Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 4
+4
matuka
NIC
enryka
Iubirik
8 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
cafea cu aroma virtuala 4
Rezumarea primului mesaj :
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Sept 28 2009, 02:12, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 4
furazolidon ...nebunooooooooooooenryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
aduc si coroanaenryka a scris:vreau sa va explic ,ca eu il iubesc foarte mult ..si daca mai face diaree 2 zile..va muri...pt ca se deshidrateaza!!!
da am .....sa-ti tirimit pe mess?enryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
ionut bmi- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 243
Reputatie : 5
Data de inscriere : 08/08/2009
Localizare : bacau
Stare de spirit : un om de incredere
aaaaaaaaaa.da..........furazolidon.........scuze!!.am confundat!!!!vedeti de ce va muri miky?
enryka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 3320
Reputatie : 24
Data de inscriere : 03/08/2009
Localizare : ploiesti
Stare de spirit : sensibila...
multumesc!!doar tu ma iei in serios.......... si uite ce primesti!!!ionut bmi a scris:da am .....sa-ti tirimit pe mess?enryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
enryka- PRIETEN
ce imi place la voi cava iubiti asa de mult....nu stiu daca si in realitate tot la fel ati face?CELY a scris:furazolidon ...nebunooooooooooooenryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
ionut bmi- PRIETEN
saracul ...moare cu zileenryka a scris:aaaaaaaaaa.da..........furazolidon.........scuze!!.am confundat!!!!vedeti de ce va muri miky?
in realitate ..am fi de neprivitionut bmi a scris:ce imi place la voi cava iubiti asa de mult....nu stiu daca si in realitate tot la fel ati face?CELY a scris:furazolidon ...nebunooooooooooooenryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
adik... eu vb serios ..si lui ii dai pupicienryka a scris:multumesc!!doar tu ma iei in serios.......... si uite ce primesti!!!ionut bmi a scris:da am .....sa-ti tirimit pe mess?enryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
sa stii ca ne-am cam nimerit..ne chema la fel ..suntem nascute in aceeasi luna...casatorite de vreo 4000 de zile...si nebune de legat amandoua...barbatii nu-i prea impartim...,,prea,,ionut bmi a scris:ce imi place la voi cava iubiti asa de mult....nu stiu daca si in realitate tot la fel ati face?CELY a scris:furazolidon ...nebunooooooooooooenryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
enryka- PRIETEN
pai imi plac barbatii ..nu femeile..CELY a scris:adik... eu vb serios ..si lui ii dai pupicienryka a scris:multumesc!!doar tu ma iei in serios.......... si uite ce primesti!!!ionut bmi a scris:da am .....sa-ti tirimit pe mess?enryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
enryka- PRIETEN
da multumesc....asa se intampla cand vb serios... si eu te dulse...de tot....enryka a scris:multumesc!!doar tu ma iei in serios.......... si uite ce primesti!!!ionut bmi a scris:da am .....sa-ti tirimit pe mess?enryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
ionut bmi- PRIETEN
iar te-am emotionat!!ionut bmi a scris:da multumesc....asa se intampla cand vb serios... si eu te dulse...de tot....enryka a scris:multumesc!!doar tu ma iei in serios.......... si uite ce primesti!!!ionut bmi a scris:da am .....sa-ti tirimit pe mess?enryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
enryka- PRIETEN
incaenryka a scris:sa stii ca ne-am cam nimerit..ne chema la fel ..suntem nascute in aceeasi luna...casatorite de vreo 4000 de zile...si nebune de legat amandoua...barbatii nu-i prea impartim...,,prea,,ionut bmi a scris:ce imi place la voi cava iubiti asa de mult....nu stiu daca si in realitate tot la fel ati face?CELY a scris:furazolidon ...nebunooooooooooooenryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
pi mini ma iubesc fimeili ..enryka a scris:pai imi plac barbatii ..nu femeile..CELY a scris:adik... eu vb serios ..si lui ii dai pupicienryka a scris:multumesc!!doar tu ma iei in serios.......... si uite ce primesti!!!ionut bmi a scris:da am .....sa-ti tirimit pe mess?enryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
ti iubesc fimeili...ca barbatii fug di tini...si di mini ..uniori..
enryka- PRIETEN
dar o sa vn si randul cu barbatii...dar voi chiar sunteti de o de-o seama? si chiar asa va chiama pe amundoua?CELY a scris:incaenryka a scris:sa stii ca ne-am cam nimerit..ne chema la fel ..suntem nascute in aceeasi luna...casatorite de vreo 4000 de zile...si nebune de legat amandoua...barbatii nu-i prea impartim...,,prea,,ionut bmi a scris:ce imi place la voi cava iubiti asa de mult....nu stiu daca si in realitate tot la fel ati face?CELY a scris:furazolidon ...nebunooooooooooooenryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
ca nu stiu prea mule despre voi?
ionut bmi- PRIETEN
Nimeni si cu Prost se duc la mare.
Nimeni se baga in apa sa innoate si deodata incepe sa strige dupa ajutor...
Prost vazand ca acestase inneaca ia telefonul si suna la salvamari ....
- Alo, se inneaca NImeni!!
la care salvamarul:
- Ba tu esti prost??
- Da ma eu sunt..
Nimeni se baga in apa sa innoate si deodata incepe sa strige dupa ajutor...
Prost vazand ca acestase inneaca ia telefonul si suna la salvamari ....
- Alo, se inneaca NImeni!!
la care salvamarul:
- Ba tu esti prost??
- Da ma eu sunt..
enryka- PRIETEN
enryka a scris:ti iubesc fimeili...ca barbatii fug di tini...si di mini ..uniori..
ionuteeeeeeeeeeeeee
enryka- PRIETEN
eu nu fug...ca-mi esti draga...si Cely...imi e draga..amundoua ini sunteti dragi....asa ca mai mari prietene ale meleenryka a scris:ti iubesc fimeili...ca barbatii fug di tini...si di mini ..uniori..
ionut bmi- PRIETEN
mai faza tare este ca tatal meu este din acelasi sat cu mama-sa ...si s-ar putea sa fim surori gemene cu 2 mameionut bmi a scris:dar o sa vn si randul cu barbatii...dar voi chiar sunteti de o de-o seama? si chiar asa va chiama pe amundoua?CELY a scris:incaenryka a scris:sa stii ca ne-am cam nimerit..ne chema la fel ..suntem nascute in aceeasi luna...casatorite de vreo 4000 de zile...si nebune de legat amandoua...barbatii nu-i prea impartim...,,prea,,ionut bmi a scris:ce imi place la voi cava iubiti asa de mult....nu stiu daca si in realitate tot la fel ati face?CELY a scris:furazolidon ...nebunooooooooooooenryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
om fi siameze!!!ionut bmi a scris:dar o sa vn si randul cu barbatii...dar voi chiar sunteti de o de-o seama? si chiar asa va chiama pe amundoua?CELY a scris:incaenryka a scris:sa stii ca ne-am cam nimerit..ne chema la fel ..suntem nascute in aceeasi luna...casatorite de vreo 4000 de zile...si nebune de legat amandoua...barbatii nu-i prea impartim...,,prea,,ionut bmi a scris:ce imi place la voi cava iubiti asa de mult....nu stiu daca si in realitate tot la fel ati face?CELY a scris:furazolidon ...nebunooooooooooooenryka a scris: ionut....da-i floucinolon..ai???
enryka- PRIETEN
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala