Ultimele subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 8 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 263, Sam Oct 19 2024, 02:26
cafea cu aroma virtuala
+9
yanyacharberet
enryka
Marya
XENA
NIC
matuka
fluturas_
Iubirik
Cristen
13 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
cafea cu aroma virtuala
Rezumarea primului mesaj :
da-i nasicului (din datoria care n-o mai dai ) o lada de bere
CELY a scris:stai mah ..pe banca mea ...am avut putina treaba cu nastu ....dar acum sunt aici sa jucam ...Cristen a scris: bine ma..hai ca plec!
ca pe mine nu ma iubeste niminea ..ulatelor! ma duc la scara mia!
da-i nasicului (din datoria care n-o mai dai ) o lada de bere
Cristen- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 4324
Reputatie : 29
Data de inscriere : 09/08/2009
Localizare : in padurea cu alune
Stare de spirit : da
Re: cafea cu aroma virtuala
floryyyyyyyyyy unde te-ai pitulit
yanyacharberet- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 296
Reputatie : 4
Data de inscriere : 15/01/2010
Localizare : belfort france
Stare de spirit : super
mi-o iesit testu bun curioas-ooooCELY a scris:de ce??matuka a scris:
daaaaaaaaaaaaaa
matuka- PRIETEN
- Numarul mesajelor : 6539
Reputatie : 39
Data de inscriere : 11/08/2009
Localizare : covasna
Stare de spirit : este.....
inca o zapacita la bordyanyacharberet a scris:tulai doamne, m-am pierdut in stiinta pe forumul ista , ma vede cineva ,doamne ce bine ca v-am gasit , asa cred ca v_am gasit
creca am ramas singura mie fricaaaaaaaaaa
yanyacharberet- PRIETEN
ce sa faci cely , ne pierdem in metro da pe forumul ista pana ma obisnuiesc , parca sunt intr-un labirintCELY a scris:inca o zapacita la bordyanyacharberet a scris:tulai doamne, m-am pierdut in stiinta pe forumul ista , ma vede cineva ,doamne ce bine ca v-am gasit , asa cred ca v_am gasit
yanyacharberet- PRIETEN
nu s-a pitit ea ..s-a pitit pc-ul eiyanyacharberet a scris:floryyyyyyyyyy unde te-ai pitulit
stai linistita ...toti am fost ca tine ...si ai intelegerea tuturoryanyacharberet a scris:ce sa faci cely , ne pierdem in metro da pe forumul ista pana ma obisnuiesc , parca sunt intr-un labirintCELY a scris: inca o zapacita la bord
bine ai venit poti sa-mi spui cosminyanyacharberet a scris:buna matukamatuka a scris:
nu-mi permit....ca nu o cunosc
buna yanya
matuka- PRIETEN
mai tii minte cum eram eu cand am venit pe forum??CELY a scris:stai linistita ...toti am fost ca tine ...si ai intelegerea tuturoryanyacharberet a scris: ce sa faci cely , ne pierdem in metro da pe forumul ista pana ma obisnuiesc , parca sunt intr-un labirint
matuka- PRIETEN
dragi mei eu va las , ma duc la somnic ca maine am viata grea maine tre sa merg la piscina , si nu vreaaaaauuuuuuuuu, pa noapte buna
yanyacharberet- PRIETEN
nop .. erai mai gras??matuka a scris:mai tii minte cum eram eu cand am venit pe forum??CELY a scris: stai linistita ...toti am fost ca tine ...si ai intelegerea tuturor
noapte buna draga mea ...si as schimba muntele cu piscina tayanyacharberet a scris:dragi mei eu va las , ma duc la somnic ca maine am viata grea maine tre sa merg la piscina , si nu vreaaaaauuuuuuuuu, pa noapte buna
nop...eram mai intreg la minteCELY a scris:nop .. erai mai gras??matuka a scris:
mai tii minte cum eram eu cand am venit pe forum??
matuka- PRIETEN
adik io cu forumul mieu te-am stricatmatuka a scris:nop...eram mai intreg la minteCELY a scris:nop .. erai mai gras??
nuuuu draga meaCELY a scris:adik io cu forumul mieu te-am stricatmatuka a scris:
nop...eram mai intreg la minte
matuka- PRIETEN
atunci unde ti-ai pierdut mintile ??matuka a scris:nuuuu draga meaCELY a scris: adik io cu forumul mieu te-am stricat
adevarul e ca le aveam pierdute de mult aici cu voi am reusit sa ma regasescCELY a scris:atunci unde ti-ai pierdut mintile ??matuka a scris:
nuuuu draga mea
matuka- PRIETEN
iubiricul mieu ..m-ai cam ametit ..si nu sti cat ma abtin sa nu-ti dau unamatuka a scris:adevarul e ca le aveam pierdute de mult aici cu voi am reusit sa ma regasescCELY a scris: atunci unde ti-ai pierdut mintile ??
pai dami-o odata ca poate ma linistescCELY a scris:iubiricul mieu ..m-ai cam ametit ..si nu sti cat ma abtin sa nu-ti dau unamatuka a scris:
adevarul e ca le aveam pierdute de mult aici cu voi am reusit sa ma regasesc
matuka- PRIETEN
ete cum o ceri cu gurita tamatuka a scris:pai dami-o odata ca poate ma linistescCELY a scris:iubiricul mieu ..m-ai cam ametit ..si nu sti cat ma abtin sa nu-ti dau una
ioooiiii ce bine dai..... hai ca cu asta am plecat la somnic te pup dulceCELY a scris:ete cum o ceri cu gurita tamatuka a scris:
pai dami-o odata ca poate ma linistesc
matuka- PRIETEN
ai plecat cu tigaia la culcare ..in loc sa pleci cu mine ...noapte buna iubiric sa te faci bn ....si sa nu mai conduci ca esti pericol publicmatuka a scris:ioooiiii ce bine dai..... hai ca cu asta am plecat la somnic te pup dulceCELY a scris: ete cum o ceri cu gurita ta
CELY a scris:ai plecat cu tigaia la culcare ..in loc sa pleci cu mine ...noapte buna iubiric sa te faci bn ....si sa nu mai conduci ca esti pericol publicmatuka a scris:
ioooiiii ce bine dai..... hai ca cu asta am plecat la somnic te pup dulce
matuka- PRIETEN
de ce dai mah ???...te ulasc!!!matuka a scris:CELY a scris: ai plecat cu tigaia la culcare ..in loc sa pleci cu mine ...noapte buna iubiric sa te faci bn ....si sa nu mai conduci ca esti pericol public
.....yanya .....are dreptate cely.....nu eu ma pitesc .
pc-urile imprumutate.... ma lasa cat ma lasa si dup'aia ma scoate fara sa-mi dau seama.....plec la tigara si pe cand vin inapoi e ocupat....nici nu apuc sa-mi iau ramas bun de la voi....
dar pe joi s-ar putea sa vina al meu de la reparat si nu mai am probleme .....mai dar mi-e dor de fluturica noastra , pe unde e....?
ok....acu ma duc si eu la somnic ...va urez noapte buna chiar daca nu mai sunteti....
maine ne citim ....
pc-urile imprumutate.... ma lasa cat ma lasa si dup'aia ma scoate fara sa-mi dau seama.....plec la tigara si pe cand vin inapoi e ocupat....nici nu apuc sa-mi iau ramas bun de la voi....
dar pe joi s-ar putea sa vina al meu de la reparat si nu mai am probleme .....mai dar mi-e dor de fluturica noastra , pe unde e....?
ok....acu ma duc si eu la somnic ...va urez noapte buna chiar daca nu mai sunteti....
maine ne citim ....
Vizitato- Vizitator
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» cafea cu aroma virtuala
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8
» cafea cu aroma virtuala 7
» cafea cu aroma virtuala 8