Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 4
+4
matuka
NIC
enryka
Iubirik
8 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
cafea cu aroma virtuala 4
Rezumarea primului mesaj :
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
doriti o cafea???? cu sau fara???
http://divertisment.okay.ro/flash/flv_player.swf?file=http://divertisment.okay.ro/files/joke/5/4324.flv&autoStart=true&showFs=false"
Ultima editare efectuata de catre CELY in Lun Sept 28 2009, 02:12, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 4
am ramas ,cu vinetele coapteCELY a scris:lasa draga ca o gasesti la super marketgina20 a scris:sant putin suparata ,din cauza timpului ,nu ma la-sa sa fac zacuscaCELY a scris:ei da... sunt bine ..dar am un program incarcat de realizat si n-am niciun chef tu ce faci ..voi ce facetzi???gina20 a scris:ce faci draga mea ,esti bine
gina20- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 822
Reputatie : 15
Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : BRASOV
Stare de spirit : este
da dar face bataie de joc la iminagina20 a scris:o cafea mica,de dimineata nu dauneaza grav sanatatiCELY a scris:eu nu beau cafea...beau un ness din orz....ceva care nu are cofeina ....bun pt bebei ...gina20 a scris:si eu beau cafeaua cu lapte
la congelator cu ele ...facem salata la iarnagina20 a scris:am ramas ,cu vinetele coapteCELY a scris:lasa draga ca o gasesti la super marketgina20 a scris:sant putin suparata ,din cauza timpului ,nu ma la-sa sa fac zacuscaCELY a scris:ei da... sunt bine ..dar am un program incarcat de realizat si n-am niciun chef tu ce faci ..voi ce facetzi???gina20 a scris:ce faci draga mea ,esti bine
da ti-am oprit un loc liber in parcareCELY a scris:trebuia???????gina20 a scris:ai parcat masinaCELY a scris:ete-ma eram blocata in traficgina20 a scris:celyyyyyyyyyyyyyyyyyy unde esti
gina20- PRIETEN
am bagat la congelator ,poate se opreste ploaia ,m-ai tarziuCELY a scris:la congelator cu ele ...facem salata la iarnagina20 a scris:am ramas ,cu vinetele coapteCELY a scris:lasa draga ca o gasesti la super marketgina20 a scris:sant putin suparata ,din cauza timpului ,nu ma la-sa sa fac zacuscaCELY a scris:ei da... sunt bine ..dar am un program incarcat de realizat si n-am niciun chef tu ce faci ..voi ce facetzi???gina20 a scris:ce faci draga mea ,esti bine
gina20- PRIETEN
sper sa nu fie aproape de masina ta ...ca eu parchez drept intr-o partegina20 a scris:da ti-am oprit un loc liber in parcareCELY a scris:trebuia???????gina20 a scris:ai parcat masinaCELY a scris:ete-ma eram blocata in traficgina20 a scris:celyyyyyyyyyyyyyyyyyy unde esti
poate dar sigur incepe iar ...ca v-a ploua cateva zilegina20 a scris:am bagat la congelator ,poate se opreste ploaia ,m-ai tarziuCELY a scris:la congelator cu ele ...facem salata la iarnagina20 a scris:am ramas ,cu vinetele coapteCELY a scris:lasa draga ca o gasesti la super marketgina20 a scris:sant putin suparata ,din cauza timpului ,nu ma la-sa sa fac zacuscaCELY a scris:ei da... sunt bine ..dar am un program incarcat de realizat si n-am niciun chef tu ce faci ..voi ce facetzi???gina20 a scris:ce faci draga mea ,esti bine
ue am parcat-o ....m-ai la distanta ,sa nu intru in cafeneaCELY a scris:sper sa nu fie aproape de masina ta ...ca eu parchez drept intr-o partegina20 a scris:da ti-am oprit un loc liber in parcareCELY a scris:trebuia???????gina20 a scris:ai parcat masinaCELY a scris:ete-ma eram blocata in traficgina20 a scris:celyyyyyyyyyyyyyyyyyy unde esti
gina20- PRIETEN
nu merge greu netulCELY a scris: gina...ai trecut la a 2-a cafea???
gina20- PRIETEN
si la mine mai face fitzegina20 a scris:nu merge greu netulCELY a scris: gina...ai trecut la a 2-a cafea???
ce cateva zileCELY a scris:poate dar sigur incepe iar ...ca v-a ploua cateva zilegina20 a scris:am bagat la congelator ,poate se opreste ploaia ,m-ai tarziuCELY a scris:la congelator cu ele ...facem salata la iarnagina20 a scris:am ramas ,cu vinetele coapteCELY a scris:lasa draga ca o gasesti la super marketgina20 a scris:sant putin suparata ,din cauza timpului ,nu ma la-sa sa fac zacuscaCELY a scris:ei da... sunt bine ..dar am un program incarcat de realizat si n-am niciun chef tu ce faci ..voi ce facetzi???gina20 a scris:ce faci draga mea ,esti bine
gina20- PRIETEN
cred ca ti-ai pus si ochelari sa vezi cafeneaua bngina20 a scris: ue am parcat-o ....m-ai la distanta ,sa nu intru in cafenea
la tine ploua
gina20- PRIETEN
aha , sa te joci cu bulgari de zapada ...........................hai ziCELY a scris:ei lasa ca la tine ningegina20 a scris: ce cateva zile
gina20- PRIETEN
nop ..sa-ti faci un om de zapadagina20 a scris:aha , sa te joci cu bulgari de zapada ...........................hai ziCELY a scris:ei lasa ca la tine ningegina20 a scris: ce cateva zile
vorbim m-ai pe seara ,acum am putina treaba, sa nu faci .........exces de cafea
gina20- PRIETEN
da vreauuuuuCELY a scris:nop ..sa-ti faci un om de zapadagina20 a scris:aha , sa te joci cu bulgari de zapada ...........................hai ziCELY a scris:ei lasa ca la tine ningegina20 a scris: ce cateva zile
gina20- PRIETEN
mda...dupa ce ca netul mg f prost se pare ca se fac si lucrari la server asa ca de nu te poti loga la forum ...este de la forum nu de la pc
sa ai o zi buna
gina20- PRIETEN
ok ..o zi buna si eu plec la treburigina20 a scris:vorbim m-ai pe seara ,acum am putina treaba, sa nu faci .........exces de cafea
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala (unu)
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)
» cafea cu aroma virtuala (doi)
Pagina 20 din 40