Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 4
+4
matuka
NIC
enryka
Iubirik
8 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
cafea cu aroma virtuala 4
Rezumarea primului mesaj :
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Sept 28 2009, 02:12, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 4
si eu am crezut ca ai plecat tuNIC a scris:buna, credeam ca ai plecatCELY a scris:pana cand???? buna searaNIC a scris:buna seara!!!!!sa inteleg ca iar sun singur????
nu am plecat.... inca,hoinaream pe forum,ce mai faci cely?CELY a scris: si eu am crezut ca ai plecat tu
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
hmm...binisor..poze-n baieNIC a scris:nu am plecat.... inca,hoinaream pe forum,ce mai faci cely?CELY a scris: si eu am crezut ca ai plecat tu
da??????curios...astept negativulCELY a scris:hmm...binisor..poze-n baieNIC a scris:nu am plecat.... inca,hoinaream pe forum,ce mai faci cely?CELY a scris: si eu am crezut ca ai plecat tu
NIC- PRIETEN
cine-i curios ???negativul???NIC a scris:da??????curios...astept negativulCELY a scris:hmm...binisor..poze-n baieNIC a scris:nu am plecat.... inca,hoinaream pe forum,ce mai faci cely?CELY a scris: si eu am crezut ca ai plecat tu
nu...individul care face negativul...CELY a scris: cine-i curios ???negativul???
NIC- PRIETEN
NIC a scris:nu...individul care face negativul...CELY a scris: cine-i curios ???negativul???
zi ca zici bine...CELY a scris:
NIC- PRIETEN
daca nu-mi spuneai nici nu stiam ca-i bnNIC a scris:zi ca zici bine...CELY a scris:
sa inteleg ca ai avut o zi buna...
NIC- PRIETEN
mda ..a fost bunicica ...cam scurta ..dar a trecutNIC a scris:sa inteleg ca ai avut o zi buna...
sa vorbim sa cuplze doua zile intr-una...sa nu mai fie scurta...asa...pentru tine...CELY a scris:mda ..a fost bunicica ...cam scurta ..dar a trecutNIC a scris:sa inteleg ca ai avut o zi buna...
NIC- PRIETEN
asta trebuie sa-mi pun la dorintzeNIC a scris:sa vorbim sa cuplze doua zile intr-una...sa nu mai fie scurta...asa...pentru tine...CELY a scris:mda ..a fost bunicica ...cam scurta ..dar a trecutNIC a scris:sa inteleg ca ai avut o zi buna...
si cum tu faci repede dorintele realitate...am ramane fara luna...CELY a scris:asta trebuie sa-mi pun la dorintzeNIC a scris:sa vorbim sa cuplze doua zile intr-una...sa nu mai fie scurta...asa...pentru tine...CELY a scris:mda ..a fost bunicica ...cam scurta ..dar a trecutNIC a scris:sa inteleg ca ai avut o zi buna...
NIC- PRIETEN
nu zice de doua ori ca ramanetzi si fara soareNIC a scris:si cum tu faci repede dorintele realitate...am ramane fara luna...CELY a scris:asta trebuie sa-mi pun la dorintzeNIC a scris:sa vorbim sa cuplze doua zile intr-una...sa nu mai fie scurta...asa...pentru tine...CELY a scris:mda ..a fost bunicica ...cam scurta ..dar a trecutNIC a scris:sa inteleg ca ai avut o zi buna...
oleleu...fieti mila...ca nu mai sunt nici feti-frumosi sa le recupereze...CELY a scris:nu zice de doua ori ca ramanetzi si fara soareNIC a scris:si cum tu faci repede dorintele realitate...am ramane fara luna...CELY a scris:asta trebuie sa-mi pun la dorintzeNIC a scris:sa vorbim sa cuplze doua zile intr-una...sa nu mai fie scurta...asa...pentru tine...CELY a scris:mda ..a fost bunicica ...cam scurta ..dar a trecutNIC a scris:sa inteleg ca ai avut o zi buna...
NIC- PRIETEN
te faci tu super fatNIC a scris:oleleu...fieti mila...ca nu mai sunt nici feti-frumosi sa le recupereze...CELY a scris:nu zice de doua ori ca ramanetzi si fara soareNIC a scris:si cum tu faci repede dorintele realitate...am ramane fara luna...CELY a scris:asta trebuie sa-mi pun la dorintzeNIC a scris:sa vorbim sa cuplze doua zile intr-una...sa nu mai fie scurta...asa...pentru tine...CELY a scris:mda ..a fost bunicica ...cam scurta ..dar a trecutNIC a scris:sa inteleg ca ai avut o zi buna...
nu zice de doua ori ca te rapesc la noapte...
NIC- PRIETEN
vrei sa vin?CELY a scris:NIC a scris:nu zice de doua ori ca te rapesc la noapte...
NIC- PRIETEN
chair acuuuuuuuuuuuuumNIC a scris:vrei sa vin?CELY a scris:NIC a scris:nu zice de doua ori ca te rapesc la noapte...
da...numai sa nu adorm pe mine...
NIC- PRIETEN
dar n-ai vrea sa dormi pe mine???NIC a scris:da...numai sa nu adorm pe mine...
mda...uit sa ma mai trezesc...CELY a scris:dar n-ai vrea sa dormi pe mine???NIC a scris:da...numai sa nu adorm pe mine...
NIC- PRIETEN
inca nu te-ai tratat ????NIC a scris:mda...uit sa ma mai trezesc...CELY a scris:dar n-ai vrea sa dormi pe mine???NIC a scris:da...numai sa nu adorm pe mine...
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala (doi)
Pagina 2 din 40