Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 4
+4
matuka
NIC
enryka
Iubirik
8 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
cafea cu aroma virtuala 4
Rezumarea primului mesaj :
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Sept 28 2009, 02:12, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 4
etete ...rautate micaNIC a scris:i-ti pastram rand...daca e nevoie...CELY a scris:aici erai???NIC a scris:ce ai bre? nu ma vezi bine?CELY a scris: nicccccccccccccccc
tu vorbesti?CELY a scris:etete ...rautate micaNIC a scris:i-ti pastram rand...daca e nevoie...CELY a scris:aici erai???NIC a scris:ce ai bre? nu ma vezi bine?CELY a scris: nicccccccccccccccc
NIC- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4104
Reputatie : 25
Data de inscriere : 16/08/2009
Localizare : Romania
Stare de spirit : hm...
aha ..de asta-mi estiNIC a scris:tu vorbesti?CELY a scris:etete ...rautate micaNIC a scris:i-ti pastram rand...daca e nevoie...CELY a scris:aici erai???NIC a scris:ce ai bre? nu ma vezi bine?CELY a scris: nicccccccccccccccc
de ce dai????ziceai ca nu lovesti...sub centura???CELY a scris:aha ..de asta-mi esti
NIC- PRIETEN
pai am zis atunci ..nu si acumNIC a scris:de ce dai????ziceai ca nu lovesti...sub centura???CELY a scris:aha ..de asta-mi esti
tu nu esti de cuvant?CELY a scris:pai am zis atunci ..nu si acumNIC a scris:de ce dai????ziceai ca nu lovesti...sub centura???CELY a scris:aha ..de asta-mi esti
NIC- PRIETEN
hmmm...nu stiuNIC a scris:tu nu esti de cuvant?CELY a scris:pai am zis atunci ..nu si acumNIC a scris:de ce dai????ziceai ca nu lovesti...sub centura???CELY a scris:aha ..de asta-mi esti
nici tu nu mai sti???atunci cine mai poate sti???CELY a scris:hmmm...nu stiu
NIC- PRIETEN
nu stiu ca am uitatNIC a scris:nici tu nu mai sti???atunci cine mai poate sti???CELY a scris:hmmm...nu stiu
sigur era must???CELY a scris:nu stiu ca am uitatNIC a scris:nici tu nu mai sti???atunci cine mai poate sti???CELY a scris:hmmm...nu stiu
NIC- PRIETEN
tu nu ma citesti ??am spus ca se facu vinNIC a scris:sigur era must???CELY a scris:nu stiu ca am uitatNIC a scris:nici tu nu mai sti???atunci cine mai poate sti???CELY a scris:hmmm...nu stiu
si eu trebuia sa te cred...dar am crezut ca glumesti...sa bei singura vin la 12 noaptea?CELY a scris:tu nu ma citesti ??am spus ca se facu vinNIC a scris:sigur era must???CELY a scris:nu stiu ca am uitatNIC a scris:nici tu nu mai sti???atunci cine mai poate sti???CELY a scris:hmmm...nu stiu
NIC- PRIETEN
mai ..tu crezi ca eu am vrut sa beau vin ???eu mi-am dorit o cana de mustNIC a scris:si eu trebuia sa te cred...dar am crezut ca glumesti...sa bei singura vin la 12 noaptea?CELY a scris:tu nu ma citesti ??am spus ca se facu vinNIC a scris:sigur era must???CELY a scris:nu stiu ca am uitatNIC a scris:nici tu nu mai sti???atunci cine mai poate sti???CELY a scris:hmmm...nu stiu
pe aici pe la mine se zice ca vinul face bine la femei cand il bea barbati...
NIC- PRIETEN
la mine aici ..se zice invers ..ca face bn la barbati cand il beau femeile ..ca de bea barbatul ... s-a dus noapteaNIC a scris:pe aici pe la mine se zice ca vinul face bine la femei cand il bea barbati...
eu te contrazic...eu cand beau un pahar sunt un om nou...care si el vrea sa petreaca o ...noapte...urmeaza alt pahar si iar o noapte...pana dimineata...CELY a scris:la mine aici ..se zice invers ..ca face bn la barbati cand il beau femeile ..ca de bea barbatul ... s-a dus noapteaNIC a scris:pe aici pe la mine se zice ca vinul face bine la femei cand il bea barbati...
NIC- PRIETEN
asta cand bei tu vinul ..dar cand te bea el pe tine ..numai asa nopti urmeazaNIC a scris:eu te contrazic...eu cand beau un pahar sunt un om nou...care si el vrea sa petreaca o ...noapte...urmeaza alt pahar si iar o noapte...pana dimineata...CELY a scris:la mine aici ..se zice invers ..ca face bn la barbati cand il beau femeile ..ca de bea barbatul ... s-a dus noapteaNIC a scris:pe aici pe la mine se zice ca vinul face bine la femei cand il bea barbati...
de obicei reusesc sa beau eu vinul si nu invers...recunosc ca nu sunt perfect dar sunt destul de tare...as putea chiar sa ma laud...si sa sti ca sunt un bautor de vin dar numai vin demisec sau dulce asa ca sunt barbat pe...jumatateCELY a scris: asta cand bei tu vinul ..dar cand te bea el pe tine ..numai asa nopti urmeaza
NIC- PRIETEN
ei lasa c-o sa cresti si tu mareNIC a scris:de obicei reusesc sa beau eu vinul si nu invers...recunosc ca nu sunt perfect dar sunt destul de tare...as putea chiar sa ma laud...si sa sti ca sunt un bautor de vin dar numai vin demisec sau dulce asa ca sunt barbat pe...jumatateCELY a scris: asta cand bei tu vinul ..dar cand te bea el pe tine ..numai asa nopti urmeaza
ma retrag la somn...sunt obosit...azi iar m-au chemat la imparatie...noapte buna si vise placute ne mai citim
NIC- PRIETEN
gand la gand ..cu bucurie ... noapte buna ...somn usor ..si vise cu cine vrei tuNIC a scris:ma retrag la somn...sunt obosit...azi iar m-au chemat la imparatie...noapte buna si vise placute ne mai citim
buna ziuaaaa
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
buna ziua ....au iesit la soare ochisorii albastruiCristen a scris:buna ziuaaaa
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare