – A State of Trance
* Cea mai interesanta melodie din p. de v. al constructiei: Mike Oldfield – Tubular Bells
* Melodia cu cel mai lung titlu: Glenn Medeiros – Nothing’s Gonna Change My Love For You
* Melodia cu cel mai scurt titlu: Richard Marx – Hazard.
Leapsa pleaca mai departe catre fetele din spatele Monden-ului, Tess si Pyuric.
Re: top melodii
si...metallica-seek and destroy??....a?
aaaaa....o fi blues?
si...metallica-seek and destroy??....a?
aaaaa....o fi blues?
JoHNEVIL- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 14
Reputatie : 1
Data de inscriere : 08/09/2009
Localizare : loco
Stare de spirit : k