Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 8 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala 5
+4
enryka
gina20
NIC
Iubirik
8 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
cafea cu aroma virtuala 5
Rezumarea primului mesaj :
cafeaua este pregatita ...
cafeaua este pregatita ...
Ultima editare efectuata de catre CELY in Vin Oct 16 2009, 00:24, editata de 1 ori
Re: cafea cu aroma virtuala 5
la o firma cu patronat spaniol ...sunt operator anticoroziv ..tu ???gina20 a scris:unde lucrezi celyCELY a scris:mai stau bre putingina20 a scris:ma gandeam ca ai plcat la scarbiciCELY a scris:daaaaaaaagina20 a scris:celyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ups iara am ramas singura
gina20- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 822
Reputatie : 15
Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : BRASOV
Stare de spirit : este
din cand in cand, tin contabilitate ,la o firma
gina20- PRIETEN
aha ..doar la una bre ???gina20 a scris:din cand in cand, tin contabilitate ,la o firma
la cafeneaCELY a scris:unde???gina20 a scris:ups iara am ramas singura
gina20- PRIETEN
si consumai si tu tot ce era de consumatgina20 a scris:la cafeneaCELY a scris:unde???gina20 a scris:ups iara am ramas singura
la una,,,,,,,,,,, criza financiara e de vinaCELY a scris:aha ..doar la una bre ???gina20 a scris:din cand in cand, tin contabilitate ,la o firma
gina20- PRIETEN
pff...si in domeniul asta -i criza???gina20 a scris:la una,,,,,,,,,,, criza financiara e de vinaCELY a scris:aha ..doar la una bre ???gina20 a scris:din cand in cand, tin contabilitate ,la o firma
[quote="CELY"]
si consumai si tu tot ce era de consumat pai da daca consumam tot .....voi ce mai consumati ,ca marfa nu mai este in depozitgina20 a scris:la cafeneaCELY a scris:unde???gina20 a scris:ups iara am ramas singura
gina20- PRIETEN
criza peste totCELY a scris:pff...si in domeniul asta -i criza???gina20 a scris:la una,,,,,,,,,,, criza financiara e de vinaCELY a scris:aha ..doar la una bre ???gina20 a scris:din cand in cand, tin contabilitate ,la o firma
gina20- PRIETEN
fata ..cica se aproprie iar un val de criza ...la mine la firma ..deja nu se mai prelungesc contractele la cei care au contract pe 3 luni ...sau 6
Ultima editare efectuata de catre CELY in Joi Oct 22 2009, 18:26, editata de 1 ori
aha ,am vazut ca era lazile goaleCELY a scris:aprovizioneaza ..nic ..ca-i plecat la marfa de asta lipseste
gina20- PRIETEN
eu sant in somaj ,de 9 luni toata firma unde am lucrat a dat falimentCELY a scris: fata ..cica se aproprie iar un val de criza ...la mine la firma ..deja nu se mai prelungesc contractele la cei care au contract pe 3 luni ...sau 6
gina20- PRIETEN
pfff..si eu am stat in somaj tehnic din ianuarie pana in mai ...dar fiind firma care lucreaza pt export si-a revenit ...chiar ne-au marit salariile pe 1 iuniegina20 a scris:eu sant in somaj ,de 9 luni toata firma unde am lucrat a dat falimentCELY a scris: fata ..cica se aproprie iar un val de criza ...la mine la firma ..deja nu se mai prelungesc contractele la cei care au contract pe 3 luni ...sau 6
ma bucur ,pt tine
gina20- PRIETEN
firma unde am lucrat avea 600 de angajati ,rand pe rand ne-a bagat in somaj acum este falimentara
gina20- PRIETEN
mda...dar acum lucram sub un mare stres iar cu valul asta de criza care se aproprie ...regulile firmei sunt din ce in ce mai stricte
Ultima editare efectuata de catre CELY in Joi Oct 22 2009, 18:34, editata de 1 ori
pai a fost o firma mare ..noi suntem cca. 100 de angajatigina20 a scris:firma unde am lucrat avea 600 de angajati ,rand pe rand ne-a bagat in somaj acum este falimentara
gina ..ma bucur ca te-am citit ...acum trebuie sa ma pregatesc de scarbici ..la ora 14 trebuie sa plec ...te ...si sa ai o zi cu mult
mai nu stiu ce sa zic ,vin vremuri foarte greleCELY a scris:mda...dar acum lucram sub un mare stres iar cu valul asta de criza care se aproprie ...regulile firmeu sunt din ce in ce mai stricte
gina20- PRIETEN
si tu sa ai o zi buna ,la serviciCELY a scris:gina ..ma bucur ca te-am citit ...acum trebuie sa ma pregatesc de scarbici ..la ora 14 trebuie sa plec ...te ...si sa ai o zi cu mult
gina20- PRIETEN
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala (doi)