Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
ce sa fac?
4 participanți
Pagina 1 din 1
ce sa fac?
m am indragostit de un barbat cu 19 ani mai mare ca mine si nici nu am curaj sa le spun parintilor mei. el urmeaza sa se casatoreasca peste o luna fara sa o iubeasca pe tipa respectiva si mi a propus sa plec cu el intr o alta tara unde a primit o oferta de job....si nu stiu ce sa fac, eu anul acesta incep facultatea...el este un barbat realizat pe plan profesional, pt el plecarea inseamna o experienta acumulata in plus dar eu??? nici nu as vrea sa depind de el toata viata...
patito- forum member
- Numarul mesajelor : 4
Reputatie : 2
Data de inscriere : 08/09/2009
Localizare : iasi
Stare de spirit : ...
Re: ce sa fac?
pfff...crezi ca el mai are chef de viatza ...mai are
tandretzea aia de care o sa ai nevoie mai tz...romantismul.. rabdarea unui tanar???nu te imbata cu apa rece ....cum potzi crede ca se v-a insura cu o persoana pe care n-o iubeste???parerea mea ..este ca esti f tanara pt a te inscrie intr-un drum atat de complicat ...incearca sa-ti traiesti clipele frumoase ale tineretzii...de viatza de cuplu o sa ai tot timpul
tandretzea aia de care o sa ai nevoie mai tz...romantismul.. rabdarea unui tanar???nu te imbata cu apa rece ....cum potzi crede ca se v-a insura cu o persoana pe care n-o iubeste???parerea mea ..este ca esti f tanara pt a te inscrie intr-un drum atat de complicat ...incearca sa-ti traiesti clipele frumoase ale tineretzii...de viatza de cuplu o sa ai tot timpul
sunt constienta ca nu e timpul pt asta...dar imi e frica sa nu constat mai incolo ca inca il iubesc si nu voi mai putea face nimic pt ca nu voi putea avea o relatie cu un barbat insurat, ar fi in contra principiilor mele..CELY a scris:pfff...crezi ca el mai are chef de viatza ...mai are
patito- forum member
eu zic sa-ti termini studiile si pe urma vei putea lua o hotarare si daca respectivul te iubeste cu adevarat cu siguranta te va astepta si daca nu ai toata viata inainte...mult succes
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
tot timpul v-a fi intrebarea ...daca...acum sucim moneda...dar daca te casatoresti ..si mai tz vei descoperi ca nu el este marea dragoste ce o asteptai de la viatza ...si intalnesti adevarata dragoste ..dar ai un copil deja ...atunci ce mai potzi face ???ramane doar sa te sacrifici ..pt familie...eu cred ca totzi spunem ..asta este marea mea dragoste...dupa ce apare alta persoana ...spunem ...ba asta este adevarata dragoste...totul tzine de ceea ce-ti doresti ..sa devi o casnica ..care se apuca sa faca copii..ca omul se grabeste ..nu are timpul tau ..sau iti termini facultatea ...devi o femeie cu cariera si nu o intretzinutapatito a scris:sunt constienta ca nu e timpul pt asta...dar imi e frica sa nu constat mai incolo ca inca il iubesc si nu voi mai putea face nimic pt ca nu voi putea avea o relatie cu un barbat insurat, ar fi in contra principiilor mele..CELY a scris:pfff...crezi ca el mai are chef de viatza ...mai are
dap am vb cu el acum 20 de min si i am zis ca nu pot totusi sa renunt la mine pt el si mi a zis ca a vb cu tipa aia si nu se mai insoara si ma asteapta sa mi termin studiile...sper doar sa fie alegerea cea mai bunamatuka a scris:eu zic sa-ti termini studiile si pe urma vei putea lua o hotarare si daca respectivul te iubeste cu adevarat cu siguranta te va astepta si daca nu ai toata viata inainte...mult succes
patito- forum member
o veste buna,un inceput promitator,restul depinde de voipatito a scris:dap am vb cu el acum 20 de min si i am zis ca nu pot totusi sa renunt la mine pt el si mi a zis ca a vb cu tipa aia si nu se mai insoara si ma asteapta sa mi termin studiile...sper doar sa fie alegerea cea mai bunamatuka a scris:eu zic sa-ti termini studiile si pe urma vei putea lua o hotarare si daca respectivul te iubeste cu adevarat cu siguranta te va astepta si daca nu ai toata viata inainte...mult succes
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
msmatuka a scris:o veste buna,un inceput promitator,restul depinde de voipatito a scris:dap am vb cu el acum 20 de min si i am zis ca nu pot totusi sa renunt la mine pt el si mi a zis ca a vb cu tipa aia si nu se mai insoara si ma asteapta sa mi termin studiile...sper doar sa fie alegerea cea mai bunamatuka a scris:eu zic sa-ti termini studiile si pe urma vei putea lua o hotarare si daca respectivul te iubeste cu adevarat cu siguranta te va astepta si daca nu ai toata viata inainte...mult succes
patito- forum member
Marile decizii se iau ultrarapid.Probabil ca in urmatorii petru sau cinci ani va mai lua patru cinci mii de "hotariri",sau ,rabdarea lui ar putea lua sfarsit si... Timpul lui ,din pacate ,se scurge mai repede.Bafta la examene!patito a scris:dap am vb cu el acum 20 de min si i am zis ca nu pot totusi sa renunt la mine pt el si mi a zis ca a vb cu tipa aia si nu se mai insoara si ma asteapta sa mi termin studiile...sper doar sa fie alegerea cea mai bunamatuka a scris:eu zic sa-ti termini studiile si pe urma vei putea lua o hotarare si daca respectivul te iubeste cu adevarat cu siguranta te va astepta si daca nu ai toata viata inainte...mult succes
scorillo- forum member
- Numarul mesajelor : 73
Reputatie : 5
Data de inscriere : 07/09/2009
Localizare : dacia felix
Stare de spirit : aproximativa
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lun Iun 01 2015, 17:58 Scris de Admin