Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala (trei)
+8
gina20
ionut bmi
eci
NIC
Admin
Iubirik
Cristen
enryka
12 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
cafea cu aroma virtuala (trei)
Ultima editare efectuata de catre enryka in Mier Sept 09 2009, 02:21, editata de 1 ori
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
Re: cafea cu aroma virtuala (trei)
nic, cum a fost azi la scoalaNIC a scris:ce mai barfesc doamnele?
gina20- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 822
Reputatie : 15
Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : BRASOV
Stare de spirit : este
emotionant...eu am mers si cu,,serviciul" pe acolo...apoi eu la gradinita si sotia la scoala...gina20 a scris:nic, cum a fost azi la scoalaNIC a scris:ce mai barfesc doamnele?
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
stiu cum este ..eu a trebuit sa schimb gradinitza..pt ca prietena plecase la o scoala mai indepartata sir acum suntem in clasa a 4-a si ea in clasa a -5a ...si mare dezamagire ca nu mai are cu cine mg la scoala...sa-i care si lui ghiozdanul ..ca smecherasul meu ...avea ghiozdanul carat de fetitzagina20 a scris:este putin suparat ,i-a plecat prietena la scoalaCELY a scris:se v-a acomoda ,,ca este in dezvoltare si tot noul il v-a atrage acum ...gina20 a scris:si noi am avut emoti ,azi ne-am mutat in clasa noua ,alti colegi de gradi nu stiu daca se poate acomoda baietelul meu
oooooooo santem colegi la gradyNIC a scris:emotionant...eu am mers si cu,,serviciul" pe acolo...apoi eu la gradinita si sotia la scoala...gina20 a scris:nic, cum a fost azi la scoalaNIC a scris:ce mai barfesc doamnele?
gina20- PRIETEN
dar tu esti popa..ai fost cu botezul la scoala????NIC a scris:emotionant...eu am mers si cu,,serviciul" pe acolo...apoi eu la gradinita si sotia la scoala...gina20 a scris:nic, cum a fost azi la scoalaNIC a scris:ce mai barfesc doamnele?
eu ultimul an...gina20 a scris:oooooooo santem colegi la gradyNIC a scris:emotionant...eu am mers si cu,,serviciul" pe acolo...apoi eu la gradinita si sotia la scoala...gina20 a scris:nic, cum a fost azi la scoalaNIC a scris:ce mai barfesc doamnele?
NIC- PRIETEN
si gata facultateaNIC a scris:eu ultimul an...gina20 a scris:oooooooo santem colegi la gradyNIC a scris:emotionant...eu am mers si cu,,serviciul" pe acolo...apoi eu la gradinita si sotia la scoala...gina20 a scris:nic, cum a fost azi la scoalaNIC a scris:ce mai barfesc doamnele?
copii in ziua de azi, sant foarte mofturosiCELY a scris:stiu cum este ..eu a trebuit sa schimb gradinitza..pt ca prietena plecase la o scoala mai indepartata sir acum suntem in clasa a 4-a si ea in clasa a -5a ...si mare dezamagire ca nu mai are cu cine mg la scoala...sa-i care si lui ghiozdanul ..ca smecherasul meu ...avea ghiozdanul carat de fetitzagina20 a scris:este putin suparat ,i-a plecat prietena la scoalaCELY a scris:se v-a acomoda ,,ca este in dezvoltare si tot noul il v-a atrage acum ...gina20 a scris:si noi am avut emoti ,azi ne-am mutat in clasa noua ,alti colegi de gradi nu stiu daca se poate acomoda baietelul meu
gina20- PRIETEN
iar te legi de mine... intru eu la sufletul tau...vezi tu...CELY a scris: dar tu esti popa..ai fost cu botezul la scoala????
NIC- PRIETEN
si eu tot ultimul an ,intru direct la liceuNIC a scris:eu ultimul an...gina20 a scris:oooooooo santem colegi la gradyNIC a scris:emotionant...eu am mers si cu,,serviciul" pe acolo...apoi eu la gradinita si sotia la scoala...gina20 a scris:nic, cum a fost azi la scoalaNIC a scris:ce mai barfesc doamnele?
gina20- PRIETEN
razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
NIC- PRIETEN
cely vi cu noi la liceuNIC a scris:razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
gina20- PRIETEN
poate reusim cu al 3-leaNIC a scris:razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
trebuie sa stau pe loc pana venitzi voi ...sau facetzi voi 2 ani intr-un an???gina20 a scris:cely vi cu noi la liceuNIC a scris:razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
vine...al treilea???CELY a scris:poate reusim cu al 3-leaNIC a scris:razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
NIC- PRIETEN
sa nu te puna,,, ...NIC a scris:iar te legi de mine... intru eu la sufletul tau...vezi tu...CELY a scris: dar tu esti popa..ai fost cu botezul la scoala????
pai la poftele care le ai pofticiosule ..cred ca vineNIC a scris:vine...al treilea???CELY a scris:poate reusim cu al 3-leaNIC a scris:razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
ce mult as vrea...si tu sti asta...CELY a scris:sa nu te puna,,, ...NIC a scris:iar te legi de mine... intru eu la sufletul tau...vezi tu...CELY a scris: dar tu esti popa..ai fost cu botezul la scoala????
NIC- PRIETEN
daca era dupa poftele mele...faceam o echipa de fotbal...CELY a scris:pai la poftele care le ai pofticiosule ..cred ca vineNIC a scris:vine...al treilea???CELY a scris:poate reusim cu al 3-leaNIC a scris:razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
NIC- PRIETEN
nicccccccccNIC a scris:ce mult as vrea...si tu sti asta...CELY a scris:sa nu te puna,,, ...NIC a scris:iar te legi de mine... intru eu la sufletul tau...vezi tu...CELY a scris: dar tu esti popa..ai fost cu botezul la scoala????
te asteptam si pe tine sa fi colega cu noiCELY a scris:trebuie sa stau pe loc pana venitzi voi ...sau facetzi voi 2 ani intr-un an???gina20 a scris:cely vi cu noi la liceuNIC a scris:razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
gina20- PRIETEN
sa ai tu ce antrenaNIC a scris:daca era dupa poftele mele...faceam o echipa de fotbal...CELY a scris:pai la poftele care le ai pofticiosule ..cred ca vineNIC a scris:vine...al treilea???CELY a scris:poate reusim cu al 3-leaNIC a scris:razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
asa sa facetzi ...sa nu uitatzigina20 a scris:te asteptam si pe tine sa fi colega cu noiCELY a scris:trebuie sa stau pe loc pana venitzi voi ...sau facetzi voi 2 ani intr-un an???gina20 a scris:cely vi cu noi la liceuNIC a scris:razi tu...razi...dar ai vrea sa fi colega cu noi...CELY a scris: si gata facultatea
[quote="gina20"][quote="CELY"][quote="gina20"][quote="NIC"]
nu o luam cu noi ...nu vezi ca trebuie sa-i care alti ghiozdanul...CELY a scris: te asteptam si pe tine sa fi colega cu noi
NIC- PRIETEN
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 8