Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
ma gandeam eu sa te caut prin ...alta parte dar
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
ce cumintzica sunt!!!! ...acum sunt de gasitNIC a scris:speram sa te gasesc pe aici...unde puteai fii in alta parte...
da acum ai locul tau de,,gasire"CELY a scris:ce cumintzica sunt!!!! ...acum sunt de gasitNIC a scris:speram sa te gasesc pe aici...unde puteai fii in alta parte...
NIC- PRIETEN
oare o sa ramana asaNIC a scris:da acum ai locul tau de,,gasire"CELY a scris:ce cumintzica sunt!!!! ...acum sunt de gasitNIC a scris:speram sa te gasesc pe aici...unde puteai fii in alta parte...
pe unde???NIC a scris:ma gandeam eu sa te caut prin ...alta parte dar
de ce nu?nu-ti place aici? poate reusesti tu sa aduni o echipa ...tareCELY a scris: oare o sa ramana asa
NIC- PRIETEN
ei...ma gandeam asa si eu ca...OMULCELY a scris:pe unde???NIC a scris:ma gandeam eu sa te caut prin ...alta parte dar
NIC- PRIETEN
imi place ..dar trebuie sa ma ajutatzi si voi ..si sa va invitatzi prietenii... ca eu nu mai am idei pe unde sa mai cautNIC a scris:de ce nu?nu-ti place aici? poate reusesti tu sa aduni o echipa ...tareCELY a scris: oare o sa ramana asa
si OMUL cum gandeste??NIC a scris:ei...ma gandeam asa si eu ca...OMULCELY a scris:pe unde???NIC a scris:ma gandeam eu sa te caut prin ...alta parte dar
eu deja am incercat...asa timid...cine stie poate ne inmultimCELY a scris:imi place ..dar trebuie sa ma ajutatzi si voi ..si sa va invitatzi prietenii... ca eu nu mai am idei pe unde sa mai cautNIC a scris:de ce nu?nu-ti place aici? poate reusesti tu sa aduni o echipa ...tareCELY a scris: oare o sa ramana asa
NIC- PRIETEN
nu ca femeia...ci barbateste...sunt la interogatoriu?CELY a scris:si OMUL cum gandeste??NIC a scris:ei...ma gandeam asa si eu ca...OMULCELY a scris:pe unde???NIC a scris:ma gandeam eu sa te caut prin ...alta parte dar
NIC- PRIETEN
atunci ramane sa speramNIC a scris:eu deja am incercat...asa timid...cine stie poate ne inmultimCELY a scris:imi place ..dar trebuie sa ma ajutatzi si voi ..si sa va invitatzi prietenii... ca eu nu mai am idei pe unde sa mai cautNIC a scris:de ce nu?nu-ti place aici? poate reusesti tu sa aduni o echipa ...tareCELY a scris: oare o sa ramana asa
femeia nu este om ??? inca nu esti la interogatoriuNIC a scris:nu ca femeia...ci barbateste...sunt la interogatoriu?CELY a scris:si OMUL cum gandeste??NIC a scris:ei...ma gandeam asa si eu ca...OMULCELY a scris:pe unde???NIC a scris:ma gandeam eu sa te caut prin ...alta parte dar
se zice ca speranta moare ultima...
NIC- PRIETEN
se zice ca speranta ..este cea mai ******....traieste cu toata lumeaNIC a scris:se zice ca speranta moare ultima...
femeia este fiinta omeneasca...ca si omul...dar cand spui om te gandesti la un barbat...nu la o femeie...am gresit?CELY a scris: femeia nu este om ??? inca nu esti la interogatoriu
NIC- PRIETEN
oleleu...trebuie sa o gasesc si eu...repede...CELY a scris:se zice ca speranta ..este cea mai ******....traieste cu toata lumeaNIC a scris:se zice ca speranta moare ultima...
NIC- PRIETEN
eu cand spun om ..ma gandesc la om ..nu la barbatNIC a scris:femeia este fiinta omeneasca...ca si omul...dar cand spui om te gandesti la un barbat...nu la o femeie...am gresit?CELY a scris: femeia nu este om ??? inca nu esti la interogatoriu
tu inca nu ai trait cu ea???NIC a scris:oleleu...trebuie sa o gasesc si eu...repede...CELY a scris:se zice ca speranta ..este cea mai ******....traieste cu toata lumeaNIC a scris:se zice ca speranta moare ultima...
sa inteleg ca daca ai nevoie de un om nu e o problema ca vine o femeie...????CELY a scris:eu cand spun om ..ma gandesc la om ..nu la barbatNIC a scris:femeia este fiinta omeneasca...ca si omul...dar cand spui om te gandesti la un barbat...nu la o femeie...am gresit?CELY a scris: femeia nu este om ??? inca nu esti la interogatoriu
NIC- PRIETEN
am trait...dar se parea ca am pierdut-o...as mai vrea sa o am odata...macar o data...CELY a scris:tu inca nu ai trait cu ea???NIC a scris:oleleu...trebuie sa o gasesc si eu...repede...CELY a scris:se zice ca speranta ..este cea mai ******....traieste cu toata lumeaNIC a scris:se zice ca speranta moare ultima...
NIC- PRIETEN
nop ..poate veni chiar si un pui de om ..ca tot om este ..dar daca am nevoie de un barbat ..atunci caut un barbat.... ...daca tai un animal ..tai catzelul ..sau porcul ..vaca etc????NIC a scris:sa inteleg ca daca ai nevoie de un om nu e o problema ca vine o femeie...????CELY a scris:eu cand spun om ..ma gandesc la om ..nu la barbatNIC a scris:femeia este fiinta omeneasca...ca si omul...dar cand spui om te gandesti la un barbat...nu la o femeie...am gresit?CELY a scris: femeia nu este om ??? inca nu esti la interogatoriu
de ce doar odata???NIC a scris:am trait...dar se parea ca am pierdut-o...as mai vrea sa o am odata...macar o data...CELY a scris:tu inca nu ai trait cu ea???NIC a scris:oleleu...trebuie sa o gasesc si eu...repede...CELY a scris:se zice ca speranta ..este cea mai ******....traieste cu toata lumeaNIC a scris:se zice ca speranta moare ultima...
uf...bine ca nu te-am cunoscut real...
NIC- PRIETEN
eu ma multumesc cu putin...CELY a scris:de ce doar odata???NIC a scris:am trait...dar se parea ca am pierdut-o...as mai vrea sa o am odata...macar o data...CELY a scris:tu inca nu ai trait cu ea???NIC a scris:oleleu...trebuie sa o gasesc si eu...repede...CELY a scris:se zice ca speranta ..este cea mai ******....traieste cu toata lumeaNIC a scris:se zice ca speranta moare ultima...
NIC- PRIETEN
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)