Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (trei)
+8
gina20
ionut bmi
eci
NIC
Admin
Iubirik
Cristen
enryka
12 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
cafea cu aroma virtuala (trei)
Ultima editare efectuata de catre enryka in Mier Sept 09 2009, 02:21, editata de 1 ori
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (trei)
am intrebat si eu asa...nu ca as fi fost curios...CELY a scris:nop ..tu m-ai intrebatNIC a scris:etete...iar te lauzi...CELY a scris: la un liceu sanitar ..piciule
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
aha ..si ce faci cu el???NIC a scris:putintel...dar e bine si asa...CELY a scris:aha ..si ai gasit ???NIC a scris:eu???cautam semnal...CELY a scris: niccccccccccccc..unde ai disparut????
[quote="CELY"][quote="NIC"][quote="CELY"][quote="NIC"]
pun la beci...sa am pentru vremuri grele...CELY a scris:aha ..si ce faci cu el???
NIC- PRIETEN
mda...nici macar nu te intereseazaNIC a scris:am intrebat si eu asa...nu ca as fi fost curios...CELY a scris:nop ..tu m-ai intrebatNIC a scris:etete...iar te lauzi...CELY a scris: la un liceu sanitar ..piciule
chiar de loc...si unde ziceai in ploiesti?CELY a scris:mda...nici macar nu te intereseaza
NIC- PRIETEN
aa.. si azi cand ai trecut pe langa mine ...nu era o vreme greaNIC a scris:pun la beci...sa am pentru vremuri grele...CELY a scris:aha ..si ce faci cu el???
in targoviste mai,,,ce sa caut in ploiesti???NIC a scris:chiar de loc...si unde ziceai in ploiesti?CELY a scris:mda...nici macar nu te intereseaza
am fost solicitat la masa...nu puteam sa refuz...CELY a scris:aa.. si azi cand ai trecut pe langa mine ...nu era o vreme greaNIC a scris:pun la beci...sa am pentru vremuri grele...CELY a scris:aha ..si ce faci cu el???
NIC- PRIETEN
aaaaaaaaaaaaa...asa intelesesem eu ceva mai in urma vreme...ma gandeam...ca ploiestiul e mai aproape de mine...CELY a scris:in targoviste mai,,,ce sa caut in ploiesti???NIC a scris:chiar de loc...si unde ziceai in ploiesti?CELY a scris:mda...nici macar nu te intereseaza
NIC- PRIETEN
te gandeai ca enryka este mai aproape de tineNIC a scris:aaaaaaaaaaaaa...asa intelesesem eu ceva mai in urma vreme...ma gandeam...ca ploiestiul e mai aproape de mine...CELY a scris:in targoviste mai,,,ce sa caut in ploiesti???NIC a scris:chiar de loc...si unde ziceai in ploiesti?CELY a scris:mda...nici macar nu te intereseaza
ok ..atunci sczNIC a scris:am fost solicitat la masa...nu puteam sa refuz...CELY a scris:aa.. si azi cand ai trecut pe langa mine ...nu era o vreme greaNIC a scris:pun la beci...sa am pentru vremuri grele...CELY a scris:aha ..si ce faci cu el???
da uite un gand bun...si eu cum gandesc cu incetinitorul...CELY a scris:te gandeai ca enryka este mai aproape de tineNIC a scris:aaaaaaaaaaaaa...asa intelesesem eu ceva mai in urma vreme...ma gandeam...ca ploiestiul e mai aproape de mine...CELY a scris:in targoviste mai,,,ce sa caut in ploiesti???NIC a scris:chiar de loc...si unde ziceai in ploiesti?CELY a scris:mda...nici macar nu te intereseaza
NIC- PRIETEN
crezi ca as fugi eu de tine? eu care abia astept sa vorbesc cu voi...CELY a scris:ok ..atunci scz
NIC- PRIETEN
bn ca uitzi repedeNIC a scris:da uite un gand bun...si eu cum gandesc cu incetinitorul...CELY a scris:te gandeai ca enryka este mai aproape de tineNIC a scris:aaaaaaaaaaaaa...asa intelesesem eu ceva mai in urma vreme...ma gandeam...ca ploiestiul e mai aproape de mine...CELY a scris:in targoviste mai,,,ce sa caut in ploiesti???NIC a scris:chiar de loc...si unde ziceai in ploiesti?CELY a scris:mda...nici macar nu te intereseaza
tu nu uiti...repede???
NIC- PRIETEN
mda...tu sti mai bn ..dar mai ai zile cand iti vine sa si fugi ...chiar daca-ti este dor ...si vb din experientzaNIC a scris:crezi ca as fugi eu de tine? eu care abia astept sa vorbesc cu voi...CELY a scris:ok ..atunci scz
eu merg la nani...sa ai o noapte linistita si vise placute...
NIC- PRIETEN
NIC- PRIETEN
multumesc la fel...NIC a scris:eu merg la nani...sa ai o noapte linistita si vise placute...
buna ziua lomeeee,,,,ce se mai spune si ce se mai petrece pe aici????
saruta-ma- forum member
- Numarul mesajelor : 7
Reputatie : 2
Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : spania
Stare de spirit : asa si asa
buna ziua.... bn ai revenit ...ce mai faci???saruta-ma a scris:
buna ziua lomeeee,,,,ce se mai spune si ce se mai petrece pe aici????
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
Pagina 15 din 40