Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (unu)
+9
enryka
ionut bmi
printesik
nick
frozen
Chelo
Iubirik
nicusisi
Admin
13 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
cafea cu aroma virtuala (unu)
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Aug 23 2009, 22:36, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala (unu)
nici chiar asa ..ca chatul inregistreaza un mic dialogNIC a scris:stiam eu ca tu nu scapi nimic...CELY a scris:crezi ca nu am verificat???NIC a scris:aseara am ,,colindat"cu enrik...doar noi doi...
norocul nostru...ca la inceput a fost mai ,,dulce "discutia...CELY a scris:nici chiar asa ..ca chatul inregistreaza un mic dialogNIC a scris:stiam eu ca tu nu scapi nimic...CELY a scris:crezi ca nu am verificat???NIC a scris:aseara am ,,colindat"cu enrik...doar noi doi...
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
se pare ca da ..doar ca sunt mai uituca... azi am uitat ca sunt schi 1...si nu aveam de gand sa ma trezesc ..credeam ca-s schi 2 ...eu urasc schi 1NIC a scris:oau...ce tare program...iar esti norocoasa,nu?
ma bucur pt voi ...ca atzi avut timp sa mai discutatziNIC a scris:norocul nostru...ca la inceput a fost mai ,,dulce "discutia...CELY a scris:nici chiar asa ..ca chatul inregistreaza un mic dialogNIC a scris:stiam eu ca tu nu scapi nimic...CELY a scris:crezi ca nu am verificat???NIC a scris:aseara am ,,colindat"cu enrik...doar noi doi...
eu stiu ca esti cam uituca...de fapt semeni putin cu mineCELY a scris:se pare ca da ..doar ca sunt mai uituca... azi am uitat ca sunt schi 1...si nu aveam de gand sa ma trezesc ..credeam ca-s schi 2 ...eu urasc schi 1NIC a scris:oau...ce tare program...iar esti norocoasa,nu?
NIC- PRIETEN
putzin mai multNIC a scris:eu stiu ca esti cam uituca...de fapt semeni putin cu mineCELY a scris:se pare ca da ..doar ca sunt mai uituca... azi am uitat ca sunt schi 1...si nu aveam de gand sa ma trezesc ..credeam ca-s schi 2 ...eu urasc schi 1NIC a scris:oau...ce tare program...iar esti norocoasa,nu?
cred ca aseara am cam dezamagit-o...nu am prea fost de acord cu ea...acum vroiam sa-mi cer scuze...si chiar o fac...sper ca va citi...CELY a scris: ma bucur pt voi ...ca atzi avut timp sa mai discutatzi
NIC- PRIETEN
pfffNIC a scris:cred ca aseara am cam dezamagit-o...nu am prea fost de acord cu ea...acum vroiam sa-mi cer scuze...si chiar o fac...sper ca va citi...CELY a scris: ma bucur pt voi ...ca atzi avut timp sa mai discutatzi
da...???mai mult!!!CELY a scris: putzin mai mult
NIC- PRIETEN
NIC- PRIETEN
pai da ..uneori mai multNIC a scris:da...???mai mult!!!CELY a scris: putzin mai mult
as putea sa fiu mandru de asta...nu?CELY a scris:pai da ..uneori mai multNIC a scris:da...???mai mult!!!CELY a scris: putzin mai mult
NIC- PRIETEN
NIC- PRIETEN
sa nu uitzi !!!!NIC a scris:as putea sa fiu mandru de asta...nu?CELY a scris:pai da ..uneori mai multNIC a scris:da...???mai mult!!!CELY a scris: putzin mai mult
nu am sa uit...ce-l putin asta...pentru mine e o onoare sa am prietena(pot sa spun asa)o fata ca tine...am avut sincer de invatat...CELY a scris: sa nu uitzi !!!!
NIC- PRIETEN
NIC- PRIETEN
mai oricand avem cate ceva de invatzat ..si eu am invatzat de la tine ..sa nu uitam ..ca tu ai fost primul care m-ai ajutatNIC a scris:nu am sa uit...ce-l putin asta...pentru mine e o onoare sa am prietena(pot sa spun asa)o fata ca tine...am avut sincer de invatat...CELY a scris: sa nu uitzi !!!!
eu pe tine????ce puteam sa te ajut eu...????CELY a scris:mai oricand avem cate ceva de invatzat ..si eu am invatzat de la tine ..sa nu uitam ..ca tu ai fost primul care m-ai ajutatNIC a scris:nu am sa uit...ce-l putin asta...pentru mine e o onoare sa am prietena(pot sa spun asa)o fata ca tine...am avut sincer de invatat...CELY a scris: sa nu uitzi !!!!
NIC- PRIETEN
NIC- PRIETEN
uituculeeeeeeee ..tu m-ai invatzat sa scurtez citatele...si o sa-ti fiu recunoscatoare mereuNIC a scris:eu pe tine????ce puteam sa te ajut eu...????CELY a scris:mai oricand avem cate ceva de invatzat ..si eu am invatzat de la tine ..sa nu uitam ..ca tu ai fost primul care m-ai ajutatNIC a scris:nu am sa uit...ce-l putin asta...pentru mine e o onoare sa am prietena(pot sa spun asa)o fata ca tine...am avut sincer de invatat...CELY a scris: sa nu uitzi !!!!
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala 5
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 7
Pagina 33 din 40