Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (unu)
+9
enryka
ionut bmi
printesik
nick
frozen
Chelo
Iubirik
nicusisi
Admin
13 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
cafea cu aroma virtuala (unu)
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Aug 23 2009, 22:36, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala (unu)
hmm...tu sti cum judeca pasp ...mai nou len 01 si atat de mult ne-a hartzuit ..incat nu m-am putut abtzine de a nu jigni..iar eu ..cris si mica ..am decis sa ne stergem conturile...dar se pare ca se cauta un vinovat pt decizia care a luat-o fiecare...si vor sa sparga oalele in capul meuNIC a scris:ce sa intamplat pe lem?am vazut pareri pro si contra...
[quote="CELY"][quote="NIC"][quote="CELY"][quote="NIC"]
sti...mereu virtual am fost alaturi de tine...te-am citit postarile...si pe mine nu mai suparat cu nimic...ce are oare lem cu tine...????CELY a scris: eu de obicei sunt o singuratica dar cateodata ma plictiseste singuratatea... .. dar acum ma bucur ca esti alaturi de mine
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
..etete cotoharlaenryka a scris:SI EU VREAU SA TE CA DE MULT NU TE-AM MAI
sa intelec ca te crede in capul rautatilor....CELY a scris:hmm...tu sti cum judeca pasp ...mai nou len 01 si atat de mult ne-a hartzuit ..incat nu m-am putut abtzine de a nu jigni..iar eu ..cris si mica ..am decis sa ne stergem conturile...dar se pare ca se cauta un vinovat pt decizia care a luat-o fiecare...si vor sa sparga oalele in capul meuNIC a scris:ce sa intamplat pe lem?am vazut pareri pro si contra...
NIC- PRIETEN
hmm..len ..crede ca sunt o femeie la nelocul meu ..daca glumesc cu altzi barbatzi pe forum ..cred ca are o imaginatzie bogata..si deja ma vede si desbracata alaturi de voiNIC a scris:sti...mereu virtual am fost alaturi de tine...te-am citit postarile...si pe mine nu mai suparat cu nimic...ce are oare lem cu tine...????CELY a scris: eu de obicei sunt o singuratica dar cateodata ma plictiseste singuratatea... .. dar acum ma bucur ca esti alaturi de mine
lasane draga ca doar nu e foc...CELY a scris:..etete cotoharlaenryka a scris:SI EU VREAU SA TE CA DE MULT NU TE-AM MAI
NIC- PRIETEN
COTZOHARLA??? M-AI JIGNIT!!!!!
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
intzelegi cam multNIC a scris:sa intelec ca te crede in capul rautatilor....CELY a scris:hmm...tu sti cum judeca pasp ...mai nou len 01 si atat de mult ne-a hartzuit ..incat nu m-am putut abtzine de a nu jigni..iar eu ..cris si mica ..am decis sa ne stergem conturile...dar se pare ca se cauta un vinovat pt decizia care a luat-o fiecare...si vor sa sparga oalele in capul meuNIC a scris:ce sa intamplat pe lem?am vazut pareri pro si contra...
NIC...CE DOR MI-ERA DE TINE!!!!!!
enryka- PRIETEN
ete sa-ti treaca nervii nerviciosienryka a scris:COTZOHARLA??? M-AI JIGNIT!!!!!
hai ca e tare asta...ma gandesc ca trebuie sa incep sa visez si euCELY a scris:hmm..len ..crede ca sunt o femeie la nelocul meu ..daca glumesc cu altzi barbatzi pe forum ..cred ca are o imaginatzie bogata..si deja ma vede si desbracata alaturi de voiNIC a scris:sti...mereu virtual am fost alaturi de tine...te-am citit postarile...si pe mine nu mai suparat cu nimic...ce are oare lem cu tine...????CELY a scris: eu de obicei sunt o singuratica dar cateodata ma plictiseste singuratatea... .. dar acum ma bucur ca esti alaturi de mine
NIC- PRIETEN
si eu aveam un dor...dar azi pare ca nu-ti trebuie doruri...enryka a scris:NIC...CE DOR MI-ERA DE TINE!!!!!!
NIC- PRIETEN
AVEAI???? NU MAI AI???ATUNCI SA TE SERVESC.... POATE-TI VINE...DORUL...
enryka- PRIETEN
sa nu faci asa in visNIC a scris:hai ca e tare asta...ma gandesc ca trebuie sa incep sa visez si euCELY a scris:hmm..len ..crede ca sunt o femeie la nelocul meu ..daca glumesc cu altzi barbatzi pe forum ..cred ca are o imaginatzie bogata..si deja ma vede si desbracata alaturi de voiNIC a scris:sti...mereu virtual am fost alaturi de tine...te-am citit postarile...si pe mine nu mai suparat cu nimic...ce are oare lem cu tine...????CELY a scris: eu de obicei sunt o singuratica dar cateodata ma plictiseste singuratatea... .. dar acum ma bucur ca esti alaturi de mine
VREI S-O VEZI ..DEZBRACATA???NIC a scris:hai ca e tare asta...ma gandesc ca trebuie sa incep sa visez si euCELY a scris:hmm..len ..crede ca sunt o femeie la nelocul meu ..daca glumesc cu altzi barbatzi pe forum ..cred ca are o imaginatzie bogata..si deja ma vede si desbracata alaturi de voiNIC a scris:sti...mereu virtual am fost alaturi de tine...te-am citit postarile...si pe mine nu mai suparat cu nimic...ce are oare lem cu tine...????CELY a scris: eu de obicei sunt o singuratica dar cateodata ma plictiseste singuratatea... .. dar acum ma bucur ca esti alaturi de mine
enryka- PRIETEN
tu...vrei sa scapi de mine...daca imi vine dorul trebuie sa plec de la pc...enryka a scris:AVEAI???? NU MAI AI???ATUNCI SA TE SERVESC.... POATE-TI VINE...DORUL...
NIC- PRIETEN
enryka a scris:VREI S-O VEZI ..DEZBRACATA???NIC a scris:hai ca e tare asta...ma gandesc ca trebuie sa incep sa visez si euCELY a scris:hmm..len ..crede ca sunt o femeie la nelocul meu ..daca glumesc cu altzi barbatzi pe forum ..cred ca are o imaginatzie bogata..si deja ma vede si desbracata alaturi de voiNIC a scris:sti...mereu virtual am fost alaturi de tine...te-am citit postarile...si pe mine nu mai suparat cu nimic...ce are oare lem cu tine...????CELY a scris: eu de obicei sunt o singuratica dar cateodata ma plictiseste singuratatea... .. dar acum ma bucur ca esti alaturi de mine
nu...langa mine...enryka a scris:VREI S-O VEZI ..DEZBRACATA???
NIC- PRIETEN
ASA-S FEMEILE SI DUPA CE LE PRIMESTI
enryka- PRIETEN
doar in vis???NIC a scris:nu...langa mine...enryka a scris:VREI S-O VEZI ..DEZBRACATA???
facetzi schimb de locuri ..tu cu doruNIC a scris:tu...vrei sa scapi de mine...daca imi vine dorul trebuie sa plec de la pc...enryka a scris:AVEAI???? NU MAI AI???ATUNCI SA TE SERVESC.... POATE-TI VINE...DORUL...
merg la ca ma luara dorul
Ultima editare efectuata de catre NIC in Lun Aug 24 2009, 03:26, editata de 1 ori
NIC- PRIETEN
MA DAR VOI CHIAR VA IUBITI!!!SUNT GELOASA!!!!
enryka- PRIETEN
CA DE OBICEI ...NE LASI...SI FUGINIC a scris:merg la ca ma luara dorul
enryka- PRIETEN