Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
aha....NIC a scris:nu crez ca si mie i-mi este rusine...sa arati la toata lumea...CELY a scris:de ce dai bre????NIC a scris:aoleu...ma arde...CELY a scris:ia ca fac ce fac ..dar tu nic ce faci ????a???NIC a scris:ce faci Cely????citesti???CELY a scris:
mi-e soooomn..... cine-mi face un masaj...dar nu erotic
enryka- PRIETEN
hai mai ca are un pic de rusineionut bmi a scris:ba dar nu ai nici nu pik de rusine...nu ca nu ar mai fi vazut fetele .....CELY a scris:eu /?!!!!NIC a scris:Cely mi-a aratat-o...enryka a scris:ce faci mai....nerusinatule!!!!!!ti-am vazut ...rusinea!!!NIC a scris:aoleu...ma arde...CELY a scris:ia ca fac ce fac ..dar tu nic ce faci ????a???NIC a scris:ce faci Cely????citesti???CELY a scris:
inca nu am nmk cu tineNIC a scris:iar ai ceva cu mine....CELY a scris: eu /?!!!!
a inchis la magazin la ora asta nu mai gasim deschis... zii nicule..ca re rusineza fetele ...iute asa seenryka a scris:dar punetiva dracu chiloti!!!!
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
atunci de ce?ionut bmi a scris: ba dar nu ai nici nu pik de rusine...nu ca nu ar mai fi vazut fetele .....
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
eu doar eroticenryka a scris:mi-e soooomn..... cine-mi face un masaj...dar nu erotic
ionut bmi- PRIETEN
ptiu!!!!!!!!ce faceti mai???nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CELY a scris:aha....NIC a scris:nu crez ca si mie i-mi este rusine...sa arati la toata lumea...CELY a scris:de ce dai bre????NIC a scris:aoleu...ma arde...CELY a scris:ia ca fac ce fac ..dar tu nic ce faci ????a???NIC a scris:ce faci Cely????citesti???CELY a scris:
enryka- PRIETEN
nu???atunci de ce mai lovit sub centura???CELY a scris:inca nu am nmk cu tineNIC a scris:iar ai ceva cu mine....CELY a scris: eu /?!!!!
NIC- PRIETEN
ENRYK NU TE UITA......enryka a scris:ptiu!!!!!!!!ce faceti mai???nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CELY a scris:aha....NIC a scris:nu crez ca si mie i-mi este rusine...sa arati la toata lumea...CELY a scris:de ce dai bre????NIC a scris:aoleu...ma arde...CELY a scris:ia ca fac ce fac ..dar tu nic ce faci ????a???NIC a scris:ce faci Cely????citesti???CELY a scris:
NIC- PRIETEN
nuuuuuuuuuuuuuu......stai pe tisa......nu vreau erotic....am specificationut bmi a scris:eu doar eroticenryka a scris:mi-e soooomn..... cine-mi face un masaj...dar nu erotic
enryka- PRIETEN
trisezi nic!!!!eu nu-ti arat nimic....NIC a scris:ENRYK NU TE UITA......enryka a scris:ptiu!!!!!!!!ce faceti mai???nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CELY a scris:aha....NIC a scris:nu crez ca si mie i-mi este rusine...sa arati la toata lumea...CELY a scris:de ce dai bre????NIC a scris:aoleu...ma arde...CELY a scris:ia ca fac ce fac ..dar tu nic ce faci ????a???NIC a scris:ce faci Cely????citesti???CELY a scris:
enryka- PRIETEN
arata mai la toata lumea....NIC a scris:ENRYK NU TE UITA......enryka a scris:ptiu!!!!!!!!ce faceti mai???nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CELY a scris:aha....NIC a scris:nu crez ca si mie i-mi este rusine...sa arati la toata lumea...CELY a scris:de ce dai bre????NIC a scris:aoleu...ma arde...CELY a scris:ia ca fac ce fac ..dar tu nic ce faci ????a???NIC a scris:ce faci Cely????citesti???CELY a scris:
DRAGII MEI....SA VAD PE CINE IAU IN SEARA ASTA CU MINE LA CULCARE.... MI-E SOMN RAU
enryka- PRIETEN
aaaa nu am stiut sory..am vrut si eu sa fac un gramadaenryka a scris:nuuuuuuuuuuuuuu......stai pe tisa......nu vreau erotic....am specificationut bmi a scris:eu doar eroticenryka a scris:mi-e soooomn..... cine-mi face un masaj...dar nu erotic
ionut bmi- PRIETEN
DACA VREI MERG SI EU...enryka a scris:DRAGII MEI....SA VAD PE CINE IAU IN SEARA ASTA CU MINE LA CULCARE.... MI-E SOMN RAU
NIC- PRIETEN
pe mineeeeeeeeeeenryka a scris:DRAGII MEI....SA VAD PE CINE IAU IN SEARA ASTA CU MINE LA CULCARE.... MI-E SOMN RAU
pe mn.... nu ai sa regreti....iti fac si un masajenryka a scris:DRAGII MEI....SA VAD PE CINE IAU IN SEARA ASTA CU MINE LA CULCARE.... MI-E SOMN RAU
ionut bmi- PRIETEN
NIC a scris:DACA VREI MERG SI EU... :151:PAI DAK TE-AI OFERIT PRIMUL....ATUNCI TE IAU PE TINE....ASA K CELY RAMANE CU ..IONUTenryka a scris:DRAGII MEI....SA VAD PE CINE IAU IN SEARA ASTA CU MINE LA CULCARE.... MI-E SOMN RAU
enryka- PRIETEN
SE PARE CA DE LA ATAta UITAT VA VENIT POFTA DE SOMN...
Ultima editare efectuata de catre NIC in Mier Sept 02 2009, 04:10, editata de 1 ori
NIC- PRIETEN
IMI PARE RAU...LICITATIA S-A TERMINAT....POATE MIINE!!!! DAR CELY....E SINGURA...ionut bmi a scris:pe mn.... nu ai sa regreti....iti fac si un masajenryka a scris:DRAGII MEI....SA VAD PE CINE IAU IN SEARA ASTA CU MINE LA CULCARE.... MI-E SOMN RAU
enryka- PRIETEN
hai ca si eu merg la somnica...poate ne gasim pe undeva pe holul hoteluluienryka a scris:DRAGII MEI....SA VAD PE CINE IAU IN SEARA ASTA CU MINE LA CULCARE.... MI-E SOMN RAU
ionut bmi- PRIETEN
IAL PE iONUT...face si masaj...enryka a scris:NIC a scris:DACA VREI MERG SI EU... :151:PAI DAK TE-AI OFERIT PRIMUL....ATUNCI TE IAU PE TINE....ASA K CELY RAMANE CU ..IONUTenryka a scris:DRAGII MEI....SA VAD PE CINE IAU IN SEARA ASTA CU MINE LA CULCARE.... MI-E SOMN RAU
NIC- PRIETEN
eu am plecat la somnic ...va si ma bucur ca ati fost alaturi de mine in aceasta seara....nopate buna ...
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala (unu)
Pagina 23 din 40