Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
eu rabdare???? ai iutat cand ma sfatuiai sa invatz sa am rabdare???NIC a scris:cam greu...noroc ca ai mare rabdare...CELY a scris:ne descurcam noiNIC a scris:tu esti prea iute eu prea incet...facem greu echipa....CELY a scris: nicccc..unde esti/???
ia vezi ..se simte???NIC a scris:se simte?a?aa?CELY a scris: iar dai ma???
cu mine ai avut mereu...ai fost chiar draguta...uite ca am gandit cu gura deschisa...CELY a scris:eu rabdare???? ai iutat cand ma sfatuiai sa invatz sa am rabdare???NIC a scris:cam greu...noroc ca ai mare rabdare...CELY a scris:ne descurcam noiNIC a scris:tu esti prea iute eu prea incet...facem greu echipa....CELY a scris: nicccc..unde esti/???
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
aoleu...chiar se simte si chiar asa...fara mila...CELY a scris:ia vezi ..se simte???NIC a scris:se simte?a?aa?CELY a scris: iar dai ma???
NIC- PRIETEN
s-au auzit pana aici gandurile tale... ...sincer asa m-am purtat cu totzi pe care iam cunoscut in acest virtual ..dar intr-un sfarsit am ajuns sa fiu lovita chiar de cei ce le-am intins bratzeleNIC a scris:cu mine ai avut mereu...ai fost chiar draguta...uite ca am gandit cu gura deschisa...CELY a scris:eu rabdare???? ai iutat cand ma sfatuiai sa invatz sa am rabdare???NIC a scris:cam greu...noroc ca ai mare rabdare...CELY a scris:ne descurcam noiNIC a scris:tu esti prea iute eu prea incet...facem greu echipa....CELY a scris: nicccc..unde esti/???
tu ai avut mila ??a??NIC a scris:aoleu...chiar se simte si chiar asa...fara mila...CELY a scris:ia vezi ..se simte???NIC a scris:se simte?a?aa?CELY a scris: iar dai ma???
da...?nu stiam...de fapt nu stiu eu multe...imi pare rau...eu chiar te respect si am cuvinte numai de lauda...CELY a scris: s-au auzit pana aici gandurile tale... ...sincer asa m-am purtat cu totzi pe care iam cunoscut in acest virtual ..dar intr-un sfarsit am ajuns sa fiu lovita chiar de cei ce le-am intins bratzele
NIC- PRIETEN
eu cu mila am dat mereu...cred ca sa mai pierdut pe drum din ea...CELY a scris:tu ai avut mila ??a??NIC a scris:aoleu...chiar se simte si chiar asa...fara mila...CELY a scris:ia vezi ..se simte???NIC a scris:se simte?a?aa?CELY a scris: iar dai ma???
NIC- PRIETEN
acum ma faci tu sa rosesc...NIC a scris:da...?nu stiam...de fapt nu stiu eu multe...imi pare rau...eu chiar te respect si am cuvinte numai de lauda...CELY a scris: s-au auzit pana aici gandurile tale... ...sincer asa m-am purtat cu totzi pe care iam cunoscut in acest virtual ..dar intr-un sfarsit am ajuns sa fiu lovita chiar de cei ce le-am intins bratzele
eu nici nu dau nici nu iau cu mila...de asta nu a ajuns pana la mineNIC a scris:eu cu mila am dat mereu...cred ca sa mai pierdut pe drum din ea...CELY a scris:tu ai avut mila ??a??NIC a scris:aoleu...chiar se simte si chiar asa...fara mila...CELY a scris:ia vezi ..se simte???NIC a scris:se simte?a?aa?CELY a scris: iar dai ma???
rosesti si tu?????CELY a scris:acum ma faci tu sa rosesc...NIC a scris:da...?nu stiam...de fapt nu stiu eu multe...imi pare rau...eu chiar te respect si am cuvinte numai de lauda...CELY a scris: s-au auzit pana aici gandurile tale... ...sincer asa m-am purtat cu totzi pe care iam cunoscut in acest virtual ..dar intr-un sfarsit am ajuns sa fiu lovita chiar de cei ce le-am intins bratzele
NIC- PRIETEN
mai mult asa...NIC a scris:rosesti si tu?????CELY a scris:acum ma faci tu sa rosesc...NIC a scris:da...?nu stiam...de fapt nu stiu eu multe...imi pare rau...eu chiar te respect si am cuvinte numai de lauda...CELY a scris: s-au auzit pana aici gandurile tale... ...sincer asa m-am purtat cu totzi pe care iam cunoscut in acest virtual ..dar intr-un sfarsit am ajuns sa fiu lovita chiar de cei ce le-am intins bratzele
eu ce sa fac...mai iau cu mila...mai si dauCELY a scris: eu nici nu dau nici nu iau cu mila...de asta nu a ajuns pana la mine
NIC- PRIETEN
stiam eu...CELY a scris:mai mult asa...NIC a scris:rosesti si tu?????CELY a scris:acum ma faci tu sa rosesc...NIC a scris:da...?nu stiam...de fapt nu stiu eu multe...imi pare rau...eu chiar te respect si am cuvinte numai de lauda...CELY a scris: s-au auzit pana aici gandurile tale... ...sincer asa m-am purtat cu totzi pe care iam cunoscut in acest virtual ..dar intr-un sfarsit am ajuns sa fiu lovita chiar de cei ce le-am intins bratzele
NIC- PRIETEN
ia mai ..dai maiNIC a scris:eu ce sa fac...mai iau cu mila...mai si dauCELY a scris: eu nici nu dau nici nu iau cu mila...de asta nu a ajuns pana la mine
ce stiai ??a???a???NIC a scris:stiam eu...CELY a scris:mai mult asa...NIC a scris:rosesti si tu?????CELY a scris:acum ma faci tu sa rosesc...NIC a scris:da...?nu stiam...de fapt nu stiu eu multe...imi pare rau...eu chiar te respect si am cuvinte numai de lauda...CELY a scris: s-au auzit pana aici gandurile tale... ...sincer asa m-am purtat cu totzi pe care iam cunoscut in acest virtual ..dar intr-un sfarsit am ajuns sa fiu lovita chiar de cei ce le-am intins bratzele
iar ramasesi in urma...
NIC- PRIETEN
acum chiar mg la somnic ..noapte buna nic si sper sa ne citim si maine ...
ca rosesti cu sprancenile aduse....CELY a scris:ce stiai ??a???a???NIC a scris:stiam eu...CELY a scris:mai mult asa...NIC a scris:rosesti si tu?????CELY a scris:acum ma faci tu sa rosesc...NIC a scris:da...?nu stiam...de fapt nu stiu eu multe...imi pare rau...eu chiar te respect si am cuvinte numai de lauda...CELY a scris: s-au auzit pana aici gandurile tale... ...sincer asa m-am purtat cu totzi pe care iam cunoscut in acest virtual ..dar intr-un sfarsit am ajuns sa fiu lovita chiar de cei ce le-am intins bratzele
NIC- PRIETEN
noapte buna si vise frumoaseCELY a scris: acum chiar mg la somnic ..noapte buna nic si sper sa ne citim si maine ...
NIC- PRIETEN
aha ..eu nu stiam ...NIC a scris:ca rosesti cu sprancenile aduse....
Dupa caldura insuportabila a verii a venit in sfarsit si toamna. Racoarea ei tot mai iute imi da curaj! Ploile ei dusmanoase ma ambitioneaza! Culorile ei atat de intense si dominatoare imi dau incredere!
Buna ziua!
Buna ziua!
Vizitator- Vizitator
buna ziua deea....deea a scris:Dupa caldura insuportabila a verii a venit in sfarsit si toamna. Racoarea ei tot mai iute imi da curaj! Ploile ei dusmanoase ma ambitioneaza! Culorile ei atat de intense si dominatoare imi dau incredere!
Buna ziua!
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala (unu)