Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (doi)
+8
Anna01
saruta-ma
Admin
nicusisi
NIC
ionut bmi
Iubirik
enryka
12 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
cafea cu aroma virtuala (doi)
Rezumarea primului mesaj :
te-ai suparacit ionut???
te-ai suparacit ionut???
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (doi)
ce faci iubito?
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
nici la mine nu afiseaza.....CELY a scris:nici la tine nu afiseaza emoticoanele???matuka a scris:ceva nu merge bine
matuka- PRIETEN
dragul meu ..putzin mai devreme m-am dezmeticit... ...si vad ca am probleme cu afisarea emoticoanelor ...cred ca se lucreaza la forum...tu ce faci ???...matuka a scris:ce faci iubito?
mda..se pare ca este o problema ...de la forumul de suportmatuka a scris:nici la mine nu afiseaza.....CELY a scris:nici la tine nu afiseaza emoticoanele???matuka a scris:ceva nu merge bine
CELY a scris:dragul meu ..putzin mai devreme m-am dezmeticit... ...si vad ca am probleme cu afisarea emoticoanelor ...cred ca se lucreaza la forum...tu ce faci ???...matuka a scris:ce faci iubito?
eu am rezolvat ceva probleme prin oras de dimineata si acum pe forum putin,ma adaptez cam greu dupa un concediu prelungit de la mare in delta si pe urma la munte
matuka- PRIETEN
waw...eu nu am reusit sa-mi iau concediul...abia la sfarsitul luni sunt programata ...deci ramane obtziunea ....munteeeeeeematuka a scris:CELY a scris:dragul meu ..putzin mai devreme m-am dezmeticit... ...si vad ca am probleme cu afisarea emoticoanelor ...cred ca se lucreaza la forum...tu ce faci ???...matuka a scris:ce faci iubito?
eu am rezolvat ceva probleme prin oras de dimineata si acum pe forum putin,ma adaptez cam greu dupa un concediu prelungit de la mare in delta si pe urma la munte
buna alegere...concediu placut si poate daca vii la munte dai un semnCELY a scris:waw...eu nu am reusit sa-mi iau concediul...abia la sfarsitul luni sunt programata ...deci ramane obtziunea ....munteeeeeeematuka a scris:CELY a scris:dragul meu ..putzin mai devreme m-am dezmeticit... ...si vad ca am probleme cu afisarea emoticoanelor ...cred ca se lucreaza la forum...tu ce faci ???...matuka a scris:ce faci iubito?
matuka- PRIETEN
o sa ma vezi la protv ..cum ma alearga ursul ..ala semn bunmatuka a scris:buna alegere...concediu placut si poate daca vii la munte dai un semnCELY a scris:waw...eu nu am reusit sa-mi iau concediul...abia la sfarsitul luni sunt programata ...deci ramane obtziunea ....munteeeeeeematuka a scris:CELY a scris:dragul meu ..putzin mai devreme m-am dezmeticit... ...si vad ca am probleme cu afisarea emoticoanelor ...cred ca se lucreaza la forum...tu ce faci ???...matuka a scris:ce faci iubito?
te alearga,te alearga...dar sa nu te prinda......daca vezi ca nu mai poti sa ma strigi,ok?ca vin eu si-i pun pedica la urs
matuka- PRIETEN
credeam ca vi sa-l impingi de la spate sa ma prinda ..sau sa-i tzi galeriematuka a scris:te alearga,te alearga...dar sa nu te prinda......daca vezi ca nu mai poti sa ma strigi,ok?ca vin eu si-i pun pedica la urs
nuuu...pai cine-mi mai face cafeaua dimineata,ha?CELY a scris:credeam ca vi sa-l impingi de la spate sa ma prinda ..sau sa-i tzi galeriematuka a scris:te alearga,te alearga...dar sa nu te prinda......daca vezi ca nu mai poti sa ma strigi,ok?ca vin eu si-i pun pedica la urs
matuka- PRIETEN
ei as ....oricine poate fi inlocuit ...matuka a scris:nuuu...pai cine-mi mai face cafeaua dimineata,ha?CELY a scris:credeam ca vi sa-l impingi de la spate sa ma prinda ..sau sa-i tzi galeriematuka a scris:te alearga,te alearga...dar sa nu te prinda......daca vezi ca nu mai poti sa ma strigi,ok?ca vin eu si-i pun pedica la urs
din pacate nuCELY a scris:cosmin...tu potzi lua legatura cu gina de pe lem????
matuka- PRIETEN
pff..vroiam sa o invit aici pe deea...poate ii lasi tu o privata cu adresa de aici ,,,cand intri pe lemmatuka a scris:din pacate nuCELY a scris:cosmin...tu potzi lua legatura cu gina de pe lem????
CELY a scris:pff..vroiam sa o invit aici pe deea...poate ii lasi tu o privata cu adresa de aici ,,,cand intri pe lemmatuka a scris:din pacate nuCELY a scris:cosmin...tu potzi lua legatura cu gina de pe lem????
ok,incerc
matuka- PRIETEN
multumesc ..raman datoare cu un ...matuka a scris:CELY a scris:pff..vroiam sa o invit aici pe deea...poate ii lasi tu o privata cu adresa de aici ,,,cand intri pe lemmatuka a scris:din pacate nuCELY a scris:cosmin...tu potzi lua legatura cu gina de pe lem????
ok,incerc
ok,pupiciCELY a scris:iau si eu o pauza ..ne citim mai tarziu....
matuka- PRIETEN
eu,eu,euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuCELY a scris:cine bea cafeaua cu mine????
matuka- PRIETEN
invizibiluleeeeee...bei ceaiul sau cafeaua???matuka a scris:eu,eu,euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuCELY a scris:cine bea cafeaua cu mine????
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala (unu)
Pagina 39 din 40