Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 8 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
de pe lem ..imi este dor de eaNIC a scris:GINA sotia mea sau de gina de pe lem?CELY a scris:numai gina stie daca dai din picioare sau nuNIC a scris:incap ca sunt mic...nu mai dau nici din picioare...m-am facut baiat cuminte...CELY a scris: daca incapi ...baga-teeeeeeeeee
stia ca este enryka neserioasa..ia fost frica de eaNIC a scris:am vrut sa o culcam pe enryka intre noi...si nu a vrut...a zis ca e baiat serios....CELY a scris:de ce????NIC a scris:aaaaa ionut...sti cat ma mustrat aseara...enryka a scris:lasa ca vine....ionut....si dorm cu el in noaptea asta
nu ai invitat-o????o fi nascut....mai repedeCELY a scris:de pe lem ..imi este dor de eaNIC a scris:GINA sotia mea sau de gina de pe lem?CELY a scris:numai gina stie daca dai din picioare sau nuNIC a scris:incap ca sunt mic...nu mai dau nici din picioare...m-am facut baiat cuminte...CELY a scris: daca incapi ...baga-teeeeeeeeee
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
frica nefrica eu am luat mustrari...noroc ca ma cinstit cu o bere...si am uitatCELY a scris:stia ca este enryka neserioasa..ia fost frica de eaNIC a scris:am vrut sa o culcam pe enryka intre noi...si nu a vrut...a zis ca e baiat serios....CELY a scris:de ce????NIC a scris:aaaaa ionut...sti cat ma mustrat aseara...enryka a scris:lasa ca vine....ionut....si dorm cu el in noaptea asta
NIC- PRIETEN
este mai ..chiar azi a vizitat foromul ..dar cred ca nu reuseste sa se descurce pe aici sa postezeNIC a scris:nu ai invitat-o????o fi nascut....mai repedeCELY a scris:de pe lem ..imi este dor de eaNIC a scris:GINA sotia mea sau de gina de pe lem?CELY a scris:numai gina stie daca dai din picioare sau nuNIC a scris:incap ca sunt mic...nu mai dau nici din picioare...m-am facut baiat cuminte...CELY a scris: daca incapi ...baga-teeeeeeeeee
serios ai zis???? sper sa fie...... k ...de tine nu ma vait!!!NIC a scris:am vrut sa o culcam pe enryka intre noi...si nu a vrut...a zis ca e baiat serios....CELY a scris:de ce????NIC a scris:aaaaa ionut...sti cat ma mustrat aseara...enryka a scris:lasa ca vine....ionut....si dorm cu el in noaptea asta
enryka- PRIETEN
nu o ajuti tu...ca doar esti sefa...nu?CELY a scris:este mai ..chiar azi a vizitat foromul ..dar cred ca nu reuseste sa se descurce pe aici sa postezeNIC a scris:nu ai invitat-o????o fi nascut....mai repedeCELY a scris:de pe lem ..imi este dor de eaNIC a scris:GINA sotia mea sau de gina de pe lem?CELY a scris:numai gina stie daca dai din picioare sau nuNIC a scris:incap ca sunt mic...nu mai dau nici din picioare...m-am facut baiat cuminte...CELY a scris: daca incapi ...baga-teeeeeeeeee
NIC- PRIETEN
mda ..se vede cum ai uitat ....ca ai ramas cu traumeNIC a scris:frica nefrica eu am luat mustrari...noroc ca ma cinstit cu o bere...si am uitatCELY a scris:stia ca este enryka neserioasa..ia fost frica de eaNIC a scris:am vrut sa o culcam pe enryka intre noi...si nu a vrut...a zis ca e baiat serios....CELY a scris:de ce????NIC a scris:aaaaa ionut...sti cat ma mustrat aseara...enryka a scris:lasa ca vine....ionut....si dorm cu el in noaptea asta
unde umblasi?ca nu te vazusi...enryka a scris:serios ai zis???? sper sa fie...... k ...de tine nu ma vait!!!NIC a scris:am vrut sa o culcam pe enryka intre noi...si nu a vrut...a zis ca e baiat serios....CELY a scris:de ce????NIC a scris:aaaaa ionut...sti cat ma mustrat aseara...enryka a scris:lasa ca vine....ionut....si dorm cu el in noaptea asta
NIC- PRIETEN
eee ...sefa nu. ... nu pot lua legatura cu ea ...am incercat cu pm...dar niciun semnNIC a scris:nu o ajuti tu...ca doar esti sefa...nu?
iar razi de mine...CELY a scris: mda ..se vede cum ai uitat ....ca ai ramas cu traume
NIC- PRIETEN
credeam ca aveti id-urileCELY a scris:eee ...sefa nu. ... nu pot lua legatura cu ea ...am incercat cu pm...dar niciun semnNIC a scris:nu o ajuti tu...ca doar esti sefa...nu?
NIC- PRIETEN
nop ..cu tine ...NIC a scris:iar razi de mine...CELY a scris: mda ..se vede cum ai uitat ....ca ai ramas cu traume
nic.....gata treaba aia???
enryka- PRIETEN
pe al ei nu-l amNIC a scris:credeam ca aveti id-urileCELY a scris:eee ...sefa nu. ... nu pot lua legatura cu ea ...am incercat cu pm...dar niciun semnNIC a scris:nu o ajuti tu...ca doar esti sefa...nu?
acum ma pregatesc sa plec...enryka a scris:nic.....gata treaba aia???
NIC- PRIETEN
bantuia pe langa usa...NIC a scris:unde umblasi?ca nu te vazusi...enryka a scris:serios ai zis???? sper sa fie...... k ...de tine nu ma vait!!!NIC a scris:am vrut sa o culcam pe enryka intre noi...si nu a vrut...a zis ca e baiat serios....CELY a scris:de ce????NIC a scris:aaaaa ionut...sti cat ma mustrat aseara...enryka a scris:lasa ca vine....ionut....si dorm cu el in noaptea asta
curios....sa nu ai tu ceva....!!!!CELY a scris:pe al ei nu-l amNIC a scris:credeam ca aveti id-urileCELY a scris:eee ...sefa nu. ... nu pot lua legatura cu ea ...am incercat cu pm...dar niciun semnNIC a scris:nu o ajuti tu...ca doar esti sefa...nu?
NIC- PRIETEN
iar pleci ???NIC a scris:acum ma pregatesc sa plec...enryka a scris:nic.....gata treaba aia???
cauta pe ionut...CELY a scris:bantuia pe langa usa...NIC a scris:unde umblasi?ca nu te vazusi...enryka a scris:serios ai zis???? sper sa fie...... k ...de tine nu ma vait!!!NIC a scris:am vrut sa o culcam pe enryka intre noi...si nu a vrut...a zis ca e baiat serios....CELY a scris:de ce????NIC a scris:aaaaa ionut...sti cat ma mustrat aseara...enryka a scris:lasa ca vine....ionut....si dorm cu el in noaptea asta
NIC- PRIETEN
da?????atunci ...pleca!NIC a scris:acum ma pregatesc sa plec...enryka a scris:nic.....gata treaba aia???
enryka- PRIETEN
ei da ...asta nu-l am ..dar fac rostNIC a scris:curios....sa nu ai tu ceva....!!!!CELY a scris:pe al ei nu-l amNIC a scris:credeam ca aveti id-urileCELY a scris:eee ...sefa nu. ... nu pot lua legatura cu ea ...am incercat cu pm...dar niciun semnNIC a scris:nu o ajuti tu...ca doar esti sefa...nu?
cand am mai fost plecat...??CELY a scris:iar pleci ???NIC a scris:acum ma pregatesc sa plec...enryka a scris:nic.....gata treaba aia???
NIC- PRIETEN
gata am plecat ....lipsesc 10 minute si ceva...
NIC- PRIETEN
ok ..incepe numaratoarea inversa...NIC a scris:gata am plecat ....lipsesc 10 minute si ceva...
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala (unu)
Pagina 15 din 40